Header Onze bruiloften

Onze bruiloften

Gezellige bruiloft op Goeree-Overflakkee

3 weken voor deze trouwdatum kregen wij een telefoontje van de ceremoniemeester van Evianne en Peter. Ze zouden eigenlijk in augustus trouwen maar door omstandigheden moesten ze de bruiloft zo veel mogelijk naar voren plaatsen. Dat is altijd spannend want je weet niet of alle leveranciers ook op de nieuwe trouwdatum kunnen. Een flinke klus. Maar wij konden gelukkig wel en daar zijn wij blij om, want deze fijne dag hadden we niet willen missen. Liefde en gezelligheid stonden centraal en het bruidspaar had het heel erg naar hun zin. Zeker Peter, die grote lach op zijn gezicht hebben wij er de hele dag niet minder zien worden 😁

Bruiloft bij Kasteel Maurick in Vught

Vught is met zijn 32.000 inwoners nog maar net de status 'dorp' ontgroeid, maar heeft 3 grote trouwlocaties in petto; Landgoed Huize Bergen, IJzeren Man en de locatie waar dit bruidspaar hun bruiloft vierde: Kasteel Maurick! Niet alleen konden ze hier de hele dag vieren, inclusief klaarmaken in de ochtend, maar ook hebben Ayla en Jouke hier overnacht. Oftewel, een dag zonder reizen en daarmee geen stress met verkeer en meer tijd voor de feestelijkheden.

Bruiloft Kasteel Croy | Aarle Rixtel

Onze laatste bruiloft van dit jaar fotografeerden we in Aarle-Rixtel. Imke en Berend wonen nu in Tilburg maar gingen voor hun bruiloft terug naar de plaats waar Imke is opgegroeid. De ceremonie was bij Kasteel Croy maar we begonnen samen bij de moeder van Imke, daar waar het haar van de bruid werd gekapt. Berend was nog even weg omdat hij nog meehielp bij het versieren van de locatie. Maar na een tijdje was hij er ook. Even waren ze samen maar al snel doken ze elk een eigen kamer in om te kleden.

Bruiloft bij Bij de Hommel in Empe

Wij laten jullie graag kennis maken met Elza en Marcel; 2 lieve mensen die gek zijn op honden, motoren en natuurlijk elkaar. Zachtaardig, bescheiden en vol liefde naar hun vrienden en familie toe. Op momenten was het moeilijk voor Marcel omdat zijn ouders allebei overleden zijn maar hij schaamt zich niet voor zijn tranen, en dat hoeft ook niet! Het was bijvoorbeeld mooi om te zien hoe hij op die moeilijke momenten werd gesteund door vrienden, zijn kinderen en de familie van Elza met dikke knuffels en een handje op zijn schouder. En natuurlijk ook van Elza zelf :-)

Trouwen bij Buijtenplaets de Vlietwoning in Naaldwijk

Voor deze bruiloft moesten wij een eindje rijden; Willemijn en Roy begonnen namelijk allebei in Monster. Bekend van het strand natuurlijk, maar in ons achterhoofd zal dit plaatsje voortaan ook altijd een linkje hebben aan dit lieve bruidspaar. Gelukkig hoefden wij ons pas rond 10:00 te melden dus wij hoefden niet al te vroeg in de auto te stappen. Onze agenda van deze dag was ook niet heel ingewikkeld, want na de ontmoeting zijn we naar PLUK! in Den Haag gegaan voor de fotoshoot en daarna was het meteen naar de eindbestemming Buijtenplaets de Vlietwoning in Naaldwijk waar de 4 G's werden gedaan: Getrouwd, geborreld, gegeten en gefeest.

Trouwen bij Fort Vechten

Eind 2020 deed ik, Hiske, een loveshoot met Annebel en Remco in de Loonse en Drunense duinen. Ze waren toen 2 jaar samen en wilden graag foto's van hun samen. Eind 2022 kregen ik nog een mailtje binnen van ze; of ik ook bruidsfotografie deed? Dit lieve stel had trouwplannen!

Festival bruiloft bij De Vreemde Vogel | Vlaardingen

De bruiloft van Dafsy en Rónán bij De Vreemde Vogel in Vlaardingen was kleurrijk, vrolijk, spontaan, ontspannen maar ook, WARM. De weergoden hadden de hoop van het bruidspaar erg serieus genomen en het kwik tegen de 32 aan laten tikken. Hun datum werd de warmste 8 juli ooit gemeten. Maar deze datum is voor hun natuurlijk véél specialer dan een vermelding in het weer-recordboek omdat dit de dag was dat ze elkaar het ja-woord gaven.

Trouwen bij De Fazant in Ulvenhout

Voor de bruiloft van Marleen en Arian mochten wij richting Ulvenhout. Meestal is de locatie dan Landgoed Ulvenhout maar dit bruidspaar had een ander tof plekje gevonden om te trouwen: De Fazant. Een locatie met 2 zalen waarbij elke zaal een binnen én buiten ruimte heeft waar je kunt trouwen. In het draaiboek stond ook nog dat de trouwauto op de binnenplaats gereden kon worden, pal naast de plek waar je trouwt. Nou, als iedereen de auto zo kan bewonderen dan ga je natuurlijk voor een gave auto. De witte Porsche met gouden details paste perfect bij deze bruiloft.

Trouwen in Utrecht bij Mereveld

Naar deze bruiloft hadden wij lang uitgekeken. Wij kennen Jos en Patricia vooral als ceremoniemeesters van andere bruiloften, maar in januari 2022 kregen wij een belletje van Jos dat het deze keer anders zou zijn; hij en Patricia zullen zich aan de andere kant van het draaiboek bevinden! De locatie, Mereveld in Utrecht, was ook al snel gekozen want bij hun laatste optreden als ceremoniemeesters waren we ook bij deze locatie en deze beviel hun goed. Ja, je kunt als ceremoniemeesters lekker rondkijken en er zo achter komen waarvoor je wel en niet wilt kiezen op je eigen bruiloft 😊

Bruiloft bij Boerderij Denissen

Afgelopen december hebben Melinda en Marco contact met ons opgenomen om hun grote dag te fotograferen. 6 maanden van te voren beginnen met regelen is in de bruiloft wereld erg kort, maar de grote dag was op een dinsdag. Dat scheelt! Wij waren nog beschikbaar en de gewenste locatie ook! 😊 Er was wel treurig nieuws tijdens ons introductiegesprek; Melinda's moeder was ernstig ziek en had nog maar kort te leven. Nog geen 3 weken na het gesprek kregen wij al een berichtje dat zij overleden was. Wat fijn was om te horen is dat zij een deel van de voorbereidingen mee had gekregen. Dat zijn waardevolle herinneringen bij zo'n verlies.

Bruiloft bij Landgoed Wolfslaar in Breda

Op deze zonnige zaterdag heeft het vrolijke bruidspaar Mariska en Roy elkaar het 'ja-woord' gegeven. De locatie was het mooie Landgoed Wolfslaar in Breda en de honneurs werden door niemand minder dan De Kale Babs (Frank Boomaerts) waargenomen. Dus...een vrolijk en lief bruidspaar, een mooie locatie, lekker weer, fijne gasten en een toffe BABS; wat kunnen wij ons nog meer wensen? Eigenlijk niets :-) Wij kijken dan ook met een glimlach terug naar deze bruiloft!

Trouwen bij Hoeve Klein Zundert

Kijk ze daar eens staan! Strak in de kleding en helemaal op elkaar afgestemd. Klaar voor de grote dag.......van papa en mama! Maar het lieve bruidspaar zag er ook zeker chique uit met de vele details van Annicka's jurk en de frisse kleuren van Kevin. Voor het vervoer hadden ze gekozen voor Trouwbus Tilburg; een Volkswagen T2a uit 1971, geïmporteerd uit Californië; hoe gaaf is dat? Daar hadden de kinderen wel oren naar en vanaf het moment dat het busje aankwam bij Kevin om hem naar Annicka te brengen voor de first-look waren ze alleen nog maar in het busje te vinden.1 2 3 4 5 6 7