Onze awardsWedding Photojournalist Association awards 2019


WOW wij hebben 3 erg leuke awards gewonnen bij de Wedding Photojournalist Association! Het mooie aan deze awards is dat de jury GEEN bruidsfotografen zijn. Deze award draait namelijk niet om geregisseerde momenten tijdens een bruiloft maar juist om journalistieke fotografie. De jury bestaat daarom louter uit internationale journalistieke fotografen die hun sporen al dik verdiend hebben: Een foto krijgt een paarse medaillon als 2 van de 4 juryleden de foto hebben gekozen, een blauwe medaillon als 3 van de 4 juryledende foto hebben gekozen, en een gouden als alle juryleden de foto hebben gekozen! Omdat wij een journalistieke werkwijze erg belangrijk vinden passen deze awards erg goed bij ons en zijn we natuurlijk erg blij dat 3 van onze foto's uitgekozen zijn!

De Wedding Photojournalist Association awards
De Wedding Photojournalist Association awards
De Wedding Photojournalist Association awardsMasters of Dutch Wedding Photography Award 2019 ronde 22


En dat is 3! Alweer hebbben we een Masters of Dutch Wedding Photography award gewonnen, deze keer met deze te gekke foto waar het geluk van moeder en zoon vanaf straalt! Je kan technisch perfecte foto's maken maar zonder sfeer of emotie heeft een foto nauwelijks waarde. Daarom zijn wij altijd op zoek naar momentjes als deze; puur en niet geregisseerd, gewoon zoals het op dat moment was. Vanzelfsprekend zijn we heel blij dat er weer een foto van ons door internationale bruidsfotografen, die aan de top van dit vak staan, uitgekozen is. Hopelijk op naar de volgende!
De Masters Award Q2 2019Winnaar Bruidsfoto Award 2019


Met deze te gekke foto hebben wij een Bruidsfoto Award 2019 gewonnen! 190 bruidsfotografen hebben in totaal 1210 foto's ingezonden, en een vakjury heeft in totaal 80 foto's uitgekozen verdeeld over 8 categorieën. In de categorie "emotie" mochten wij het opnemen tegen 9 andere fotografen, en onze foto heeft de meeste stemmen gekregen! Er gingen dus in totaal 8 fotografen naar huis met een award, en wij waren daar 1 van; hoe tof is dat?! Het was een gezellige middag in een zaal vol concurrenten die toch allemaal stiekem collega zijn ;-) Tenslotte hebben we onderling veel contact en steun aan elkaar, en proberen we met z'n allen dit prachtige vak naar een hoger niveau te tillen. Iedereen heel erg bedankt voor het stemmen!
Bruidsfoto Award 2019

Bruidsfoto Award 2019
Bruidsfoto Award 2019
Bruidsfoto Award 2019Masters of Dutch Wedding Photography Award 2018 ronde 20


Zo blij als wij waren met onze eerste Masters of Dutch Wedding Photography award 2 jaar geleden, zo blij verrast waren wij nu ook weer met deze! Inmiddels hebben we al 2 van deze awards en het speciale aan deze award is dat de beoordeling bij elke ronde wordt gedaan door 3 hoog aangeschreven bruidsfotografen wereldwijd. Dus beoordeeld door echte vakmensen wat super motiverend werkt! Deze foto laat goed zien wat wij belangrijk vinden; echte emoties van mensen die dicht bij jullie staan en die zo belangrijk voor jullie zijn.
De Masters Award Q4 2018Masters of Dutch Wedding Photography Award 2016 ronde 10


Het winnen van een Masters of Dutch Wedding Photography award stond bij ons erg hoog op het lijstje. Hoe blij waren wij dan ook toen wij te horen kregen dat wij er 1 gewonnen hadden! Wij mochten op de grote dag van Nancy en Mark aanwezig zijn, waar wij een trotse opa en zijn kleindochter in een heerlijk tafereel konden fotograferen. Blij en trots maakt deze award ons, en het werkt super motiverend om dit prachtige werk wat wij hebben naar een hoger niveau te tillen. Nancy en Mark, bedankt!
De Masters Award Q4 2016Eervolle vermelding Bruidsfoto Awards 2015


Omdat wij genomineerd waren met een foto voor de Bruidsfoto Awards 2015 zijn wij op 1 juni 2015 naar Baarn afgereisd voor de prijsuitreiking. In de categorie 'bruidskinderen' mochten wij het tegen 9 andere foto's opnemen. Dit is de eerste keer dat wij meededen en het was gelijk raak ;-) Dit vinden wij erg bijzonder, want er waren bijna 3000 ingezonden foto's. Het was een ruimte vol met fotografen die wij erg bewonderen en de avond was erg gezellig! Helaas zijn wij geen winnaar, maar we zijn naar huis gegaan met een eervolle vermelding waar wij erg trots op zijn :-)
Bruidsfoto Awards 2015