Onze awards

Nominatie Bruidsfoto Award 2019

Met deze te gekke foto zijn wij ook genomineerd voor de Bruidsfoto Award 2019! Zoals jullie hieronder kunnen zien hebben wij met deze foto ook al een award gewonnen bij De Masters of Dutch Wedding Photography. In mei vindt de uitreiking plaats en deze foto mag het opnemen tegen 9 andere foto's in de categorie 'emotie'. Een eervolle vermelding hebben wij sowieso, maar wij hopen natuurlijk ook dat deze foto met de hoofdprijs naar huis gaat. Er kan gestemd worden via deze link: https://www.bruidsfotoaward.nl/stemmen/publiek/getting-ready/
Bruidsfoto Award 2019

Masters of Dutch Wedding Photography Award 2018 ronde 20

Zo blij als wij waren met onze eerste Masters of Dutch Wedding Photography award 2 jaar geleden, zo blij verrast waren wij nu ook weer met deze! Inmiddels hebben we al 2 van deze awards en het speciale aan deze award is dat de beoordeling bij elke ronde wordt gedaan door 3 hoog aangeschreven bruidsfotografen wereldwijd. Dus beoordeeld door echte vakmensen wat super motiverend werkt! Deze foto laat goed zien wat wij belangrijk vinden; echte emoties van mensen die dicht bij jullie staan en die zo belangrijk voor jullie zijn.
De Masters Award Q4 2018

Masters of Dutch Wedding Photography Award 2016 ronde 10

Het winnen van een Masters of Dutch Wedding Photography award stond bij ons erg hoog op het lijstje. Hoe blij waren wij dan ook toen wij te horen kregen dat wij er 1 gewonnen hadden! Wij mochten op de grote dag van Nancy en Mark aanwezig zijn, waar wij een trotse opa en zijn kleindochter in een heerlijk tafereel konden fotograferen. Blij en trots maakt deze award ons, en het werkt super motiverend om dit prachtige werk wat wij hebben naar een hoger niveau te tillen. Nancy en Mark, bedankt!
De Masters Award Q4 2016

Eervolle vermelding Bruidsfoto Awards 2015

Omdat wij genomineerd waren met een foto voor de Bruidsfoto Awards 2015 zijn wij op 1 juni 2015 naar Baarn afgereisd voor de prijsuitreiking. In de categorie 'bruidskinderen' mochten wij het tegen 9 andere foto's opnemen. Dit is de eerste keer dat wij meededen en het was gelijk raak ;-) Dit vinden wij erg bijzonder, want er waren bijna 3000 ingezonden foto's. Het was een ruimte vol met fotografen die wij erg bewonderen en de avond was erg gezellig! Helaas zijn wij geen winnaar, maar we zijn naar huis gegaan met een eervolle vermelding waar wij erg trots op zijn :-)
Bruidsfoto Awards 2015