Header Onze awards

Onze awards

6e plaats beste fotografen van de Benelux 2022

Masters of Dutch Wedding Photography logo
Dankzij de 11 Masters of Wedding Photography Awards die wij in 2022 hebben gewonnen staan wij op een gedeelde 6e plaats in de top 10 van bruidsfotografen die de meeste awards gewonnen hebben. Een geweldige prestatie die ons in een lijstje zet met top bruidsfotografen als Marnix de Stigter en Jill Streefland. Natuurlijk zijn wij trots en blij om op de 6e plaats te staan in de top 10 van beste trouwfotografen van de Benelux in 2022. De 'community' van de Masters of Wedding Photography tilt elkaar naar een hoger niveau waardoor de bruidsparen ook steeds betere fotografen/foto's krijgen. Toch zullen wij niet op onze lauweren gaan rusten, want nog belangrijker dan deze awards en titels zijn de ervaringen van onze bruidsparen. Wij zijn er meestal de hele trouwdag bij en de bruidsparen zullen het prettig moeten vinden om ons om zich heen te hebben, naast de kwaliteit van de fotografie.


Bruidsfoto Award 2019

Winnaar Bruidsfoto Award 2019

Bruidsfoto Award 2019 logo
Met deze te gekke foto hebben wij een Bruidsfoto Award 2019 gewonnen! 190 bruidsfotografen hebben in totaal 1210 foto's ingezonden, en een vakjury heeft in totaal 80 foto's uitgekozen verdeeld over 8 categorieën. In de categorie "emotie" mochten wij het opnemen tegen 9 andere fotografen, en onze foto heeft de meeste stemmen gekregen! Er gingen dus in totaal 8 fotografen naar huis met een award, en wij waren daar 1 van; hoe tof is dat?! Het was een gezellige middag in een zaal vol concurrenten die toch allemaal stiekem collega zijn ;-) Tenslotte hebben we onderling veel contact en steun aan elkaar, en proberen we met z'n allen dit prachtige vak naar een hoger niveau te tillen. Iedereen heel erg bedankt voor het stemmen!
Bruidsfoto Award 2019

Bruidsfoto Award 2019
Bruidsfoto Award 2019
Bruidsfoto Award 2019

Masters of Dutch Wedding Photography

Masters of Dutch Wedding Photography logo
Wij hebben al veel Masters of Dutch Wedding Photography awards gewonnen! Foto's voor deze awards worden door internationale bruidsfotografen, die aan de top van dit mooie vak staan, beoordeeld. Deze prijs win je niet door bijvoorbeeld heel veel stemmen via social media binnen te harken waarbij vaak de populairste fotograaf wint. Daarom zijn wij altijd ontzettend trots als wij weer een award binnenslepen. Het mooie aan deze collectie foto's is dat je kunt zien dat wij altijd op zoek zijn naar mooie en warme momentjes; puur en niet geregisseerd, gewoon zoals het op dat moment was. Je kan technisch perfecte foto's maken maar zonder sfeer of emotie heeft een foto nauwelijks waarde. Hopelijk mogen wij nog meer Masters of Dutch Wedding Photography awards winnen!

Wedding Photojournalist Association awards 2019

Wedding Photojournalist Association logo
WOW wij hebben al veel leuke awards gewonnen bij de Wedding Photojournalist Association! Het mooie aan deze awards is dat de jury GEEN bruidsfotografen zijn. Deze award draait namelijk niet om geregisseerde momenten tijdens een bruiloft maar juist om journalistieke fotografie. De jury bestaat daarom louter uit internationale journalistieke fotografen die hun sporen al dik verdiend hebben. Bijvoorbeeld Jeanie Adams-Smith, professor Photojournalism aan de Western Kentucky University en Michael Ainsworth, Pulitzerprijs winnaar! Een foto krijgt een paarse medaillon als 2 van de 4 juryleden de foto hebben gekozen, een blauwe medaillon als 3 van de 4 juryledende foto hebben gekozen, en een gouden als alle juryleden de foto hebben gekozen! Omdat wij een journalistieke werkwijze erg belangrijk vinden passen deze awards erg goed bij ons en zijn we natuurlijk erg blij dat onze foto's uitgekozen zijn.

Eervolle vermelding Bruidsfoto Awards 2015

Bruidsfoto Awards 2015 logo
Omdat wij genomineerd waren met een foto voor de Bruidsfoto Awards 2015 zijn wij op 1 juni 2015 naar Baarn afgereisd voor de prijsuitreiking. In de categorie 'bruidskinderen' mochten wij het tegen 9 andere foto's opnemen. Dit is de eerste keer dat wij meededen en het was gelijk raak ;-) Dit vinden wij erg bijzonder, want er waren bijna 3000 ingezonden foto's. Het was een ruimte vol met fotografen die wij erg bewonderen en de avond was erg gezellig! Helaas zijn wij geen winnaar, maar we zijn naar huis gegaan met een eervolle vermelding waar wij erg trots op zijn :-)
Bruidsfoto Awards 2015