Header Bruidsparen aan het woord

Bruidsparen aan het woord



Foto van Ayla & Jouke

Ayla & Jouke

Een echte aanrader deze 2 top fotograven. Ze hebben onze bruiloft prachtig in beeld gebracht. Zo ontzettend veel mooie foto's. Vanaf het begin bij het gesprek voelde het al gelijk goed. En op de trouwdag hadden ze echt oog voor de mooie momenten die ze ook mooi vast hebben gelegd. Zeer gelachen met ze en ze hebben goeie tips over hoe je moet staan voor leuke foto's. Hiske en Michael ontzettend bedankt.
Foto van Imke & Tjerk

Imke & Tjerk

Alleen maar lof voor deze twee vakkundige fotografen! Ze hebben onze trouwdag prachtig op beeld vastgelegd. Ze hielden rekening met onze wensen die we vooraf tijdens een gesprek aan hadden gegeven. Gedurende de dag waren ze heel onopvallend aanwezig; we merkten nauwelijks dat ze er waren en daardoor zijn er heel veel spontane, mooie foto’s gemaakt die weergeven hoe de sfeer écht was. Het was oprecht een feestje om al die mooie plaatjes toegestuurd te krijgen! In de weken na afloop van de bruiloft kregen we alle tijd en ruimte om de foto’s te bekijken en het album in te delen. Wij zijn heel blij dat we Hiske en Michael hebben benaderd om onze bijzondere dag te vereeuwigen!
Foto van Valery & Arjan

Valery & Arjan

Wat een feestje om onze 14e trouwdag te vieren met een 'trash your dress'-fotoshoot bij Hiske en Michael. Dat begon al vanaf de eerste mail waarin er op een prettige en persoonlijke manier werd gecommuniceerd. We planden een eerste contactmoment waar ook direct die fijne sfeer heerste en zo konden we goed onze wensen kenbaar maken. Op de dag van de fotoshoot merkten we direct dat deze tot in de puntjes was voorbereid en dat er goed was nagedacht over wat de diverse mogelijkheden waren. Dit maakte dat wij ook echt van de shoot konden genieten, waarbij we vakkundig werden aangestuurd op een relaxte manier. Hiske en Michael namen er echt de tijd voor en we konden merken dat het ook voor hen leuk was om een fotoshoot als deze te doen. Dit alles zie je echt terug in de foto's, waarin duidelijk onze wens wat we met deze fotoshoot wilden naar voren komt in combinatie met alle kennis en kunde van de fotografen. Een feestje dus om iedere keer met een glimlach van oor tot oor op terug te kijken!
Foto van Lotte & Martijn

Lotte & Martijn

Op 31 augustus een onvergetelijke dag gehad. Hiske & Michael hebben onze dag prachtig vastgelegd. Onopvallend, maar wel aanwezig en echt met alle wensen die we hadden rekening gehouden. We kijken elke keer met veel plezier en genot naar onze foto's. We hadden een snelle sneak peak, maar ook de volledige rapportage hadden we snel op een hele leuk manier binnen! Zeer zeker een dikke aanrader. 2 fotografen is een dik pluspunt, en ze zijn ook nog eens super op elkaar ingespeeld
Foto van Willemijn & Roy

Willemijn & Roy

Hiske en Michael zijn echte professionals en enorm aardig. Vanaf het eerste contact hebben wij dat als heel prettig ervaren. Wij hebben Met Licht Geschreven Fotografie ingeschakeld om onze bruiloft te fotograferen. Het was een echt feestje toen we de foto's binnenkregen! Nu kunnen elk moment de dag herbeleven, want de foto's laten zien hoe het écht was, prachtige beelden die fijn zijn om naar te kijken. Ook hebben de gasten alleen maar complimenten gegeven, alles is gezien en vastgelegd. Heel erg bedankt!
Foto van Laura & Sjors

Laura & Sjors

Het contact met Hiske en Michael was vanaf het begin erg prettig en ontspannen. Tijdens de dag wisten ze ons en onze gasten op ons gemak op de foto vast te leggen. We ontvingen de foto's snel en zijn heel enthousiast over het mooie kleurgebruik (natuurgetrouw en geen filter) en de kwaliteit van de foto's. De hele dag is geweldig vastgelegd: zowel de formele momenten als de emoties en de details, en dat met alle verschillende lichtinvallen (miezer, zon, een aantal donkere binnen foto's tijdens de fotoshoot, het feest in de avond). Als kers op de taart ook nog een golden hour foto die we niet meer hadden verwacht te kunnen maken. De meerwaarde van de details die deze twee fotografen kunnen vastleggen is voor ons overduidelijk!
Foto van Elza & Marcel

Elza & Marcel

Een fantastisch fotografenduo! Ze zien de momenten die je zelf niet ziet en weten deze perfect vast te leggen. Creatief met de omgeving en ze zorgen dat de dag precies vastgelegd wordt als deze is geweest. En het zijn leuke mensen :)
Foto van Patricia & Jos

Patricia & Jos

Met Licht Geschreven Fotografie heeft onze bruiloft op prachtige wijze vastgelegd, en we zijn erg tevreden met het resultaat. Hiske en Michael hebben hun vakmanschap laten zien door subtiel en zorgvuldig de essentie van de dag vast te leggen. Vanaf ons eerste contact met hen merkten we hun professionele, warme benadering en aandacht voor detail op. Ze luisterden naar onze wensen en wisten deze om te zetten in beelden die de sfeer en emoties van de dag weerspiegelen. Hun vermogen om met licht te spelen en de juiste momenten vast te leggen, heeft geleid tot foto's die we koesteren. Op de dag van de bruiloft werkten Hiske en Michael discreet, waardoor ze in staat waren om kostbare momenten vast te leggen zonder de natuurlijke flow van de gebeurtenissen te verstoren. Het is duidelijk dat ze een goed oog hebben voor spontaniteit en oprechte emoties, wat terug te zien is in de foto's die ze hebben gemaakt. We willen Hiske en Michael enorm bedanken voor hun inzet en toewijding. Het proces verliep soepel en ze waren altijd beschikbaar om vragen te beantwoorden. De uiteindelijke foto's en het fotoalbum zijn prachtig geworden en we zijn erg blij met het eindresultaat. Met Licht Geschreven Fotografie heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan onze herinneringen aan deze speciale dag, en we bevelen hun diensten graag aan aan anderen die op zoek zijn naar professionele en attente fotografen.
Foto van Renate & Steff

Renate & Steff

Wij zijn op 3 maart 2023 getrouwd en Hiske en Michael waren hierbij aanwezig. Vanaf het eerste moment voelde het vertrouwd en op de dag zelf hadden wij eigenlijk niet door dat ze erbij waren. Ze gingen zo goed op tussen de aanwezige gasten! De foto's zijn prachtig! Wij hadden al snel een sneak peak en ook de andere foto's kwamen snel. Heel fijn om zo nog even in de bubbel van de bruiloft te blijven.
Foto van Kirsten & Bob

Kirsten & Bob

Op 3 juni 2022 zijn wij getrouwd en hebben Hiske en Michael deze dag voor ons vastgelegd. De communicatie vooraf was heel prettig en het voelde meteen vertrouwd. Hiske en Michael zijn hele fijne, lieve mensen. We hebben ze eigenlijk de hele dag niet gezien, maar toch waren ze aanwezig en hebben prachtige foto's gekregen. Ook het trouwalbum is super mooi en zijn we heel blij mee! Kortom, echt een aanrader!
Foto van Dyrene & Bouke

Dyrene & Bouke

De keuze voor deze fotografen is 1 van de beste keuzes van onze trouwdag gebleken. Hiske & Michael zijn heel fijn in de omgang, reageren heel snel op berichtjes en denken goed mee! Daarnaast zijn ze heerlijk nuchter en voelden we ons snel op ons gemak. Op de dag zelf waren ze op een goede manier onzichtbaar. De foto’s zijn prachtig geworden en we kijken met heel veel plezier in ons schitterende trouwalbum.
Foto van Kelly & Tom

Kelly & Tom

Wij hebben super mooie tastbare herinneringen door Hiske en Michael! De foto's zijn prachtig geworden, foto's zijn gemaakt van zo veel mooie hoeken. Ze waren bijna onzichtbaar bij het fotograferen van het aankleden, ceremonie en bij het feest. Bij de fotoshoot wisten ze de perfecte hoeken vast te leggen en leuk te spelen met licht en schaduw. Wij zijn super blij dat wij voor Met Licht Geschreven Fotografie hebben gekozen.



1 2 3 4 5 6 7 8 9