Veelgestelde vragenOver onze aanwezigheid

Vraag symbool   Kunnen wij ook 1 fotograaf boeken voor onze bruiloft?
Dit is helaas niet mogelijk. Wij werken altijd samen en zijn ook een echt team! Bij heel veel andere bruidsfotografen betalen jullie overigens veel meer voor 2 fotografen :-)


Vraag symbool   Kunnen wij jullie nog voor extra uren bijboeken als wij jullie al voor 12 uur geboekt hebben?
Dit is mogelijk. Elk uur extra aanwezig kost € 150,00. Let er wel op dat onze eindtijd rond 22:30 is indien wij de volgende dag een bruiloft hebben.


Vraag symbool   Kunnen jullie je opsplitsen in de ochtend zodat de voorbereidingen van ons allebei gefotografeerd worden?
Jazeker! Wij zijn in de ochtend waar jullie ons willen hebben. Het is natuurlijk een grote meerwaarde dat de voorbereidingen van de bruid en de bruidegom allebei wordt vastgelegd!


Vraag symbool   Nemen jullie ook pauzes?
Niet echt. Indien wij tussen de middag een broodje mogen meepakken doen wij dit graag, maar als wij een fotomoment zien dan fotograferen wij met dat broodje in onze hand door :-). Jullie hoeven dus geen rekening te houden met 'gaten' in de dag dat er geen fotograaf paraat staat.


Over onze werkwijze

Vraag symbool   Hoe bereiden jullie je voor op onze grote dag?
Een kleine week voor jullie bruiloft ontvangen wij graag jullie draaiboek. Deze nemen wij dan door om te kijken of voor ons alles duidelijk is. Wij zorgen ervoor dat wij alles weten om ons werk goed te kunnen doen zodat jullie je geen zorgen hoeven te maken over de fotografie!


Vraag symbool   Hebben jullie een bepaalde werkwijze gedurende de dag?
Als men er een naam aan zou willen geven, dan is het journalistiek. Wij geven jullie buiten de fotoreportage om geen opdrachten als: "ga even daar staan", "kijk even uit het raam", "kijk naar de camera", etc. Het is jullie dag en jullie moeten niets van ons aantrekken. Wij zorgen ervoor dat de mooie momenten vastgelegd worden en niemand staat ons in de weg!


Vraag symbool   Hoeveel foto's krijgen wij en bewerken jullie deze foto's ook?
Indien wij 12 uur aanwezig zijn kunnen jullie zeker 550 foto's verwachten! Alle foto's die jullie ontvangen zijn met zorg uitgezocht en bewerkt.


Vraag symbool   Hebben jullie ook reserve apparatuur bij?
Absoluut! Bruidsfotografie is ons full-time werk en daar hoort professionaliteit bij. Jullie hoeven je dus helemaal geen zorgen te maken over de fotografie want zelfs bij haperende camera's, vallende lenzen en defecte geheugenkaartjes kunnen wij gewoon door!


Over het financiële gedeelte

Vraag symbool   Vragen jullie een aanbetaling?
Wij vragen een kleine aanbetaling van € 200,00 om jullie grote dag in onze agenda vast te leggen. De rest betalen jullie pas bij het ontvangen van de foto's.


Vraag symbool   Gaan wij meer betalen als jullie prijswijzigingen doorvoeren?
Absoluut niet. Wij hebben transparantie van de kosten hoog in het vaandel staan en de prijzen die op het moment van boeken golden zijn de prijzen die jullie betalen. Tevens worden de prijzen ook bij de Algemene Voorwaarden gezet die jullie ontvangen bij de aanbetaling. Zo is er nooit een misverstand over wat er afgesproken is.


Over het album

Vraag symbool   Hoe gaat het maken van het album in zijn werk?
Wij verzorgen de indeling van het album, en deze zetten wij online. Jullie kunnen dan de indeling online bekijken en wijzigingen doorgeven. Als jullie helemaal tevreden zijn met de indeling gaan wij het album voor jullie bestellen.


Vraag symbool   Is er een tijdslimiet voor het wijzigen van het album?
Nee, er is geen tijdslimiet voor het wijzigen van het album. Echter zullen wij 6 weken na het opsturen van de eerste indeling een factuur voor de fotografie en de werktijd voor het maken van deze indeling (á € 200,00) opsturen.


Vraag symbool   Wij hebben bij het introductiegesprek wel de albums gezien en de beschikbare covers, maar wij willen graag nog een keer jullie albums bekijkenen.
Dat is geen enkel probleem. Jullie zijn van harte welkom bij ons thuis in Waalwijk om de albums nog een keer te komen bekijken. Laat het ons weten, dan maken we snel een afspraak!


Staat jullie vraag hierboven niet bij? Stel hem hieronder!