Header Trash the Dress reportages

Trash the Dress reportages

Trash The Dress in de natuur

Ieder jaar, op hun trouwdag, verzinnen Valery en Arjan om de beurt iets leuks om te doen. Deze keer was het de beurt aan Valery en wij ontvingen een mailtje dat ze graag een Trash the Dress (TTD) wilden doen. Omdat een TTD nog weinig gedaan wordt en het voor ons erg leuk is om te fotograferen waren wij meteen enthousiast! Tijdens het gesprekje om te brainstormen en te overleggen wat hun wensen en de mogelijkheden zijn kwamen we uit op een shoot in natuurgebied De Leemputten, boswachterij Dorst. Dit mooie stukje natuur, vroeger bekend als natuurzwembad Surae, biedt genoeg mogelijkheden voor een modderige TTD!

Trash the Dress fotoshoot met bruidspaar onderwater

Een leeg zwembad, een vrolijk bruidspaar in de vorm van Jolinde en Dirk (al ruim een maand gelukkig getrouwd) en een camera die onder water kan. De ingrediënten voor een superleuke onderwater Trash the Dress shoot! Oké het was vroeg en best fris maar hier werd al lang naar uitgekeken. Bovendien was deze fotoshoot voor het bruidspaar extra bijzonder want ze hebben elkaar als collega's leren kennen op dit zwembad.

Trash the dress fotoshoot in Brabant

Alice mailde ons al voor hun bruiloft dat ze graag een trash the dress fotoshoot wilde na de bruiloft. Voor ons was het de eerst keer maar wij gingen de uitdaging graag aan. Al keek haar oma haar vragend aan toen ze op de trouwdag hoorde wat ze wilde gaan doen met haar jurk.