Header Panoramafoto's bij bruidsfotografie

Panoramafoto's bij bruidsfotografie

14 augustus 2023
Naast de 'normale' foto's maken wij soms ook panoramafoto's. Als de omgeving zich er voor leent kan het een heel mooi overzicht geven! Je ziet dan meer dan je eigen gezichtshoek. Het ziet er dan wel anders uit door de kromme lijnen maar dat kan het beeld juist zo leuk maken. Michael is een keer helemaal losgegaan bij Het Binnenhof in Den Haag, hij was net geen 360° rond gegaan. Omdat daar ook mensen rond liepen geeft het een grappig kijkplaatje.


Als wij een panorama maken moet het bruidspaar even stil staan omdat hij opgebouwd is door meerdere foto's. Thuis zetten we de foto's tegen elkaar om er zo één geheel van te maken. Het blijft spannend want het lukt niet altijd, al weten we ondertussen wel wat gaat werken en wat niet. Maar deze foto's hebben ook een waardevolle meerwaarde; ze zijn heel groot waardoor ze extra scherp zijn en groot afgedrukt kunnen worden. Daarnaast kan je er nog een creatieve draai aan geven door een rijdende auto in mee te fotograferen.
Panoramafoto's bij bruidsfotografiePanoramafoto's bij bruidsfotografiePanoramafoto's bij bruidsfotografiePanoramafoto's bij bruidsfotografiePanoramafoto's bij bruidsfotografiePanoramafoto's bij bruidsfotografiePanoramafoto's bij bruidsfotografiePanoramafoto's bij bruidsfotografiePanoramafoto's bij bruidsfotografiePanoramafoto's bij bruidsfotografiePanoramafoto's bij bruidsfotografiePanoramafoto's bij bruidsfotografie
709

Bekijk ook eens onze andere artikelen