Header Aparte fotolocaties voor jullie bruidsreportage

Aparte fotolocaties voor jullie bruidsreportage

17 april 2022
Een bruidsreportage in een park, bos of stad is natuurlijk al te gek, maar er zijn zeker een aantal locaties waar jullie misschien niet zo snel aan denken. Ter inspiratie hebben wij een aantal aparte locaties voor een fotoreportage op een rijtje gezet.Een kermis

Kleurrijk, gezellig en erg leuk! Bij een fotoreportage op een kermis kun je lekker de attracties bezoeken en hoeven jullie niet op ons te letten. Neem gerust ook jullie broers/zussen, vrienden, getuigen mee; hoe meer zielen hoe meer vreugd. 😁

Een dierentuin

Dierenvriend? Dan is een bezoekje aan een dierentuin zeker het overwegen waard! Het is altijd een mooie omgeving waar wij gebruik van kunnen maken, en het is gewoon erg leuk om dieren op de achtergrond te hebben.

Een attractiepark

Zelf wonen wij vlakbij de Efteling, welke een populaire plek is voor een fotoreportage. Dit attractiepark is sprookjesachtig wat uitstekend bij een bruiloft kan passen. Maar natuurlijk zal elk attractiepark een leuk idee zijn!

Een verlaten fabriek

Als jullie van ruw en industrieel houden, is een (verlaten) fabriekshal natuurlijk te gek! Het kan ook een vervallen school of energiecentrale zijn, of andere panden die leeg staan. Houd wel rekening met vieze vloeren en veel stof, want er is natuurlijk al lang geen schoonmaker geweest. 😉

Een indoor entertainment centrum

Een paintball ruimte, een escape-room of een kartbaan; bij een indoor entertainment centrum is zo veel te fotograferen! Het donkere en mysterieuze karakter gecombineerd met gekleurde lampen geeft een gaaf effect.

Een vliegveld

Come fly with me, let's fly, let's fly away! Een vliegveld, met zijn grote hangars en natuurlijk vliegtuigen, is een te gekke plek om foto's te maken. Vaak heb je ook een mooi uitgestrekte ruimte geschikt voor een panorama.

Een openluchtzwembad

Als het een warme dag is dan is een bezoekje aan een zwembad zeker geen straf! Even met de voetjes in het water om af te koelen en lekker genieten van het mooie weer.

Een bedrijf

Heb je een groot eigen bedrijf (of familiebedrijf)? Dan kan het leuk zijn om dit mee te nemen in de fotoreportage! Vaak heb je dan ook een grote fabriekshal of een mooie industriële plek.

Een voetbalstadion

Deze is voor de voetbalfanaten! Niks zo leuk als op de middenstip van het stadion van jullie club te staan. Misschien hebben jullie ook wel een eigen plekje op de tribune?

Een theater

Als jullie een foto locatie zoeken met klasse en sfeer, dan is een theater wellicht iets voor jullie. Het majestueuze van de grote zaal geeft de foto's een apart karakter, terwijl de andere ruimtes lekker knus kunnen zijn.

Een museum

Een museum is een te gekke locatie die ook erg geschikt is voor een regenachtige dag! Er zijn altijd mooie hoekjes en leuke doorkijkjes te vinden in een museum.

Op zoek naar trouwfotografen die overal mooie foto's kunnen maken?
Neem snel contact met ons op!

Foto van Hiske en Michael

Hiske & MichaelLeuk dat jullie interesse hebben in ons als jullie bruidsfotografen! Wij zijn 2 fotografen die van pure fotografie houden. Liefhebbers van natuur, warme zomeravonden en lekker eten.

Willen jullie meer weten over ons? Bekijk onze persoonlijke pagina!


713

Bekijk ook eens onze andere artikelen