Header Trouwen bij De Stek in Raamsdonksveer

Trouwen bij De Stek in Raamsdonksveer

Femke & Stefan

13 mei 2022


Op deze zonnige dag in mei hadden wij weer een gezellige bruiloft! Het aankleden en de buitenfoto's vonden plaats in Geertruidenberg, de binnenfoto's werden in Pand 127 in Rijen gemaakt en de rest van de dag was bij De Stek in Raamsdonksveer. Zo, voor Google hebben we lekker veel zoekwoorden nu :-) Voor ons is dit overigens een thuiswedstrijd, want alles ligt in de omgeving van Waalwijk. Aangezien we ons toch ook regelmatig richting de grenzen van ons kikkerlandje begeven is de afwisseling met lekker dichtbij zeker welkom!

Bij De Stek zijn wij overigens vaker geweest. Wij komen er graag want het is er lekker knus en gezellig; een beetje achtertuin gevoel geeft het. Femke en Stefan zijn een lief bruidspaar en plakten erg goed op de foto's! Maar sowieso hadden zij een zeer aangenaam gezelschap uitgenodigd waarbij wij ons meteen op ons gemak voelden. De dag verliep dus ook super relaxed en een bezoekje aan oma die er helaas niet bij kon zijn vanwege haar conditie mocht niet ontbreken. Een leuke verrassing waren de 4 kindjes van het kinderdagverblijf waar Femke werkt, zij kwamen tussendoor even langs voor een knuffel.

De aanwezige neefje en nichtjes waren ook dotjes! Ongelofelijk hoe een neefje (met de hamer op de foto's) de hele dag zo zelfverzekerd erbij kon staan, gecombineerd met een prettig karakter en een heel guitig lachje ♥ Het bruidspaar had ook een springkussen geregeld 'voor de kinderen' ;-) Het was ook erg leuk dat de brandweer, waar Stefan vrijwilliger is, als verrassing een watersaluut gaf toen Femke en Stefan met de trouwauto aankwamen. Al met al een te gekke bruiloft met leuke details en gezellige mensen; hier worden wij blij van!


Trouwen bij De Stek in RaamsdonksveerTrouwen bij De Stek in RaamsdonksveerTrouwen bij De Stek in RaamsdonksveerTrouwen bij De Stek in RaamsdonksveerTrouwen bij De Stek in RaamsdonksveerTrouwen bij De Stek in RaamsdonksveerTrouwen bij De Stek in RaamsdonksveerTrouwen bij De Stek in RaamsdonksveerTrouwen bij De Stek in RaamsdonksveerTrouwen bij De Stek in RaamsdonksveerTrouwen bij De Stek in RaamsdonksveerTrouwen bij De Stek in RaamsdonksveerTrouwen bij De Stek in RaamsdonksveerTrouwen bij De Stek in RaamsdonksveerTrouwen bij De Stek in RaamsdonksveerTrouwen bij De Stek in Raamsdonksveer
618

Linkjes Femke & StefanLocatie:De Stek in Raamsdonksveer
Bloemen:Bloembinderij Bloom in Raamsdonksveer

Bekijk ook eens onze andere blogjes