background

Bruiloft op Landgoed Rhederoord

Amber & John

22 maart 2022


Op de mooie datum 22-3-22 is het lieve bruidspaar Amber en John getrouwd bij Landgoed Rhederoord. Voor ons de 1e lange bruiloft van 2022 nadat wij enkele korte bruiloften hadden gefotografeerd. Het was ook nog eens een heel eind rijden voor ons dus het zou wel weer even wennen zijn om 16 uur van huis te zijn. Uitlopen zou deze dag in ieder geval niet doen, want dit bruidspaar had afgesproken om stipt 21:30 het feest te verlaten en naar hun hotelkamer te gaan. En zo geschiedde, mét een touw met blikjes want zo hoor je als bruidspaar te 'vertrekken' op je bruiloft.Het was ook wel logisch om de dag redelijk op tijd te eindigen, want zij trouwden op een dinsdag en de meeste gasten moesten toch weer werken de volgende dag. Maar wij zien het tegenwoordig vaker; gewoon op het hoogtepunt van de dag er mee stoppen. Tenslotte is het na 12 uur ook wel goed geweest en heeft niet iedereen behoefte om op bier als brandstof zichzelf de avond door te loodsen.

Het was erg fijn om de hele dag op dezelfde locatie door te brengen. En zeker voor het bruidspaar dat ook nog eens de nacht ervoor en de huwelijksnacht hier heeft doorgebracht. Geen gestress met rondrijden; gewoon lekker ontbijten met de dan al aanwezige daggasten en samen met hun de dag afsluiten en de volgende dag weer lekker napraten bij het ontbijt. Er was wel een druk programma gepland want Amber en John gingen 2x trouwen deze dag: 1x voor de wet en na een korte pauze waarin we groepsfoto's hebben gemaakt werd er voor de kerk getrouwd om Gods zegen over dit huwelijk te vragen. En als je denkt dat weer fris of regenachtig is in maart; ja vaak wel maar niet op deze dag! Want de borrel, toast en taart was gewoon buiten op het Landgoed Rhederoord onder het genot van een zonnetje :-)

De dag was ook voor ons lang, maar wij hebben genoten van de liefde en gezelligheid die voor onze lenzen in grote mate voorbij kwam. Wij waren moe maar voldaan!
Bruiloft op Landgoed RhederoordBruiloft op Landgoed RhederoordBruiloft op Landgoed RhederoordBruiloft op Landgoed RhederoordBruiloft op Landgoed RhederoordBruiloft op Landgoed RhederoordBruiloft op Landgoed RhederoordBruiloft op Landgoed RhederoordBruiloft op Landgoed RhederoordBruiloft op Landgoed RhederoordBruiloft op Landgoed RhederoordBruiloft op Landgoed RhederoordBruiloft op Landgoed RhederoordBruiloft op Landgoed RhederoordBruiloft op Landgoed RhederoordBruiloft op Landgoed Rhederoord
615

Bekijk ook eens onze andere blogjes