background

Knusse bruiloft in Zuid Holland

Adeline & Nico

03 juli 2020


Deze bruiloft bracht ons naar de mooie plaatsjes Goudriaan, Stolwijk, Noordeloos en Bergambacht in Zuid-Holland. Plaatsjes die verbonden werden door prachtige wegen door het Nederlandse landschap. De reportage vond plaats bij GOUDasfalt; een stoere locatie aan de rand van Gouda.

20 maart 2020 verliep voor dit bruidspaar anders. Het zou hun grote dag worden maar door de maatregelen werd er veel weggeblazen maar toch zijn ze die dag voor de gemeente getrouwd. Wij hebben hier een filmpje van gezien; het was een fijne gezellige bijeenkomst! 3 juli 2020 werd hun nieuwe datum en de dag waarop ze voor de kerk zouden trouwen en het daarna zouden vieren met hun familie en vrienden.

Nico kwam Adeline in Stolwijk ophalen en wat was het heerlijk om de gezichten te zien van deze twee! Even helemaal oog voor elkaar. Na het bewonderen zijn we naar Gouda gereden voor de reportage. Beide genoten van elkaar en als we ze ergens lieten zitten voor een foto zaten ze al heel snel gezellig te kletsen met z'n tweetjes. Perfect om te fotograferen.

Hierna zijn we naar Goudriaan gereden voor lunch met opvolgend de kerkdienst in Noordeloos. Wat fijn dat alle gasten daarna buiten konden staan voor een felicitatie op afstand maar ook om even samen te zijn. Maar dit samen zijn werd door een kleiner hecht groepje verder volbracht bij Aan de Dijck in Bergambacht. Buiten op het terras met uitzicht op het water. Dit bruidspaar heeft eigenlijk op deze manier twee mooie dagen gehad!

Lieve Adeline en Nico, wij wensen jullie veel geluk samen!


Knusse bruiloft in Zuid HollandKnusse bruiloft in Zuid HollandKnusse bruiloft in Zuid HollandKnusse bruiloft in Zuid HollandKnusse bruiloft in Zuid HollandBruidegom haalt bloemen op bij bloemist.Knusse bruiloft in Zuid HollandBruid met haar hondje.De ontmoeting bij een bruidspaar.The first look.Bruidsreportage bij GOUDasvalt in Gouda.Knusse bruiloft in Zuid HollandBruidsreportage bij GOUDasvalt in Gouda.Knusse bruiloft in Zuid HollandBruidsreportage bij GOUDasvalt in Gouda.Bruidegom tijdens de fotoreportage bij GOUDasvalt in Gouda.Knusse bruiloft in Zuid HollandKnusse bruiloft in Zuid HollandBruidsreportage bij kerk in Noordeloos.Bruidsreportage bij kerk in Noordeloos.Bruidsfoto van bruidspaar op het pontje bij Bergambacht.Geen handje maar de Corona elleboog.Knusse bruiloft in Zuid HollandKnusse bruiloft in Zuid HollandBroers samen tijdens de groepsfoto op een bruiloft.Een fotomoment van een gast tijdens een bruiloft.De trouwringen van het bruidspaar.Detail foto van het eten tijden de bruiloft bij Aan de Dijck in BergambachtHet bruidsfeest bij Aan de Dijck in Bergambacht.Bruidsreportage bij Aan de Dijck in Bergambacht.
534

Bekijk ook eens onze andere blogjesKopfoto Trouwen bij Landgoed Vidaa

Trouwen bij Landgoed Vidaa

Wat heeft dit lieve bruidspaar genoten van hun grote dag! Wij hebben Simone en Kevin non-stop zien lachen en genieten :-) De prachtige locaties die ze hadden uitgekozen waren voor ons nieuw maar voelden meteen warm en vertrouwd aan. Er werd getrouwd bij Landgoed Vidaa en gedineerd (en gefeest) bij Lake House Rotterdam. Landgoed Vidaa biedt een mooie plek in de open lucht aan maar we moesten door het dreigende weer uitwijken naar een Mongoolse Ger.....
lees verder →
Kopfoto Avond bruiloft in Raamsdonksveer

Avond bruiloft in Raamsdonksveer

Anne en Bart hadden gekozen voor een avondbruiloft in Raamsdonksveer. En daarbij gekozen voor de speciale datum 29 februari, een datum die over 4 jaar pas weer voorbij komt. En zoals je ziet, de 1.5 meter was toen nog een onbekende maatregel in Nederland.....
lees verder →
Kopfoto Bruiloft in België

Bruiloft in België

Een vriendin van 1 van onze bruiden ging zelf ook trouwen en daar mogen we ook de bruiloft van fotograferen. Met andere woorden: 'Via via', zijn we bij deze bruiloft in België gekomen. En daar zijn we eerder geweest, dus wij wisten nu dat de ceremonie in het stadhuis erg snel gaat. Maar het feesten duurt daar langer ;-)....
lees verder →