background

Trouwen bij kasteel Wijenburg

Niké & Steven

25 oktober 2019

Oh wat kan de herfst toch mooi zijn! Het laaghangende zonnetje scheen prachtig door de gekleurde bladeren heen wat een spektakel aan herfst kleuren opleverde. Overigens hielden Niké en Steven van verschillende stijlen want naast het herfst sfeertje hebben we tijdens de reportage nog een mooie heide en een stoere zand- en grindwinning bezocht. De dag zelf vond plaats in het mooie kasteel Wijenburg, waardoor hier een landhuis/kasteel stijl ontstond.

De dag begon voor ons allebei bij de ouders van Niké, waar de bruid werd gekapt en aangekleed. Steven hield zich aan de etiquette en haalde 'zijn' Niké op bij haar ouders in Wijk bij Duurstede. Een traditie uit vroegere tijden, omdat de bruid vroeger nog gekaapt kon worden door anderen als de vader van de bruid of de bruidegom niet continue aan haar zijde staat :-) Na de ontmoeting ging het aanwezige gezelschap nog lekker lunchen alvorens wij met het bruidspaar op weg gingen voor de reportage. Na de reportage was het alweer tijd voor onze eindbestemming; kasteel Wijenburg. Het bruidspaar reed het laatste stukje op de fiets, opgewacht door al hun vrienden en familie. Het was een lastig ritje over het grindpad maar Steven hield de fiets ferm in evenwicht. Wat een leuke entree!

De ceremonie is het vermelden extra waard. Los van het feit dat dit een van de langste ceremonie was die we ooit hadden mee gemaakt, zat hij ook bomvol elementen die wij nog nooit eerder hebben gezien. Dat is een noemenswaardige prestatie aangezien wij meer dan 160 ceremonies hebben meegemaakt! Onze complimenten aan Con Bolderman, de trouwambtenaar, die dus met meerdere unieke elementen, humor, zelfvertrouwen en ruimte voor de wensen van het bruidspaar de ceremonie deed. Er stond ook nog een hele leuke pubquiz op het programma wat voor veel vermaak zorgde. Het bruidspaar ging voor aanvang van de quiz groepjes maken aan de hand van een app die willekeurig mensen in een groepje zet. Zo ontstonden er 6 groepjes van ongeveer 6 á 7 mensen die elkaar niet kenden, wat een erg goed idee is. Steven speelde wel een klein beetje vals door zichzelf bij Niké in het groepje te plaatsen. Tsja, misschien was hij toch bang dat ze gekaapt zou worden! :-)

Als afsluiting werd er een heerlijk gedineerd aan een hele grote lange tafel en gefeest met een 6 koppige live band. Deze bruiloft voelde erg warm en gezellig aan. Niet alleen door de herfst sfeer gecombineerd met het landhuis/kasteel gevoel, maar ook door de aanwezigheid van zoveel lieve gasten. Iedereen had het zichtbaar naar zijn/haar zin en genoot van alles wat er op het programma stond. Niké en Steven, wij vonden het heel erg leuk om jullie grote dag te mogen meemaken en wij wensen jullie een mooie, warme en liefdevolle toekomst toe!

Trouwen bij kasteel WijenburgTrouwen bij kasteel WijenburgTrouwen bij kasteel WijenburgTrouwen bij kasteel WijenburgTrouwen bij kasteel WijenburgTrouwen bij kasteel WijenburgTrouwen bij kasteel WijenburgTrouwen bij kasteel WijenburgTrouwen bij kasteel WijenburgTrouwen bij kasteel WijenburgTrouwen bij kasteel WijenburgTrouwen bij kasteel WijenburgTrouwen bij kasteel WijenburgTrouwen bij kasteel WijenburgTrouwen bij kasteel WijenburgTrouwen bij kasteel WijenburgTrouwen bij kasteel WijenburgTrouwen bij kasteel WijenburgTrouwen bij kasteel WijenburgTrouwen bij kasteel WijenburgTrouwen bij kasteel WijenburgTrouwen bij kasteel WijenburgTrouwen bij kasteel WijenburgTrouwen bij kasteel WijenburgTrouwen bij kasteel WijenburgTrouwen bij kasteel WijenburgTrouwen bij kasteel WijenburgTrouwen bij kasteel WijenburgTrouwen bij kasteel WijenburgTrouwen bij kasteel WijenburgTrouwen bij kasteel WijenburgTrouwen bij kasteel WijenburgTrouwen bij kasteel WijenburgTrouwen bij kasteel WijenburgTrouwen bij kasteel Wijenburg
500

Niké & Steven's adresjes:

Trouwambtenaar:   Con Bolderman
Locatie:   Kasteel Wijenburg in Echteld

Bekijk ook eens onze andere blogjes

Kopfoto Bruiloft in de achtertuin

Bruiloft in de achtertuin

Wat hebben bier-pong, een tafeltennistafel, een sjoelbak, een trampoline, een luchtkussen, een schommel en een mega-Jenga gemeen? Ze waren allemaal aanwezig op de bruiloft van Petra en Tim! Dit leuke bruidspaar had niet zo heel veel wensen voor hun grote dag. Droog weer, veel vrienden en familie en een enorme bak gezelligheid waren toch wel de belangrijkste. Missie geslaagd dachten we zo!....
lees verder →
Kopfoto Buiten trouwen | Landgoed Ulvenhart

Buiten trouwen | Landgoed Ulvenhart

Buiten trouwen wordt veel gedaan! Het geeft een open en vrij gevoel maar we wonen in Nederland, dus een locatie moet ook een mogelijkheid hebben om binnen te trouwen. Suus en Joep kozen voor Ulvenhart in Ulvenhout. Hier kun je niet zomaar op een plek buiten trouwen, nee dit kan op een plek met de prachtige naam De Beuken Kathedraal! Omringt door...3 maal raden...Beuken, gaf dit leuke bruidspaar elkaar het 'ja-woord'.....
lees verder →
Kopfoto Trouwen in Helvoirt | Noord-Brabant

Trouwen in Helvoirt | Noord-Brabant

We beginnen maar gelijk met 1 van de opvallende punten bij dit bruidspaar: Ja de bruidegom draagt een korte broek! Alle etiquette konden zo de prullenbak in, en daar houden we wel van. Zo ben je gewoon jezelf en voel je jezelf op je best. Dus dit is een dag met een lekker gek bruidspaar dat er een gezellige dag van willen maken met veel vrienden en familie! Kom maar op :-)....
lees verder →