Bruidsfotografie bij Kasteel Henkenshage

Kopfoto Bruidsfotografie bij Kasteel Henkenshage

Graziëlla & Robbie

17 juni 2017

In april 2016 hadden wij een introductiegesprek bij het lieve bruidspaar Graziëlla en Robbie. Zij waren er zeker op tijd bij met het regelen van een bruidsfotograaf, maar aangezien juni een populaire trouwmaand is waren zij zeker niet veel te vroeg. Tijdens dit gesprek maakten wij niet alleen kennis met Graziëlla en Robbie, maar ook met een lieverd van een hond: Blicksey!

Het bruidspaar gaf al aan graag met Blicksey een reportage te willen op hun trouwdag. Dit vinden wij altijd erg leuk om te doen dus nadat wij op de grote dag een reportage met hun samen gedaan hadden, werd het tijd om Blicksey te overhandigen aan Graziëlla en Robbie. Blicksey is wat ze zo leuk kunnen zeggen in het engels: "a good boy", doch was het in Blicksey's geval: "a good girl"! Nadat zij had laten zien hoe goed ze luistert naar haar baasjes, was het tijd voor de ceremonie op het mooie kasteel Henkenshage in Sint-Oedenrode! Op een bruggetje (met uitzicht op het kasteel) nam het bruidspaar plaats en hun gasten kregen aan de waterkant een mooi plekje. Bij Henkenshage zijn namelijk zitplaatsen gecreëerd aan de waterkant, mooi tegenover het bruidspaar. Een origineel idee wat wij nog niet eerder gezien hadden!

Na de ceremonie was het tijd voor gezelligheid! Graziëlla en Robbie hadden niet voor een standaard diner of buffet gekozen, maar voor een zogenaamde walking dinner. Hierbij worden een aantal gangen in kleine porties uitgeserveerd aan de gasten terwijl zij gewoon lekker kunnen zitten of staan waar zij willen. Ook dit concept hadden wij nog niet eerder meegemaakt en wij vonden het een erg leuk idee! Voor we het wisten was het alweer tijd voor het feest, en een 2-koppige band zorgde ervoor dat de sfeer er al snel inzat. Overigens lijkt een band met 2 personen weinig, maar ze waren van alle markten thuis en een grote diversiteit aan muziek kwam voorbij!

Nu hebben wij het niet over de ochtend en het aankleden gehad. En niet over dat te gekke Volkswagen busje. En niet over de lieve ontmoeting. En niet over de vele knuffels die het bruidspaar over had voor hun familie en vrienden. En niet over de lol die Graziëlla en Robbie kunnen hebben samen en met anderen. Er is soms zoveel te vertellen maar wij moeten de verhalen niet te lang maken en zeg nu zelf: foto's zeggen meer dan 1000 woorden! :-)
Bruidsfotografie bij Kasteel Henkenshage
Bruidsfotografie bij Kasteel Henkenshage
Bruidsfotografie bij Kasteel Henkenshage
Bruidsfotografie bij Kasteel Henkenshage
Bruidsfotografie bij Kasteel Henkenshage
Bruidsfotografie bij Kasteel Henkenshage
Bruidsfotografie bij Kasteel Henkenshage
Bruidsfotografie bij Kasteel Henkenshage
Bruidsfotografie bij Kasteel Henkenshage
Bruidsfotografie bij Kasteel Henkenshage
Bruidsfotografie bij Kasteel Henkenshage
Bruidsfotografie bij Kasteel Henkenshage
Bruidsfotografie bij Kasteel Henkenshage
Bruidsfotografie bij Kasteel Henkenshage
Bruidsfotografie bij Kasteel Henkenshage
Bruidsfotografie bij Kasteel Henkenshage
Bruidsfotografie bij Kasteel Henkenshage
Bruidsfotografie bij Kasteel Henkenshage
Bruidsfotografie bij Kasteel Henkenshage
Bruidsfotografie bij Kasteel Henkenshage
Bruidsfotografie bij Kasteel Henkenshage
Bruidsfotografie bij Kasteel Henkenshage
Bruidsfotografie bij Kasteel Henkenshage
Bruidsfotografie bij Kasteel Henkenshage


Bekijk ook eens onze andere blogjes:

Kopfoto Trouwen op Landgoed de Salentein

Marloes & Floris

Marloes en Floris hadden er voor gekozen om op Landgoed de Salentein te trouwen. Een prachtig landgoed in Gelderland waar wij nog niet eerder geweest waren. Het is van binnen modern met behoud van....
lees verder →

Kopfoto Bruidsfotografie bij Kasteel Ammersoyen in Ammerzoden

Marit & Patrick

Kijk, dit soort schoenen draag je op je bruiloft als je geen zere voeten wil krijgen en makkelijk over de paden van Kasteel Ammersoyen wil lopen! Ik hoorde ergens ook de opmerking van een vriendin op....
lees verder →

Kopfoto Trouwen bij de Seterse Hoeve in Oosterhout

Michelle en Raymond

Deze ochtend mochten we de dag starten in Ottoland en Hoogblokland, 2 plaatsen die wij nog niet kenden. Maar onze TomTom wist ons prima naar deze mooie dorpjes te brengen. Het eindpunt voor die dag,....
lees verder →