Bruidsfotografie bij Kasteel Henkenshage

Scroll naar beneden

Graziëlla & Robbie

17 juni 2017

In april 2016 hadden wij een introductiegesprek bij het lieve bruidspaar Graziëlla en Robbie. Zij waren er zeker op tijd bij met het regelen van een bruidsfotograaf, maar aangezien juni een populaire trouwmaand is waren zij zeker niet veel te vroeg. Tijdens dit gesprek maakten wij niet alleen kennis met Graziëlla en Robbie, maar ook met een lieverd van een hond: Blicksey!

Het bruidspaar gaf al aan graag met Blicksey een reportage te willen op hun trouwdag. Dit vinden wij altijd erg leuk om te doen dus nadat wij op de grote dag een reportage met hun samen gedaan hadden, werd het tijd om Blicksey te overhandigen aan Graziëlla en Robbie. Blicksey is wat ze zo leuk kunnen zeggen in het engels: "a good boy", doch was het in Blicksey's geval: "a good girl"! Nadat zij had laten zien hoe goed ze luistert naar haar baasjes, was het tijd voor de ceremonie op het mooie kasteel Henkenshage in Sint-Oedenrode! Op een bruggetje (met uitzicht op het kasteel) nam het bruidspaar plaats en hun gasten kregen aan de waterkant een mooi plekje. Bij Henkenshage zijn namelijk zitplaatsen gecreëerd aan de waterkant, mooi tegenover het bruidspaar. Een origineel idee wat wij nog niet eerder gezien hadden!

Na de ceremonie was het tijd voor gezelligheid! Graziëlla en Robbie hadden niet voor een standaard diner of buffet gekozen, maar voor een zogenaamde walking dinner. Hierbij worden een aantal gangen in kleine porties uitgeserveerd aan de gasten terwijl zij gewoon lekker kunnen zitten of staan waar zij willen. Ook dit concept hadden wij nog niet eerder meegemaakt en wij vonden het een erg leuk idee! Voor we het wisten was het alweer tijd voor het feest, en een 2-koppige band zorgde ervoor dat de sfeer er al snel inzat. Overigens lijkt een band met 2 personen weinig, maar ze waren van alle markten thuis en een grote diversiteit aan muziek kwam voorbij!

Nu hebben wij het niet over de ochtend en het aankleden gehad. En niet over dat te gekke Volkswagen busje. En niet over de lieve ontmoeting. En niet over de vele knuffels die het bruidspaar over had voor hun familie en vrienden. En niet over de lol die Graziëlla en Robbie kunnen hebben samen en met anderen. Er is soms zoveel te vertellen maar wij moeten de verhalen niet te lang maken en zeg nu zelf: foto's zeggen meer dan 1000 woorden! :-)
Bruidsfotografie bij Kasteel Henkenshage
Bruidsfotografie bij Kasteel Henkenshage
Bruidsfotografie bij Kasteel Henkenshage
Bruidsfotografie bij Kasteel Henkenshage
Bruidsfotografie bij Kasteel Henkenshage
Bruidsfotografie bij Kasteel Henkenshage
Bruidsfotografie bij Kasteel Henkenshage
Bruidsfotografie bij Kasteel Henkenshage
Bruidsfotografie bij Kasteel Henkenshage
Bruidsfotografie bij Kasteel Henkenshage
Bruidsfotografie bij Kasteel Henkenshage
Bruidsfotografie bij Kasteel Henkenshage
Bruidsfotografie bij Kasteel Henkenshage
Bruidsfotografie bij Kasteel Henkenshage
Bruidsfotografie bij Kasteel Henkenshage
Bruidsfotografie bij Kasteel Henkenshage
Bruidsfotografie bij Kasteel Henkenshage
Bruidsfotografie bij Kasteel Henkenshage
Bruidsfotografie bij Kasteel Henkenshage
Bruidsfotografie bij Kasteel Henkenshage
Bruidsfotografie bij Kasteel Henkenshage
Bruidsfotografie bij Kasteel Henkenshage
Bruidsfotografie bij Kasteel Henkenshage
Bruidsfotografie bij Kasteel Henkenshage
294

Graziëlla & Robbie's adresjes:

Trouw- diner- en feestlocatie:
Kasteel Henkenshage in Sint-Oedenrode

Bekijk ook eens onze andere blogjes

Kopfoto Trouwreportage bij de Efteling | Hotel Waalwijk

Trouwreportage bij de Efteling | Hotel Waalwijk

We hadden weer een leuke thuiswedstrijd! Starten in Tilburg, trouwreportage bij de Efteling in Kaatsheuvel, het ja-woord in het stadhuis van Waalwijk en de rest van de dag bij Hotel Waalwijk. 1500 meter van ons huisje :-)....
lees verder →
Kopfoto Bruidsfotograaf in Brummen | Gelderland

Bruidsfotograaf in Brummen | Gelderland

Bij deze bruiloft startte Michael zijn dag in Nijmegen bij de bruidegom en ik reed door naar de bruid die zich in Brummen klaar maakte. De ruitenwissers moesten tijdens deze rit regelmatig aan maar mijn weer-app had goed nieuws: Deze ruitenwissers zouden na aankomst overbodig zijn want het zou dan droog blijven tot de avond. En dat klopte!....
lees verder →
Kopfoto Trouwen op Landgoed de Salentein

Trouwen op Landgoed de Salentein

Marloes en Floris hadden er voor gekozen om op Landgoed de Salentein te trouwen. Een prachtig landgoed in Gelderland waar wij nog niet eerder geweest waren. Het is van binnen modern met behoud van oude details. Alle ruimtes zijn er ruim en uitnodigend.....
lees verder →