Snel en vrijblijvend contact? WhatsApp of SMS ons op 06-44577592 !

Bruidsfotografie bij Kasteel Henkenshage

Kopfoto Bruidsfotografie bij Kasteel Henkenshage

Graziëlla & Robbie

17 juni 2017

In april 2016 hadden wij een introductiegesprek bij het lieve bruidspaar Graziëlla en Robbie. Zij waren er zeker op tijd bij met het regelen van een bruidsfotograaf, maar aangezien juni een populaire trouwmaand is waren zij zeker niet veel te vroeg. Tijdens dit gesprek maakten wij niet alleen kennis met Graziëlla en Robbie, maar ook met een lieverd van een hond: Blicksey!

Het bruidspaar gaf al aan graag met Blicksey een reportage te willen op hun trouwdag. Dit vinden wij altijd erg leuk om te doen dus nadat wij op de grote dag een reportage met hun samen gedaan hadden, werd het tijd om Blicksey te overhandigen aan Graziëlla en Robbie. Blicksey is wat ze zo leuk kunnen zeggen in het engels: "a good boy", doch was het in Blicksey's geval: "a good girl"! Nadat zij had laten zien hoe goed ze luistert naar haar baasjes, was het tijd voor de ceremonie op het mooie kasteel Henkenshage in Sint-Oedenrode! Op een bruggetje (met uitzicht op het kasteel) nam het bruidspaar plaats en hun gasten kregen aan de waterkant een mooi plekje. Bij Henkenshage zijn namelijk zitplaatsen gecreëerd aan de waterkant, mooi tegenover het bruidspaar. Een origineel idee wat wij nog niet eerder gezien hadden!

Na de ceremonie was het tijd voor gezelligheid! Graziëlla en Robbie hadden niet voor een standaard diner of buffet gekozen, maar voor een zogenaamde walking dinner. Hierbij worden een aantal gangen in kleine porties uitgeserveerd aan de gasten terwijl zij gewoon lekker kunnen zitten of staan waar zij willen. Ook dit concept hadden wij nog niet eerder meegemaakt en wij vonden het een erg leuk idee! Voor we het wisten was het alweer tijd voor het feest, en een 2-koppige band zorgde ervoor dat de sfeer er al snel inzat. Overigens lijkt een band met 2 personen weinig, maar ze waren van alle markten thuis en een grote diversiteit aan muziek kwam voorbij!

Nu hebben wij het niet over de ochtend en het aankleden gehad. En niet over dat te gekke Volkswagen busje. En niet over de lieve ontmoeting. En niet over de vele knuffels die het bruidspaar over had voor hun familie en vrienden. En niet over de lol die Graziëlla en Robbie kunnen hebben samen en met anderen. Er is soms zoveel te vertellen maar wij moeten de verhalen niet te lang maken en zeg nu zelf: foto's zeggen meer dan 1000 woorden! :-)
Bruidsfotografie bij Kasteel Henkenshage
Bruidsfotografie bij Kasteel Henkenshage
Bruidsfotografie bij Kasteel Henkenshage
Bruidsfotografie bij Kasteel Henkenshage
Bruidsfotografie bij Kasteel Henkenshage
Bruidsfotografie bij Kasteel Henkenshage
Bruidsfotografie bij Kasteel Henkenshage
Bruidsfotografie bij Kasteel Henkenshage
Bruidsfotografie bij Kasteel Henkenshage
Bruidsfotografie bij Kasteel Henkenshage
Bruidsfotografie bij Kasteel Henkenshage
Bruidsfotografie bij Kasteel Henkenshage
Bruidsfotografie bij Kasteel Henkenshage
Bruidsfotografie bij Kasteel Henkenshage
Bruidsfotografie bij Kasteel Henkenshage
Bruidsfotografie bij Kasteel Henkenshage
Bruidsfotografie bij Kasteel Henkenshage
Bruidsfotografie bij Kasteel Henkenshage
Bruidsfotografie bij Kasteel Henkenshage
Bruidsfotografie bij Kasteel Henkenshage
Bruidsfotografie bij Kasteel Henkenshage
Bruidsfotografie bij Kasteel Henkenshage
Bruidsfotografie bij Kasteel Henkenshage
Bruidsfotografie bij Kasteel Henkenshage

Graziëlla & Robbie's adresjes:

Trouw- diner- en feestlocatie:    Kasteel Henkenshage in Sint-Oedenrode


Bekijk ook eens onze andere blogjes

Bruidsreportage in Soester Duinen.

Bruidsfotografie in Soest met prachtige luchten

Voor de bruidsfotografie van Wieteke en Joris reden we naar Soest. Beide verbleven in Hotel Ernst Sillem Hoeve, dat staat in een bosrijke omgeving. Wieteke kon ik in de bruidssuite vinden terwijl Joris zich nog in de ontbijtzaal bevond. De bruidegom heeft meestal minder tijd nodig dan de bruid :-)....
lees verder →
Bruidsfoto van bruidspaar in het bos.

Bruidsfotografie in Amersfoort bij Hoeve Sparrendam

Op deze mooie dag reden we naar Amersfoort voor de bruiloft van Carola en Jeroen. Wij waren stiekem best benieuwd naar hun vervoermiddel want in het draaiboek stond dat ze gezamenlijk op de fiets met zijspan naar de locatie zouden fietsen! Dat zou voor leuke fotomomenten zorgen.....
lees verder →
Kopfoto Bruidsfotografie Klooster Nieuwkerk Goirle

Bruidsfotografie Klooster Nieuwkerk Goirle

De kopfoto laat meteen zien wat de passie van dit bruidspaar is en wat hun samen heeft gebracht. Al missen we op deze foto wel een belangrijk onderdeel van deze sport, het paard! José en Arno doen aan boogschieten te paard, een sport die voor ons nog geheel onbekend was. Tijdens de reportage hebben we dan ook enkele foto's gemaakt met het boogschieten.....
lees verder →