background

Onze bruiloft videograaf aanbevelingenWij krijgen soms de vraag of wij nog een trouw videograaf weten voor op de grote dag. Daarom hebben wij besloten om hier een overzichtje te maken voor jullie! Met deze videografen hebben wij fijn samengewerkt, of zijn door anderen getipt.
Ken je zelf een leuke videograaf die nog niet in ons overzichtje staat? Tip ons aan de onderkant van deze pagina!Profielfoto Joeri

BREEDBEELDav


Mijn naam is Joeri van den Kieboom en ik ben sinds 4 jaar fulltime aan de slag als filmmaker.

Samen met een vriend werd ik ooit gevraagd om een bruiloft te filmen. Het simpele knip-en-plakwerk was op dat moment wel aan ons besteed, maar een bruiloft filmen was wel even spannend. De reacties waren gelukkig erg positief. De vriendengroep van het bruidspaar was zo groot dat we uiteindelijk nog 4 bruiloften binnen dezelfde vriendengroep hebben mogen filmen.

Bruiloften zijn iets speciaals. Je bent bij een van de mooiste dagen van iemands leven en het is bijzonder dat jij als fotograaf of videograaf bij zo’n intieme dag aanwezig mag zijn. En mag je die dag samenwerken met Hiske en Michael? Dan is het helemaal een feestje!
Download dit filmpje in hoge resolutie (49.18 MB)Tip een videograaf