Header Onze bruiloft videograaf aanbevelingen

Onze bruiloft videograaf aanbevelingenWij krijgen soms de vraag of wij nog een trouw videograaf weten voor op de grote dag. Daarom hebben wij besloten om hier een overzichtje te maken voor jullie! Met deze videografen hebben wij fijn samengewerkt, of zijn door anderen getipt.

Ken je zelf een leuke videograaf die nog niet in ons overzichtje staat? Tip ons aan de onderkant van deze pagina!
Profielfoto Joeri

BREEDBEELDavMijn naam is Joeri van den Kieboom en ik ben sinds 8 jaar fulltime aan de slag als filmmaker.

Samen met een vriend werd ik ooit gevraagd om een bruiloft te filmen. Het simpele knip-en-plakwerk was op dat moment wel aan ons besteed, maar een bruiloft filmen was wel even spannend. De reacties waren gelukkig erg positief. De vriendengroep van het bruidspaar was zo groot dat we uiteindelijk nog 4 bruiloften binnen dezelfde vriendengroep hebben mogen filmen.

Bruiloften zijn iets speciaals. Je bent bij een van de mooiste dagen van iemands leven en het is bijzonder dat jij als fotograaf of videograaf bij zo’n intieme dag aanwezig mag zijn. En mag je die dag samenwerken met Hiske en Michael? Dan is het helemaal een feestje!
Download dit filmpje in hoge resolutie (49.18 MB)


Profielfoto Joeri

Younique FilmMijn naam is Maurice Swinkels. Al bijna 24 jaar run ik mijn bedrijf Younique Film. Filmen is mijn absolute passie en heb dan ook van mijn hobby mijn beroep kunnen maken. Naast het filmen van muziekvideos, events en bedrijven gaat mijn specialiteit ook uit naar het maken van trouwfilms.

Mijn trouwclips en trouwfilms zijn absoluut 100% puur. Ze zeggen wel eens "What you see is what you get" bij mij geldt "What you get is what you'll see" dit wil zeggen dat ik op de dag film wat er gebeurd, puur zoals het is. Niets wordt in scene gezet door mij en laat de fotografen ook altijd hun gang gaan. Hun taak is ook anders dan die van mij. Waar een fotograaf wel eens foto's van maakt, daar maak ik geen video van en vice versa. Een fotograaf én een videograaf op een dag geeft dan ook zoveel meerwaarde.

Al mijn videos worden in chronologische volgorde gemonteerd, maar sta open voor elke wens, tenslotte draait het op de grote dag om het bruidspaar!
Download dit filmpje in hoge resolutie (97.82 MB)
Tip een videograaf