Header Bruidsparen aan het woord

Bruidsparen aan het woordFoto van Eline & Mark

Eline & Mark

We zijn superblij met de foto's die Michael en Hiske tijdens onze bruiloft hebben gemaakt. Michael en Hiske zijn erg aardige, rustige en professionele mensen met oog voor detail. We voelden ons meteen op ons gemak bij ze. Michael en Hiske hebben alle voor ons bijzondere, mooie en emotionele momenten vastgelegd, zonder dat hun aanwezigheid opviel. Toen we de foto's na de bruiloft terugkeken zeiden we bij veel foto's tegen elkaar: "Huh, ik heb helemaal niet gemerkt dat hier een foto van is gemaakt!". Niet alleen wij, maar ook onze familie en vrienden waren erg enthousiast over zowel hun manier van fotograferen als het resultaat. Kortom: een absolute aanrader!
Foto van Solange & Steven

Solange & Steven

Hiske en Michael zijn fantastische fotografen! Niet alleen de foto's zijn enorm goed, ze maken ook het album prachtig. Daarnaast zijn het ook hele fijne mensen om mee samen te werken. In de communicatie snel en duidelijk, wat ook erg prettig is. De oefenshoot was ook erg fijn om te doen en op de bruiloft doen ze er echt alles aan om de hele dag perfect vast te leggen. Mochten wij ooit nog een fotograaf ergens voor nodig hebben, bellen we zeker weten Met Licht Geschreven!
Foto van Carlijn & Pieter

Carlijn & Pieter

Hiske en Michael hebben onze dag uitstekend weten vast te leggen in prachtige foto's! Door de leuke loveshoot vooraf konden we al aan elkaar wennen, al voelde je je snel op je gemak bij ze. Beide zijn zeer bescheiden en streven er echt naar onzichtbaar te zijn op de bruiloftsdag. Ze gaan beide vol passie voor hun werk en dat zie je terug in de mooie, originele, frisse foto's. Ze zijn in het werk mooi op elkaar ingespeeld. Niets is ze ook teveel. Ze leveren naderhand hun werk snel en zorgvuldig af, ze reageren vliegensvlug op mailcontact en gaan door tot in de perfectie. Ze zijn het geld meer dan waard! Een aanrader voor iedereen!
Foto van Alice & Martin

Alice & Martin

Wat zijn wij toch ontzettend blij dat wij hebben gekozen voor zulke geweldige fotografen! Hiske en Michael zijn een stel dat ons maar blijft verrassen en het is geweldig om te zien hoe ver deze personen gaan voor hét perfecte plaatje. Of dit nu betekend bekogeld te worden met steentjes door een stel snelle jonge kerels die zo snel mogelijk naar de andere kant moeten rennen, óf om als eerste in het koude water te springen (wat wij echt waanzinnig vonden, bij onze Thrash the Dress ging Hiske als eerste in het water! Het was die dag 17 graden, brrrrr XD!!), óf omdat ze nou gewoon zo getalenteerd zijn dat ze precies het juiste moment telkens weten vast te leggen; ze krijgen het in ieder geval telkens voor elkaar! Wij hebben enorm genoten van jullie gezelschap en de mooie foto's, het is echt van super kwaliteit en we zijn er ontzettend blij mee! En het fijne is ook dat iedereen het zo naar z'n zin had met deze fotografen, de dagen na onze bruiloft kregen we nog steeds vele complimentjes over de oh zo leuke fotografen ;-)! Hiske en Michael, we hebben genoten van de samenwerking, bedankt voor de ontzettend leuke momenten en de geweldige service die jullie hebben geboden. We zullen jullie zeker niet vergeten en mochten wij weer eens fotografen nodig hebben, zijn jullie zeker de eersten die wij gaan bellen :)! Een echte aanrader!
Foto van Kim & JP

Kim & JP

Hiske en Michael, wat een leuk stel! Wij hebben het als zeer prettig ervaren om hen als onze bruidsfotografen te hebben. Ze gebruiken hun ervaring, humor, begrip en nuchterheid om spetterende foto's te maken. Nou, dat is gelukt! Wat zijn wij blij met de foto's, we beleven onze dag helemaal opnieuw! Het is ook leuk dat foto's vanuit 2 perspectieven zijn genomen, dit geeft een erg leuk effect. Voor wie een professionele fotograaf zoekt, wij raden Hiske en Michael zeker aan!
Foto van Karlinda & Sjoerd

Karlinda & Sjoerd

Wat hebben Hiske en Michael fantastische foto's van onze bruiloft gemaakt! We hadden al een voorgevoel dat dit wel goed zou komen na de super mooie oefenfotoshoot en dat bleek helemaal te kloppen. Het is een luxe om met hen te werken: ze komen het intake gesprek bij je thuis doen, ze zijn allebei van 's ochtends vroeg tot na het feest aanwezig en dan komen ze ook nog eens het fotoboek persoonlijk bij je thuis brengen. De dag na onze bruiloft hadden we al een sneak-preview ontvangen; het is zo leuk om zo snel al trouwfoto's te kunnen (laten!) zien. We hebben op de dag zelf nauwelijks doorgehad dat ze er waren en toch hebben ze alle (belangrijke) momenten vast weten te leggen. Ze stralen uit dat ze het ook echt leuk vinden om te doen en het niet alleen als werk zien. Het foto album is super geworden, ze hadden een voorstel gemaakt wat al bijna helemaal perfect was. Aanpassingen onzerzijds waren helemaal geen punt. We kregen alle foto's digitaal en dat waren er veel :-) Ze hebben onze herinneringen geweldig vastgelegd, wat een vakwerk, onze complimenten!!
Foto van Lianne & Dave

Lianne & Dave

Vanaf het begin, meteen bij het eerste gesprek, hadden wij een goed gevoel bij Hiske en Michael. In eerste instantie waren wij een beetje 'huiverig' voor het maken van foto's, maar door de oefenshoot werd dit helemaal weggenomen. Hiske en Michael zorgen ervoor dat je geheel ontspannen voor de camera staat. Ook weten ze de mooie momenten goed vast te leggen en maken ze bijzondere foto's op een creatieve manier. Wij zijn enorm blij met het mooie resultaat. Gedurende de dag hebben wij Hiske en Michael nauwelijks opgemerkt, ze bewegen op een natuurlijke manier om ons heen. Ook de gasten gaven dit aan. Zeker een aanrader voor iedereen die gaat trouwen!
Foto van Kim & Wout

Kim & Wout

Wij hebben fijn samengewerkt met Hiske en Michael. De kennismaking tijdens de pre-shoot gaf ons de kans elkaar beter te leren kennen en gaf Hiske en Michael de kans om te ontdekken wat voor soort foto's wij leuk vinden. Hierdoor verliep de bruiloftsdag erg soepel. Hiske en Michael zijn vrolijke mensen die op de dag zelf soepel om je heen bewegen zodat je amper doorhebt dat ze er zijn. Ook het feit dat ze met z'n tweeën zijn was voor ons een groot pluspunt, hierdoor werd de dag vanuit verschillende oogpunten gefotografeerd. Kortom: zeker aan te raden voor je bruiloft.
Foto van Mirjam & Bianca

Mirjam & Bianca

Hiske en Michael hebben onze huwelijksdag op een super manier vastgelegd. We wilden geen standaard foto's, en we houden erg van details. Dit zie je terug in de foto's die er gemaakt zijn. De oefenshoot was koud en nat en dit weer was op onze huwelijksdag niet veel anders. We hadden enorme storm en het was de regenachtigste dag die we maar konden hebben. Dus jammer genoeg konden we buiten geen foto's maken. Maar de foto's op de binnen locatie zien er geweldig uit! De foto's van de oefenshoot hebben we gebruikt voor het bedankkaartje en zelf hebben we van die foto's nog een mooi gastenboek gemaakt. Het fijne van de oefenshoot vonden we dat we dan even kennis met elkaar konden maken en alvast konden wennen aan de camera. Ook vonden we het erg lief van ze dat ze onze foto's al snel klaar hadden en dat ze die bij ons langs hadden gebracht, voordat we met de kerst op wintersport gingen, zodat we ze aan de rest van de familie konden laten zien. Niets anders dan super leuke reacties van iedereen. We vonden het fijn om Hiske en Michael te leren kennen. Misschien dat we ze in maart nog een keer vragen voor een fotoshoot, maar dan met onze kleine spruit erbij, dat lijkt ons helemaal geweldig!!
Foto van Anette & Stefan

Anette & Stefan

Nogmaals willen we jullie hartelijk bedanken voor alle goede zorgen en het vastleggen van een fantastische dag!! Jullie zijn echt voor ieder bruidspaar een aanrader en wij beleven 19 september elke keer opnieuw als we door het album bladeren!!! Niet alleen wij vinden de foto's fantastisch, maar iedereen om ons heen geniet zichtbaar van de prachtige foto's die zijn gemaakt tijdens het aankleden, de reportage, uiteraard de voltrekking maar bovenal het feest!!
Foto van Ginny & Nick

Ginny & Nick

Voor onze bruiloft op 15-08-2014 zijn we via een collega in contact gekomen met Michael en Hiske. Na het kennismakingsgesprek, waarbij ze ook al boeken mee hadden genomen zodat we gelijk konden aangeven wat we wel en niet mooi vonden (smaken verschillen natuurlijk), was het voor ons al meteen duidelijk dat we heel blij zouden zijn met onze keuze. We hebben het volledige pakket genomen: heel de dag fotografie, waar ook een pre-shoot bij ingrepen zat en een fotoboek. De pre-shoot was erg leuk en fijn om al een idee te hebben wat de stijl van je foto's wordt, welke pose's wel en niet bij je passen en hoe zo'n shoot verloopt. Michael en Hiske zijn beide heel makkelijk in de omgang, dienstverlenend en erg flexibel. Ze snapten precies wat we zochten, zijn de hele dag gepassioneerd bezig geweest en hebben een super mooi boek gemaakt. Aanpassingen maken was ook nooit een probleem (ook al was het de 20ste keer) :). Ook top dat ze samen komen zodat je zowel het ochtendritueel van de bruid als de bruidegom op foto hebt en ook gedurende de dag veel mooie momenten op de foto hebt (twee zien er toch meer dan één). We hebben heel veel positieve reacties gehad van onze gasten op de foto's, vooral dat ze kwalitatief heel goed waren en ook heel creatief (niet de standaard kiekjes). Kortom, een geweldig resultaat en top service voor een zeer nette en transparante prijs (zeker als je het vergelijkt met veel andere bruidsfotografen van deze kwaliteit, die vaak ook geen prijzen hebben staan op de website). Aanrader dus! Nick en Ginny Verhagen
Foto van Sabine & Jac

Sabine & Jac

Wij wilden graag 2 fotografen die alles goed konden vastleggen wat er op onze bijzondere dag ging gebeuren. Verder wilden we geen aparte fotoreportage maar tijdens de dag wel eens poseren als het nodig was. Dit omdat wij allebei niet houden van op de foto gaan dus een oefenshoot wilden wij ook niet. Geen makkelijke opdracht dus... Maar Hiske en Michael hebben dit geweldig opgepakt en supermooie foto's en een fantastisch fotoboek gemaakt. Veel situaties van 2 kanten gefotografeerd, alle details op een aparte manier vastgelegd, alle emoties op beeld gevangen en wij hebben ze niet opgemerkt. We hebben zoveel mooie foto's ontvangen en kijken hierdoor met nog meer plezier terug op onze dag. Elke keer dat we ze bekijken zien we weer nieuwe details. De afwisseling van kleur en zwartwit maakt de serie erg bijzonder. Tijdens het gesprek vooraf hebben we onze wensen besproken en deze zijn tot de puntjes uitgevoerd. Kortom: ga je trouwen, boek Met Licht Geschreven!!1 2 3 4 5 6 7 8 9