Header Bruidsparen aan het woord

Bruidsparen aan het woordFoto van Franciska & Admir

Franciska & Admir

Twee super vriendelijke, professionele mensen met oog voor spontaniteit en emotie. Wij zijn erg blij met de foto's en hebben ook veel complimenten mogen ontvangen. Hiske en Michael zijn voor ons heel de dag onzichtbaar geweest wat super fijne en échte foto's heeft opgeleverd. De communicatie was fijn en de sfeer tijdens de loveshoot relaxed, precies zoals wij dat graag wilde. Na onze bruiloft hebben we onze foto's binnen een week al op USB ontvangen. Twee toppers!
Foto van Roxanne & Erik

Roxanne & Erik

Helemaal tevreden!! Van tevoren een bezoekje voor kennismaking, op de dag zelf mooie foto's gemaakt zonder dat je er eigenlijk erg in hebt dat ze er zijn. En een super snelle service achteraf. We hebben een prachtig album en zouden het iedereen aanbevelen.
Foto van Marit & Patrick

Marit & Patrick

Wij zijn 15 juni getrouwd en hebben een ontzettend mooie herinnering aan foto's! Stuk voor stuk zijn ze prachtig! Bijzonder dat familie en vrienden op de foto staan precies zoals ze zijn! Zijn we heel blij mee! Precies op het juiste moment dé foto maken, daar heb je talent voor nodig!
Foto van Kim & Jeroen

Kim & Jeroen

Met Licht Geschreven Fotografie heeft fantastische foto's gemaakt van onze bruiloft, foto's waar we steeds weer met veel plezier naar kijken. Mooie invalshoeken, leuk gespeeld met schaduwen. Toevallige momenten erg leuk benut. Twee vriendelijke mensen die graag meedenken en je goed kunnen informeren over wat wel en niet handig is. Ontzettend fijn ook dat ze met zijn tweeën komen, zodat we van zowel de bruid als de bruidegoms voorbereidingen foto's hadden en van sommige momenten ook verschillende invalshoeken. Al met al 100% tevreden en een aanrader!
Foto van José & Arno

José & Arno

Zelf was ik aanvankelijk wat sceptisch over het inhuren van een fotograaf. Moet dat nou? We kunnen toch iemand vragen om dat te doen? Maar toen mijn ouders zeiden dat ze het eigenlijk (na 44 jaar huwelijk) nog altijd wel jammer vonden dat er geen mooie foto's waren van hun huwelijk stond ik open voor het idee van mijn (toen nog vriendin) vrouw José om samen op zoek te gaan naar een goede fotograaf. We hebben heel wat sites bekeken en al snel sloeg de verveling toe. Veel foto's kwamen over als een soort standaardplaatjes uit een tijdschrift over. Er was niet veel 'eigens' aan de bruidsparen te zien. Daarom waren we blij verrast toen we de site van Met Licht Geschreven tegenkwamen. Bijzondere en unieke foto's en hun 'journalistieke' werkwijze zorgt ervoor dat ze veel spontane momenten weten te vangen. De voordelen van het hebben van twee fotografen zagen we ook al snel in en dus namen we contact op met Michael en Hiske. Zij kwamen een week later langs om te praten over de mogelijkheden en brachten flink wat werk mee zodat we konden aangeven wat we mooi vonden en wat minder. Het was een erg prettig gesprek en het gaf ons een erg goed en vertrouwd gevoel. Een paar maanden later was het dan eindelijk tijd voor de bruiloft. Hiske trok voorafgaand aan de bruiloft op met José en Michael met mij (Arno). Toch handig en rustgevend om iemand erbij te hebben die al ervaring heeft met bruiloften (voor vragen als: wat is een goed moment voor een speech?). Het was eigenlijk alsof ze bij de gasten hoorden, het zijn aardige mensen die je zo zou uitnodigen. Het werd al snel duidelijk wat ze met hun 'journalistieke' werkwijze bedoelen. Gelukkig geen paparazzi, gewoon twee mensen die zich rustig onder de rest begeven, maar wel voortdurend opletten of ergens een mooie foto te maken is. Ik ben blij dat we dit niet door een vriend of familielid hebben laten doen. We hebben onder meer een prachtige van onderen genomen foto van het moment dat José mij de ring omdoet. Ik denk niet dat mijn tante op het idee was gekomen/het aan had gedurfd om op dat moment achter ons langs te sneaken, op de grond te gaan liggen en dan die perfecte foto te nemen. Maar Michael en Hiske krijgen het als een soort geruisloze ninja's voor elkaar dat soort manoeuvres uit te halen zonder dat iemand het doorheeft. Leuk als iemand dat kan, maar dan is het natuurlijk afwachten of het resultaat er ook naar is! De eerste foto's zijn inmiddels binnen en we zijn hier al bijzonder blij mee. De bruiloft is nog maar een paar dagen geleden maar ze roepen nu al mooie herinneringen op. Wat ons betreft dus zeker een aanrader!
Foto van Lotte & Patrick

Lotte & Patrick

We hebben prachtige foto's gekregen van de bruiloft en ook het boek is heel erg mooi geworden. Het contact ging erg gemakkelijk, snelle reacties en niet te formeel, heel fijn! De grootste meerwaarde van met licht geschreven fotografie is dat ze met z'n tweeën zijn en helemaal op elkaar ingespeeld! Ze leggen alles vast, zonder dat je er iets van merkt!
Foto van Joyce & Jurrie

Joyce & Jurrie

Nu onze album thuis ligt kunnen we iedere dag genieten van de foto's. Veel complimenten ontvangen, over de dag zelf, over de rust en liefde die we uitstraalden (en jullie wisten vast te leggen) en nu over de album. Nog steeds zijn we superblij met jullie als onze fotografen! Kan niet vaak genoeg dankjewel zeggen dus ook nu weer: dankjewel! Hopelijk maken jullie nog veel bruidsparen zo happy als bij ons.
Foto van Fabiane & Arthur

Fabiane & Arthur

WAUW! GE-WEL-DIG! FANTASTISCH! En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Tijdens het voorgesprek merkten we al dat Hiske en Michael enorm goed luisteren naar de wensen van hun bruidsparen. Met een aantal voorbeeldalbums voor ons neus bespraken wij wat ons aanspreekt in foto's (en wat niet of minder) en ondertussen werd alles genoteerd. En wat hebben ze het fantástisch gedaan. We hebben een weergave van de dag gekregen, precies zoals het was. Weinig geposeerde foto's, maar gewoon lekker de momenten vastgelegd hoe ze zijn. Een (schater)lach en een traan. Het staat er allemaal op! Ze zijn een super team, goed op elkaar ingewerkt. En gedurende de dag hebben we ze nauwelijks gezien. De foto's leveren het bewijs dat ze er waren, maar anders zouden we nog getwijfeld hebben. Zo goed kunnen ze zich op de achtergrond houden en toch álles vastleggen! Een betere keuze hadden we niet kunnen maken. Elke euro meer dan waard! Hiske en Michael, hele sympathieke mensen, met geweldige skills! Toppertjes zijn het :-) Liefs, Fabiane en Arthur (7-10-17)
Foto van Jessica & Jeroen

Jessica & Jeroen

De keuze voor Met Licht Geschreven is een van de beste keuzes van onze bruiloft! Hiske & Michael zijn een leuk en spontaan fotografen koppel wat vol enthousiasme aan het werk is. Via internet vonden we hun website waar ze een heleboel bruiloften op hadden staan met leuke stukjes en prachtige foto's. Vooral de originele invalshoeken en het mooie tegenlicht in hun foto's heeft ons enthousiast gemaakt. We hebben contact gezocht en al snel waren we welkom om kennis te maken. We werden tijdens dit eerste gesprek hartelijk ontvangen, onze wensen zijn uitgebreid doorgesproken, we kregen allerlei voorbeelden te zien van trouwalbums en foto's en mochten vertellen wat ons wel en niet aansprak. Tijdens de periode naar de bruiloft toe konden we altijd mailen met onze vragen en daar kregen we dan altijd snel reactie op. Hiske & Michael hebben ons daarnaast een aantal waardevolle tips gegeven voor de dag zelf en de planning. Op onze bruiloft zelf ging het super goed, Hiske & Michael stelde ons al snel op het gemak en na een tijdje hadden we het niet eens door dat ze foto's aan het maken waren. De samenwerking met elkaar, met ons en met de videograaf liep heel goed. Tijdens de fotoshoot kwamen ze met leuke en originele ideeën en kregen ze ook onze gasten los. Hiske & Michael zijn absoluut niet bang om vies te worden, ze gaan gerust op de grond liggen, alles voor de beste foto. Na de bruiloft kregen we de volgende dag (!) al een preview van de foto's, en na onze huwelijksreis lagen alle foto's al thuis op ons te wachten in een leuk doosje op een mooie USB-stick. Ook de eerste opzet voor het fotoalbum lag er al heel snel en toen we alles wilde wijzigen was dat geen enkel probleem. Al onze wijzigingen hebben ze doorgevoerd en dat ging altijd heel snel. Een aantal maanden na de bruiloft kwamen Hiske & Michael zelf onze trouwalbums bij ons thuis afleveren, en wat een mooi resultaat! Schitterende houten albums met mooie, grote pagina's. De foto's zelf zijn origineel, spontaan, vanuit leuke invalshoeken, met mooie kleuren en lichtinval, en precies passend bij ons en bij de sfeer van onze bruiloft. Ze hebben het perfect vastgelegd en we gaan nog heel veel jaren plezier hebben van deze mooie tastbare herinnering!
Foto van Joanne & Kristiaan

Joanne & Kristiaan

In één woord; fantastisch. Binnen een week hadden wij onze foto's al binnen. Op de dag zelf waren Michael en Hiske een gezellige aanvulling die professioneel te werk gingen. Ze waren onopvallend op de officiële momenten, maar hebben toch alle details vastgelegd.
Foto van Nadja & Daan

Nadja & Daan

Super fijn duo met veel oog voor detail. Ze hebben onze bruiloft super mooi vastgelegd.
Foto van Nathalie & Marco

Nathalie & Marco

Met licht geschreven fotografie is een aanrader voor elk stel dat gaat trouwen! Hiske en Michael zijn hele fijne personen om om je heen te hebben op je bruiloft en op een gegeven moment heb je niet eens meer door dat er foto's worden gemaakt. De eerste resultaten zijn prachtig. Ook de bezorging van de digitale foto's worden in stijl afgeleverd wat de beleving helemaal compleet maakt.1 2 3 4 5 6 7 8 9