Header Bruidsparen aan het woord

Bruidsparen aan het woordfoto van Simone & Luke

Simone & Luke

In 1 woord GEWELDIG. Hiske en Michael zijn echt hele fijne mensen en ze maken pracht foto's. We hebben ze 'around the clock' op onze dag gehad, en soms hadden we niet eens in de gaten dat ze er waren. Daar zijn de mooiste en leukste foto's uit ontstaan, en soms dachten we dan ook, hoe en waar dan?! Ook zijn we nog apart foto's gaan maken met Hiske en Michael, we hebben de grootste lol gehad en zijn het niet van die gemaakte foto's! Als je mooie foto's wilt, twijfel niet en kies voor "Met Licht Geschreven Fotografie"! Ook vooraf zijn ze bij ons thuis geweest om de wensen en verwachtingen naar elkaar uit te spreken, en elkaar te leren kennen! Het klikte dan ook gelijk. Ze waren gelijk ook heel eerlijk in hun manier van werken en dat dit wel of niet bij je past! Al met al hebben wij alleen maar goede woorden deze twee fotografen!
foto van Simone & Raymon

Simone & Raymon

Hiske en Michael hebben onze bruiloft van begin tot eind mogen fotograferen. In eerste instantie was dat niet het plan, maar ik bedacht me dat ik ze toch de hele dag erbij wilde hebben.Dat kon gelukkig. En we zijn maar wat blij dat we dat hebben gedaan. Al snel had ik niet eens meer in de gaten dat ze er waren. Dank jullie wel voor de prachtige foto's!
foto van Jessica & Kelly

Jessica & Kelly

Wat een leuke, spontane en professionele fotografen.Prachtige foto's zijn het geworden. En wat hebben wij er met zijn allen een mooie en gezellige dag van gemaakt.
foto van Nicole & Maarten

Nicole & Maarten

Geweldige, lieve, spontane gezellige fotografen die echt begrijpen wat je bedoeld. Super service en ze reageren snel op al de vragen en ideeën die we hadden. Geen idee is te gek. En het mooie van alles is dat je 2 fotografen hebt op je bruiloft maar je ziet ze helemaal niet. (Klinkt heel raar) maar je merkt het niet. En dat is een unieke prestatie van dit prachtig duo!! Ze zijn/waren een prachtige toevoeging aan onze dag. Zonder hun hadden we de mooie herrineringen niet gehad zoals het gave fotoboek en de ouderboekjes die we besteld hebben. En we wilde het fotoboek ook als gastenboek en ook dat kon gewoon geregeld worden. (Dit hadden ze zelf nog nooit gedaan maar ook Hiske en Micheal vonden dit een gaaf idee). Kortom een ECHTE AANRADER DEZE FOTOGRAFEN.
foto van Maaike & Fabian

Maaike & Fabian

Lieve Hiske en Michael,Toen we opzoek waren naar een fotograaf zagen we bijna door de bomen het bos niet meer. Wie kies je voor de grote dag?Toen we jullie foto's zagen waren we om. Het idee van 2 fotografen leek ons ook wel wat.Na het gesprek wisten we het zeker, we wilden jullie graag onze bruiloft laten doen.13 juli was het zover. Het was echt geweldig. We hebben geweldige plekken in Gouda gebruikt en kunnen echt niet wachten om alle foto's te zien.De sneak was al zo mooi!Hiske en Michael jullie zijn fijne mensen met passie voor jullie vak!Bedankt voor het vastleggen van onze bruiloft.
foto van Dian & Marco

Dian & Marco

Super mooie foto's en album! Op deze manier kunnen we nog lang nagenieten van onze bruiloft!
foto van Franciska & Admir

Franciska & Admir

Twee super vriendelijke, professionele mensen met oog voor spontaniteit en emotie. Wij zijn erg blij met de foto's en hebben ook veel complimenten mogen ontvangen. Hiske en Michael zijn voor ons heel de dag onzichtbaar geweest wat super fijne en échte foto's heeft opgeleverd. De communicatie was fijn en de sfeer tijdens de loveshoot relaxed, precies zoals wij dat graag wilde. Na onze bruiloft hebben we onze foto's binnen een week al op USB ontvangen. Twee toppers!
foto van Roxanne & Erik

Roxanne & Erik

Helemaal tevreden!! Van tevoren een bezoekje voor kennismaking, op de dag zelf mooie foto's gemaakt zonder dat je er eigenlijk erg in hebt dat ze er zijn. En een super snelle service achteraf. We hebben een prachtig album en zouden het iedereen aanbevelen.
foto van Marit & Patrick

Marit & Patrick

Wij zijn 15 juni getrouwd en hebben een ontzettend mooie herinnering aan foto's! Stuk voor stuk zijn ze prachtig! Bijzonder dat familie en vrienden op de foto staan precies zoals ze zijn! Zijn we heel blij mee! Precies op het juiste moment dé foto maken, daar heb je talent voor nodig!
foto van Kim & Jeroen

Kim & Jeroen

Met Licht Geschreven Fotografie heeft fantastische foto's gemaakt van onze bruiloft, foto's waar we steeds weer met veel plezier naar kijken. Mooie invalshoeken, leuk gespeeld met schaduwen. Toevallige momenten erg leuk benut. Twee vriendelijke mensen die graag meedenken en je goed kunnen informeren over wat wel en niet handig is. Ontzettend fijn ook dat ze met zijn tweeën komen, zodat we van zowel de bruid als de bruidegoms voorbereidingen foto's hadden en van sommige momenten ook verschillende invalshoeken. Al met al 100% tevreden en een aanrader!