background

Bruidsparen aan het woordbruidspaar Fabiane & Arthur

Fabiane & Arthur


quote symbool   WAUW! GE-WEL-DIG! FANTASTISCH! En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Tijdens het voorgesprek merkten we al dat Hiske en Michael enorm goed luisteren naar de wensen van hun bruidsparen. Met een aantal voorbeeldalbums voor ons neus bespraken wij wat ons aanspreekt in foto's (en wat niet of minder) en ondertussen werd alles genoteerd. En wat hebben ze het fantástisch gedaan. We hebben een weergave van de dag gekregen, precies zoals het was. Weinig geposeerde foto's, maar gewoon lekker de momenten vastgelegd hoe ze zijn. Een (schater)lach en een traan. Het staat er allemaal op! Ze zijn een super team, goed op elkaar ingewerkt. En gedurende de dag hebben we ze nauwelijks gezien. De foto's leveren het bewijs dat ze er waren, maar anders zouden we nog getwijfeld hebben. Zo goed kunnen ze zich op de achtergrond houden en toch álles vastleggen! Een betere keuze hadden we niet kunnen maken. Elke euro meer dan waard! Hiske en Michael, hele sympathieke mensen, met geweldige skills! Toppertjes zijn het :-) Liefs, Fabiane en Arthur (7-10-17)   quote symbool
bruidspaar Jessica & Jeroen

Jessica & Jeroen


quote symbool   De keuze voor Met Licht Geschreven is een van de beste keuzes van onze bruiloft! Hiske & Michael zijn een leuk en spontaan fotografen koppel wat vol enthousiasme aan het werk is. Via internet vonden we hun website waar ze een heleboel bruiloften op hadden staan met leuke stukjes en prachtige foto's. Vooral de originele invalshoeken en het mooie tegenlicht in hun foto's heeft ons enthousiast gemaakt. We hebben contact gezocht en al snel waren we welkom om kennis te maken. We werden tijdens dit eerste gesprek hartelijk ontvangen, onze wensen zijn uitgebreid doorgesproken, we kregen allerlei voorbeelden te zien van trouwalbums en foto's en mochten vertellen wat ons wel en niet aansprak. Tijdens de periode naar de bruiloft toe konden we altijd mailen met onze vragen en daar kregen we dan altijd snel reactie op. Hiske & Michael hebben ons daarnaast een aantal waardevolle tips gegeven voor de dag zelf en de planning. Op onze bruiloft zelf ging het super goed, Hiske & Michael stelde ons al snel op het gemak en na een tijdje hadden we het niet eens door dat ze foto's aan het maken waren. De samenwerking met elkaar, met ons en met de videograaf liep heel goed. Tijdens de fotoshoot kwamen ze met leuke en originele ideeën en kregen ze ook onze gasten los. Hiske & Michael zijn absoluut niet bang om vies te worden, ze gaan gerust op de grond liggen, alles voor de beste foto. Na de bruiloft kregen we de volgende dag (!) al een preview van de foto's, en na onze huwelijksreis lagen alle foto's al thuis op ons te wachten in een leuk doosje op een mooie USB-stick. Ook de eerste opzet voor het fotoalbum lag er al heel snel en toen we alles wilde wijzigen was dat geen enkel probleem. Al onze wijzigingen hebben ze doorgevoerd en dat ging altijd heel snel. Een aantal maanden na de bruiloft kwamen Hiske & Michael zelf onze trouwalbums bij ons thuis afleveren, en wat een mooi resultaat! Schitterende houten albums met mooie, grote pagina's. De foto's zelf zijn origineel, spontaan, vanuit leuke invalshoeken, met mooie kleuren en lichtinval, en precies passend bij ons en bij de sfeer van onze bruiloft. Ze hebben het perfect vastgelegd en we gaan nog heel veel jaren plezier hebben van deze mooie tastbare herinnering!   quote symbool
bruidspaar Joanne & Kristiaan

Joanne & Kristiaan


quote symbool   In één woord; fantastisch. Binnen een week hadden wij onze foto's al binnen. Op de dag zelf waren Michael en Hiske een gezellige aanvulling die professioneel te werk gingen. Ze waren onopvallend op de officiële momenten, maar hebben toch alle details vastgelegd.   quote symbool
bruidspaar Nadja & Daan

Nadja & Daan


quote symbool   Super fijn duo met veel oog voor detail. Ze hebben onze bruiloft super mooi vastgelegd.   quote symbool
bruidspaar Nathalie & Marco

Nathalie & Marco


quote symbool   Met licht geschreven fotografie is een aanrader voor elk stel dat gaat trouwen! Hiske en Michael zijn hele fijne personen om om je heen te hebben op je bruiloft en op een gegeven moment heb je niet eens meer door dat er foto's worden gemaakt. De eerste resultaten zijn prachtig. Ook de bezorging van de digitale foto's worden in stijl afgeleverd wat de beleving helemaal compleet maakt.   quote symbool
bruidspaar Talitha & Maarten

Talitha & Maarten


quote symbool   We zijn ontzettend positief verrast door Hiske & Michael van Met Licht Geschreven. Tijdens de shoot gaven ze goede instructies en hoefden we niet zelf na te denken over leuke houdingen. Ze kunnen erg mooi met licht spelen en hier zijn fantastische foto's uit gekomen. Tijdens de dag zelf hebben we amper gemerkt dat ze er waren. Toch legden ze alle mooie momenten vast. Zeker aan te raden!   quote symbool
bruidspaar Rianne & Bart

Rianne & Bart


quote symbool   We hebben Met Licht Geschreven op een bruiloft van vrienden aan het werk gezien. Er was geen twijfel over mogelijk dat wij Met Licht Geschreven ook zouden vragen voor onze bruiloft. Hiske en Michael zijn een goed team en bijna onzichtbaar op de bruiloft. En de foto's zijn echt prachtig! We hebben van tevoren een loveshoot gedaan om alvast te wennen aan de camera, en om een mooie foto te hebben voor de uitnodigingen. Op onze dag waren Hiske en Michael ruim op tijd aanwezig, ondanks dat het een heel stuk rijden was. We hadden ze voor de hele dag geboekt. De foto's zijn helemaal geweldig geworden! Van de meeste foto's hebben we niet eens door gehad dat ze gemaakt zijn en de foto's zijn precies zoals we dat wilden; spontaan, veel emotie en vooral niet te veel geposeerde foto's. Daarnaast ook niet onbelangrijk: de communicatie verloopt heel fijn en soepel. Hiske en Michael reageren heel snel op mailtjes en zijn heel correct in hun reacties. We zouden Hiske en Michael aan iedereen aanbevelen!   quote symbool
bruidspaar Noortje & Ger

Noortje & Ger


quote symbool   Lieve Hiske en Michael, 27 augustus 2016 was zowel letterlijk als figuurlijk een prachtige dag. De zon scheen de hele dag volop en jullie hebben al onze dierbare momenten heel mooi vastgelegd. Het bijzondere van jullie stijl vinden wij dat jullie je echt in dienst van het echtpaar stellen. Vanaf de allereerste minuut staan jullie stand-by om emotionele momenten vast te leggen zonder daarbij 'aanwezig' te zijn. Mede door jullie hebben wij een relaxte en vooral heel leuke dag gehad. Van te voren dachten wij dat de fotoshoot wat ongemakkelijk zou zijn, maar we konden juist onszelf zijn en genieten van alles wat er op een trouwdag aan je voorbij trekt. Nu, een jaar later, beseffen we ons des te meer hoe netjes jullie ook na de dag aan al onze wensen hebben voldaan. Het trouwboek bevat een overzicht van de meest belangrijke momenten en jullie hebben echt oog voor al onze dierbaren (iedereen staat er in!). Het boek is prachtig en pronkt dan ook zeker in onze nieuwe huiskamer. Veel liefs van ons en we hopen jullie vaker te treffen op bijzondere momenten in ons leven.   quote symbool
bruidspaar Lieke & Peter

Lieke & Peter


quote symbool   We hebben super mooie foto's gekregen, zodat we heerlijk na kunnen genieten van onze onvergetelijke dag! Op de bruiloft zelf waren deze fotografen aanwezig op de juiste momenten, maar je zag ze totaal niet. Dit hebben wij als erg prettig ervaren. We hadden heel snel na de bruiloft al de eerste foto's om mee na te genieten. De rest van de foto's en het fotoboek kwamen ook heel snel. Wij vonden dit fijn en als de foto's waren ook nog heel mooi, dus niets als lof over deze fotografen.   quote symbool
bruidspaar Sabine & Dennis

Sabine & Dennis


quote symbool   Ontzettend leuke en gezellige fotografen die oog hebben voor detail en kwaliteit. We hebben ze eigenlijk de hele dag niet gezien, ze gaan helemaal op in de omgeving en gasten, maar ze hebben wel ontzettend mooie foto's gemaakt. De fotoshoot die we hadden, verliep ook soepel en spontaan, waardoor we mooie foto's hebben. Na een kleine week hadden we de foto's en indeling van ons album al binnen (veel sneller dan wij verwacht hadden). Wij raden ze aan iedereen aan!   quote symbool