Header Bruidsparen aan het woord

Bruidsparen aan het woordFoto van Marieke & Maurice

Marieke & Maurice

Op de dag zelf heel lief, enthousiast en positief. Ik was vergeten dat ze er waren!! Naderhand enorm onder de indruk van de mooie foto's en het prachtige foto album. Heel veel complimenten gehad over de kwaliteit van de foto's en van het foto album.
Foto van Suus & Joep

Suus & Joep

Wat zijn we blij met onze keuze voor Met Licht Geschreven! Michael en Hiske zijn heel prettige, professionele fotografen en goed op elkaar ingespeeld. We hebben prachtige foto's gekregen die heel goed de sfeer van onze mooie dag hebben vastgelegd. Nogmaals ontzettend dank!
Foto van Petra & Tim

Petra & Tim

2 goede en aardige fotografen! We voelden ons meteen op ons gemak bij Michael en Hiske, waardoor het foto's maken erg leuk was. Ze hebben goed geluisterd naar onze wensen. Op het feest hadden we niet door dat ze er waren, maar wel alles staat op foto.
Foto van Femke & Lex

Femke & Lex

Top fotografen! Echt een aanrader, heel fijn contact voor- en achteraf en op de dag zelf was het in 'no-time' normaal om Michael en Hiske om ons heen te hebben. Ze pakten hun momenten met ons in goed overleg met de ceremoniemeester en hielden heel goed rekening met onze wensen. We hebben een onwijs gaaf boek als aandenken aan onze bruiloft, zelfs met ons eigen logo erop. Michael en Hiske denken in alles met je mee!
Foto van Simone & Luke

Simone & Luke

In 1 woord GEWELDIG. Hiske en Michael zijn echt hele fijne mensen en ze maken pracht foto's. We hebben ze 'around the clock' op onze dag gehad, en soms hadden we niet eens in de gaten dat ze er waren. Daar zijn de mooiste en leukste foto's uit ontstaan, en soms dachten we dan ook, hoe en waar dan?! Ook zijn we nog apart foto's gaan maken met Hiske en Michael, we hebben de grootste lol gehad en zijn het niet van die gemaakte foto's! Als je mooie foto's wilt, twijfel niet en kies voor "Met Licht Geschreven Fotografie"! Ook vooraf zijn ze bij ons thuis geweest om de wensen en verwachtingen naar elkaar uit te spreken, en elkaar te leren kennen! Het klikte dan ook gelijk. Ze waren gelijk ook heel eerlijk in hun manier van werken en dat dit wel of niet bij je past! Al met al hebben wij alleen maar goede woorden deze twee fotografen!
Foto van Simone & Raymon

Simone & Raymon

Hiske en Michael hebben onze bruiloft van begin tot eind mogen fotograferen. In eerste instantie was dat niet het plan, maar ik bedacht me dat ik ze toch de hele dag erbij wilde hebben. Dat kon gelukkig. En we zijn maar wat blij dat we dat hebben gedaan. Al snel had ik niet eens meer in de gaten dat ze er waren. Dank jullie wel voor de prachtige foto's!
Foto van Jessica & Kelly

Jessica & Kelly

Wat een leuke, spontane en professionele fotografen. Prachtige foto's zijn het geworden. En wat hebben wij er met zijn allen een mooie en gezellige dag van gemaakt.
Foto van Nicole & Maarten

Nicole & Maarten

Geweldige, lieve, spontane gezellige fotografen die echt begrijpen wat je bedoeld. Super service en ze reageren snel op al de vragen en ideeën die we hadden. Geen idee is te gek. En het mooie van alles is dat je 2 fotografen hebt op je bruiloft maar je ziet ze helemaal niet. (Klinkt heel raar) maar je merkt het niet. En dat is een unieke prestatie van dit prachtig duo!! Ze zijn/waren een prachtige toevoeging aan onze dag. Zonder hun hadden we de mooie herrineringen niet gehad zoals het gave fotoboek en de ouderboekjes die we besteld hebben. En we wilde het fotoboek ook als gastenboek en ook dat kon gewoon geregeld worden. (Dit hadden ze zelf nog nooit gedaan maar ook Hiske en Micheal vonden dit een gaaf idee). Kortom een ECHTE AANRADER DEZE FOTOGRAFEN.
Foto van Maaike & Fabian

Maaike & Fabian

Lieve Hiske en Michael, Toen we opzoek waren naar een fotograaf zagen we bijna door de bomen het bos niet meer. Wie kies je voor de grote dag? Toen we jullie foto's zagen waren we om. Het idee van 2 fotografen leek ons ook wel wat. Na het gesprek wisten we het zeker, we wilden jullie graag onze bruiloft laten doen. 13 juli was het zover. Het was echt geweldig. We hebben geweldige plekken in Gouda gebruikt en kunnen echt niet wachten om alle foto's te zien. De sneak was al zo mooi! Hiske en Michael jullie zijn fijne mensen met passie voor jullie vak! Bedankt voor het vastleggen van onze bruiloft.
Foto van Dian & Marco

Dian & Marco

Super mooie foto's en album! Op deze manier kunnen we nog lang nagenieten van onze bruiloft!
Foto van Franciska & Admir

Franciska & Admir

Twee super vriendelijke, professionele mensen met oog voor spontaniteit en emotie. Wij zijn erg blij met de foto's en hebben ook veel complimenten mogen ontvangen. Hiske en Michael zijn voor ons heel de dag onzichtbaar geweest wat super fijne en échte foto's heeft opgeleverd. De communicatie was fijn en de sfeer tijdens de loveshoot relaxed, precies zoals wij dat graag wilde. Na onze bruiloft hebben we onze foto's binnen een week al op USB ontvangen. Twee toppers!
Foto van Roxanne & Erik

Roxanne & Erik

Helemaal tevreden!! Van tevoren een bezoekje voor kennismaking, op de dag zelf mooie foto's gemaakt zonder dat je er eigenlijk erg in hebt dat ze er zijn. En een super snelle service achteraf. We hebben een prachtig album en zouden het iedereen aanbevelen.1 2 3 4 5 6 7 8 9