Header Bruidsparen aan het woord

Bruidsparen aan het woordfoto van Saskia & Richard

Saskia & Richard

Hiske en Michael zijn twee hele fijne fotografen om er de hele dag bij te hebben. We hebben bij sommige momenten totaal niet doorgehad dat ze dat hadden vastgelegd, het voelde zo natuurlijk om ze er bij te hebben. Vooral om sommige momenten vanuit 2 verschillende invalshoeken tegelijkertijd te hebben is een héél groot pluspunt aan twee fotografen op jullie trouwdag. De communicatie was goed en duidelijk, ze hielden zich op de juiste momenten op de achtergrond en wisselden dit af met ook op de juiste momenten juist mee te denken in instructies te geven waar nodig. De hele dag voelde heel natuurlijk en we zijn ontzettend blij met onze keuze om hen onze dag vast te laten leggen. De foto's zijn fantastisch en we kregen ze ook al vrij snel binnen. Nogmaals enorm bedankt Hiske en Michael!
foto van Marjolein & Jorno

Marjolein & Jorno

Twee super fijne en rustige fotografen. Hiske en Michael hebben echt prachtige foto's gemaakt van onze bruiloft. Ze hebben echt oog voor detail. Ook ons trouwalbum is prachtig geworden en ze namen echt de tijd om er met ons in overleg voor te zorgen dat deze perfect werd.
foto van Adeline & Nico

Adeline & Nico

Hiske en Michael zijn heel nauwkeurig, doordat ze samen zijn is er veel oog voor detail wat je terug ziet in de foto's. Binnen 2 weken de USB met alle foto's thuis en het fotoboek was snel geleverd en nog mooier dan we verwacht hadden.
foto van Dorine & Joost

Dorine & Joost

Heel erg tevreden! Prettige mensen om mee samen te werken.Reageren super snel! Voordeel dat ze met z'n 2en zijn.
foto van Marieke & Maurice

Marieke & Maurice

Op de dag zelf heel lief, enthousiast en positief. Ik was vergeten dat ze er waren!! Naderhand enorm onder de indruk van de mooie foto's en het prachtige foto album. Heel veel complimenten gehad over de kwaliteit van de foto's en van het foto album.
foto van Suus & Joep

Suus & Joep

Wat zijn we blij met onze keuze voor Met Licht Geschreven! Michael en Hiske zijn heel prettige, professionele fotografen en goed op elkaar ingespeeld. We hebben prachtige foto's gekregen die heel goed de sfeer van onze mooie dag hebben vastgelegd. Nogmaals ontzettend dank!
foto van Petra & Tim

Petra & Tim

2 goede en aardige fotografen! We voelden ons meteen op ons gemak bij Michael en Hiske, waardoor het foto's maken erg leuk was. Ze hebben goed geluisterd naar onze wensen. Op het feest hadden we niet door dat ze er waren, maar wel alles staat op foto.
foto van Femke & Lex

Femke & Lex

Top fotografen! Echt een aanrader, heel fijn contact voor- en achteraf en op de dag zelf was het in 'no-time' normaal om Michael en Hiske om ons heen te hebben. Ze pakten hun momenten met ons in goed overleg met de ceremoniemeester en hielden heel goed rekening met onze wensen. We hebben een onwijs gaaf boek als aandenken aan onze bruiloft, zelfs met ons eigen logo erop. Michael en Hiske denken in alles met je mee!
foto van Simone & Luke

Simone & Luke

In 1 woord GEWELDIG. Hiske en Michael zijn echt hele fijne mensen en ze maken pracht foto's. We hebben ze 'around the clock' op onze dag gehad, en soms hadden we niet eens in de gaten dat ze er waren. Daar zijn de mooiste en leukste foto's uit ontstaan, en soms dachten we dan ook, hoe en waar dan?! Ook zijn we nog apart foto's gaan maken met Hiske en Michael, we hebben de grootste lol gehad en zijn het niet van die gemaakte foto's! Als je mooie foto's wilt, twijfel niet en kies voor "Met Licht Geschreven Fotografie"! Ook vooraf zijn ze bij ons thuis geweest om de wensen en verwachtingen naar elkaar uit te spreken, en elkaar te leren kennen! Het klikte dan ook gelijk. Ze waren gelijk ook heel eerlijk in hun manier van werken en dat dit wel of niet bij je past! Al met al hebben wij alleen maar goede woorden deze twee fotografen!
foto van Simone & Raymon

Simone & Raymon

Hiske en Michael hebben onze bruiloft van begin tot eind mogen fotograferen. In eerste instantie was dat niet het plan, maar ik bedacht me dat ik ze toch de hele dag erbij wilde hebben.Dat kon gelukkig. En we zijn maar wat blij dat we dat hebben gedaan. Al snel had ik niet eens meer in de gaten dat ze er waren. Dank jullie wel voor de prachtige foto's!