background

Bruidsparen aan het woordbruidspaar Nicole & Maarten

Nicole & Maarten


quote symbool   Geweldige, lieve, spontane gezellige fotografen die echt begrijpen wat je bedoeld. Super service en ze reageren snel op al de vragen en ideeën die we hadden. Geen idee is te gek. En het mooie van alles is dat je 2 fotografen hebt op je bruiloft maar je ziet ze helemaal niet. (Klinkt heel raar) maar je merkt het niet. En dat is een unieke prestatie van dit prachtig duo!! Ze zijn/waren een prachtige toevoeging aan onze dag. Zonder hun hadden we de mooie herrineringen niet gehad zoals het gave fotoboek en de ouderboekjes die we besteld hebben. En we wilde het fotoboek ook als gastenboek en ook dat kon gewoon geregeld worden. (Dit hadden ze zelf nog nooit gedaan maar ook Hiske en Micheal vonden dit een gaaf idee). Kortom een ECHTE AANRADER DEZE FOTOGRAFEN.   quote symbool
bruidspaar Maaike & Fabian

Maaike & Fabian


quote symbool   Lieve Hiske en Michael, Toen we opzoek waren naar een fotograaf zagen we bijna door de bomen het bos niet meer. Wie kies je voor de grote dag? Toen we jullie foto's zagen waren we om. Het idee van 2 fotografen leek ons ook wel wat. Na het gesprek wisten we het zeker, we wilden jullie graag onze bruiloft laten doen. 13 juli was het zover. Het was echt geweldig. We hebben geweldige plekken in Gouda gebruikt en kunnen echt niet wachten om alle foto's te zien. De sneak was al zo mooi! Hiske en Michael jullie zijn fijne mensen met passie voor jullie vak! Bedankt voor het vastleggen van onze bruiloft.   quote symbool
bruidspaar Dian & Marco

Dian & Marco


quote symbool   Super mooie foto's en album! Op deze manier kunnen we nog lang nagenieten van onze bruiloft!   quote symbool
bruidspaar Franciska & Admir

Franciska & Admir


quote symbool   Twee super vriendelijke, professionele mensen met oog voor spontaniteit en emotie. Wij zijn erg blij met de foto's en hebben ook veel complimenten mogen ontvangen. Hiske en Michael zijn voor ons heel de dag onzichtbaar geweest wat super fijne en échte foto's heeft opgeleverd. De communicatie was fijn en de sfeer tijdens de loveshoot relaxed, precies zoals wij dat graag wilde. Na onze bruiloft hebben we onze foto's binnen een week al op USB ontvangen. Twee toppers!   quote symbool
bruidspaar Roxanne & Erik

Roxanne & Erik


quote symbool   Helemaal tevreden!! Van tevoren een bezoekje voor kennismaking, op de dag zelf mooie foto's gemaakt zonder dat je er eigenlijk erg in hebt dat ze er zijn. En een super snelle service achteraf. We hebben een prachtig album en zouden het iedereen aanbevelen.   quote symbool
bruidspaar Marit & Patrick

Marit & Patrick


quote symbool   Wij zijn 15 juni getrouwd en hebben een ontzettend mooie herinnering aan foto's! Stuk voor stuk zijn ze prachtig! Bijzonder dat familie en vrienden op de foto staan precies zoals ze zijn! Zijn we heel blij mee! Precies op het juiste moment dé foto maken, daar heb je talent voor nodig!   quote symbool
bruidspaar Kim & Jeroen

Kim & Jeroen


quote symbool   Met Licht Geschreven Fotografie heeft fantastische foto's gemaakt van onze bruiloft, foto's waar we steeds weer met veel plezier naar kijken. Mooie invalshoeken, leuk gespeeld met schaduwen. Toevallige momenten erg leuk benut. Twee vriendelijke mensen die graag meedenken en je goed kunnen informeren over wat wel en niet handig is. Ontzettend fijn ook dat ze met zijn tweeën komen, zodat we van zowel de bruid als de bruidegoms voorbereidingen foto's hadden en van sommige momenten ook verschillende invalshoeken. Al met al 100% tevreden en een aanrader!   quote symbool
bruidspaar José & Arno

José & Arno


quote symbool   Zelf was ik aanvankelijk wat sceptisch over het inhuren van een fotograaf. Moet dat nou? We kunnen toch iemand vragen om dat te doen? Maar toen mijn ouders zeiden dat ze het eigenlijk (na 44 jaar huwelijk) nog altijd wel jammer vonden dat er geen mooie foto's waren van hun huwelijk stond ik open voor het idee van mijn (toen nog vriendin) vrouw José om samen op zoek te gaan naar een goede fotograaf. We hebben heel wat sites bekeken en al snel sloeg de verveling toe. Veel foto's kwamen over als een soort standaardplaatjes uit een tijdschrift over. Er was niet veel 'eigens' aan de bruidsparen te zien. Daarom waren we blij verrast toen we de site van Met Licht Geschreven tegenkwamen. Bijzondere en unieke foto's en hun 'journalistieke' werkwijze zorgt ervoor dat ze veel spontane momenten weten te vangen. De voordelen van het hebben van twee fotografen zagen we ook al snel in en dus namen we contact op met Michael en Hiske. Zij kwamen een week later langs om te praten over de mogelijkheden en brachten flink wat werk mee zodat we konden aangeven wat we mooi vonden en wat minder. Het was een erg prettig gesprek en het gaf ons een erg goed en vertrouwd gevoel. Een paar maanden later was het dan eindelijk tijd voor de bruiloft. Hiske trok voorafgaand aan de bruiloft op met José en Michael met mij (Arno). Toch handig en rustgevend om iemand erbij te hebben die al ervaring heeft met bruiloften (voor vragen als: wat is een goed moment voor een speech?). Het was eigenlijk alsof ze bij de gasten hoorden, het zijn aardige mensen die je zo zou uitnodigen. Het werd al snel duidelijk wat ze met hun 'journalistieke' werkwijze bedoelen. Gelukkig geen paparazzi, gewoon twee mensen die zich rustig onder de rest begeven, maar wel voortdurend opletten of ergens een mooie foto te maken is. Ik ben blij dat we dit niet door een vriend of familielid hebben laten doen. We hebben onder meer een prachtige van onderen genomen foto van het moment dat José mij de ring omdoet. Ik denk niet dat mijn tante op het idee was gekomen/het aan had gedurfd om op dat moment achter ons langs te sneaken, op de grond te gaan liggen en dan die perfecte foto te nemen. Maar Michael en Hiske krijgen het als een soort geruisloze ninja's voor elkaar dat soort manoeuvres uit te halen zonder dat iemand het doorheeft. Leuk als iemand dat kan, maar dan is het natuurlijk afwachten of het resultaat er ook naar is! De eerste foto's zijn inmiddels binnen en we zijn hier al bijzonder blij mee. De bruiloft is nog maar een paar dagen geleden maar ze roepen nu al mooie herinneringen op. Wat ons betreft dus zeker een aanrader!   quote symbool
bruidspaar Lotte & Patrick

Lotte & Patrick


quote symbool   We hebben prachtige foto's gekregen van de bruiloft en ook het boek is heel erg mooi geworden. Het contact ging erg gemakkelijk, snelle reacties en niet te formeel, heel fijn! De grootste meerwaarde van met licht geschreven fotografie is dat ze met z'n tweeën zijn en helemaal op elkaar ingespeeld! Ze leggen alles vast, zonder dat je er iets van merkt!   quote symbool
bruidspaar Joyce & Jurrie

Joyce & Jurrie


quote symbool   Nu onze album thuis ligt kunnen we iedere dag genieten van de foto's. Veel complimenten ontvangen, over de dag zelf, over de rust en liefde die we uitstraalden (en jullie wisten vast te leggen) en nu over de album. Nog steeds zijn we superblij met jullie als onze fotografen! Kan niet vaak genoeg dankjewel zeggen dus ook nu weer: dankjewel! Hopelijk maken jullie nog veel bruidsparen zo happy als bij ons.   quote symbool