Header Bruidsparen aan het woord

Bruidsparen aan het woordFoto van Marjolein & Tom

Marjolein & Tom

Super toegankelijke fotografen die echt mooi werk leveren. Mooie kwaliteit en een prachtige herinnering voor het leven.
Foto van Manon & Jelle

Manon & Jelle

Wat zijn wij blij dat we Hiske en Michael hebben gevraagd om foto's te maken op onze bruiloft! Elk aspect van onze dag is perfect vastgelegd. We herbeleven echt onze dag door de foto's te bekijken. Hiske en Michael hebben een goed oog voor de kleine details en leggen deze mooi vast. En het is natuurlijk een enorm voordeel dat ze samen zijn en daardoor situaties vanuit verschillende oogpunten vast kunnen leggen. Nogmaals enorm bedankt, Hiske en Michael!
Foto van Roosmarijn & Robin

Roosmarijn & Robin

In de voorbereiding hadden we al erg fijn contact met Hiske en Michael en dat is tijdens en na onze dag precies zo gebleven! Door hun mooie foto's kunnen we de dag keer op keer beleven en tovert dat een glimlach op ons gezicht. We zijn erg blij dat we Met Licht Geschreven hebben gekozen om onze bijzondere dag vast te leggen.
Foto van Jessica & Dick

Jessica & Dick

Super goede fotografen die elk moment van onze trouwdag perfect hebben vastgelegd. Ze waren ontzettend flexibel en zorgden er ook voor dat jij je niet ongemakkelijk voelde tijdens het foto's maken. Communicatie was uitstekend en ook na de bruiloft hadden we alle foto's en het album binnen een paar weken. Echt een aanrader!
Foto van Jessica & René

Jessica & René

Wat een fijne fotografen zijn jullie! Goed op elkaar ingespeeld. We hebben net heerlijk de foto's gekeken van onze mooiste dag. Wat een foto's! Niet normaal! En veel ook nog. Ze zijn niet alleen mooi, maar ook zo sprekend! Echt genieten dit, we beleven zo onze dag helemaal weer opnieuw. Elk moment zo puur vast gelegd, zoals wij zijn en zoals onze gasten zijn. Zo knap gedaan, hoe jullie dat doen. Geen woorden voor hoe blij wij hiermee zijn. Zo blij mee dat we hier niet op bespaard hebben en ook dat jullie er de hele dag bij waren én met zijn tweeën. Sommige foto's zie ik en dan denk ik echt, ik heb jullie niet op die plek zien staan en toch die foto. Jullie waren op de achtergrond aanwezig en bij de groepsfoto's juist op de voorgrond aanwezig en namen jullie heel fijn de leiding (wat nodig is bij zo'n grote familie haha). Heel erg bedankt dat jullie onze mooiste dag hebben vast gelegd. Elke foto is prachtig en met elke foto genieten we weer een beetje van onze bruiloft.
Foto van Emy & Maarten

Emy & Maarten

Onze bruiloft was een plaatje ondanks de corona maatregels. Hiske en Michael waren altijd goed te bereiken en alles wat we wensten was mogelijk. De foto's zijn prachtig mooi geworden, als we er naar kijken, neemt het ons weer even terug naar de mooiste dag van ons leven. Ik wil jullie bedanken voor alles!
Foto van Laura & Christian

Laura & Christian

Echt een aanrader!!! 21 mei 2021 zijn ik en mijn vriendin getrouwd en met de hulp van deze twee super fotografen is onze dag een groot succes geworden. En dit alleen al nadat wij alsnog alleen de preview foto's hebben gezien (die trouwens super snel toe gestuurd zijn). In een woord geweldig. Is de 5 sterren zeker waard en meer nog. Nogmaals bedankt.
Foto van Robin & Damian

Robin & Damian

Onze trouwdag was in een woord PERFECT! Dat kwam mede door Michael & Hiske. Ze hoorden er helemaal bij. Wij vonden ze erg prettig in omgang en waren heel relaxed. Ook onze families en vrienden waren heel erg te spreken over Michael & Hiske. We voelde ons totaal niet ongemakkelijk met de foto's. (Normaal vinden we foto’s heel ongemakkelijk). We hadden wisselvallig weer qua zon, het mooie is dat je dat niet op de foto's terug ziet! Ik zou ze echt aanraden, ook omdat de service na de bruiloft super was! Als je nog een fotograaf zoekt? Kijk niet verder maar boek Michael & Hiske!!
Foto van Saskia & Pascal

Saskia & Pascal

Michael en Hiske zijn echt een aanwinst voor je bruiloft. Ze denken mee met de plannen en zijn erg flexibel. Met vol enthousiasme hebben ze zelf tijdens de corona crisis onze bruiloft gefotografeerd. Hierbij hielden zij ook de geldig maatregelen in het achterhoofd wat wij zelf ook wel prettig vonden. Hierdoor kunnen wij met alle plezier terug kijken op onze bruiloft, natuurlijk in ons prachtige album!
Foto van Kim & Roel

Kim & Roel

Hiske en Michael zijn de twee fotografen die je op je bruiloft wil hebben. Perfect op elkaar ingespeeld zorgen ze voor de juiste foto's op de juiste momenten. Tijdens de fotoshoot maken ze optimaal gebruik van details in de omgeving, wat natuurlijke en niet overgeposeerde plaatjes oplevert. Ook voor onervaren modellen zoals wij is het daardoor prettig om bij hun voor de camera te staan. Een flinke dosis humor maakte onze dag compleet. De rest van de dag mengen Hiske en Michael zich geruisloos tussen de andere aanwezigen. En ook het eindresultaat is prachtig en snel geleverd: prachtige foto's waar we nog jarenlang met plezier naar zullen terugkijken! Hiske en Michael, bedankt voor jullie aanwezigheid op onze dag! We raden jullie aan iedereen aan!
Foto van Saskia & Richard

Saskia & Richard

Hiske en Michael zijn twee hele fijne fotografen om er de hele dag bij te hebben. We hebben bij sommige momenten totaal niet doorgehad dat ze dat hadden vastgelegd, het voelde zo natuurlijk om ze er bij te hebben. Vooral om sommige momenten vanuit 2 verschillende invalshoeken tegelijkertijd te hebben is een héél groot pluspunt aan twee fotografen op jullie trouwdag. De communicatie was goed en duidelijk, ze hielden zich op de juiste momenten op de achtergrond en wisselden dit af met ook op de juiste momenten juist mee te denken in instructies te geven waar nodig. De hele dag voelde heel natuurlijk en we zijn ontzettend blij met onze keuze om hen onze dag vast te laten leggen. De foto's zijn fantastisch en we kregen ze ook al vrij snel binnen. Nogmaals enorm bedankt Hiske en Michael!
Foto van Marjolein & Jorno

Marjolein & Jorno

Twee super fijne en rustige fotografen. Hiske en Michael hebben echt prachtige foto's gemaakt van onze bruiloft. Ze hebben echt oog voor detail. Ook ons trouwalbum is prachtig geworden en ze namen echt de tijd om er met ons in overleg voor te zorgen dat deze perfect werd.1 2 3 4 5 6 7 8 9