background

Bruidsparen aan het woordbruidspaar Marjolein & Jorno

Marjolein & Jorno


quote symbool   Twee super fijne en rustige fotografen. Hiske en Michael hebben echt prachtige foto's gemaakt van onze bruiloft. Ze hebben echt oog voor detail. Ook ons trouwalbum is prachtig geworden en ze namen echt de tijd om er met ons in overleg voor te zorgen dat deze perfect werd.   quote symbool
bruidspaar Adeline & Nico

Adeline & Nico


quote symbool   Hiske en Michael zijn heel nauwkeurig, doordat ze samen zijn is er veel oog voor detail wat je terug ziet in de foto's. Binnen 2 weken de USB met alle foto's thuis en het fotoboek was snel geleverd en nog mooier dan we verwacht hadden.   quote symbool
bruidspaar Dorine & Joost

Dorine & Joost


quote symbool   Heel erg tevreden! Prettige mensen om mee samen te werken. Reageren super snel! Voordeel dat ze met z'n 2en zijn.   quote symbool
bruidspaar Marieke & Maurice

Marieke & Maurice


quote symbool   Op de dag zelf heel lief, enthousiast en positief. Ik was vergeten dat ze er waren!! Naderhand enorm onder de indruk van de mooie foto's en het prachtige foto album. Heel veel complimenten gehad over de kwaliteit van de foto's en van het foto album.   quote symbool
bruidspaar Suus & Joep

Suus & Joep


quote symbool   Wat zijn we blij met onze keuze voor Met Licht Geschreven! Michael en Hiske zijn heel prettige, professionele fotografen en goed op elkaar ingespeeld. We hebben prachtige foto's gekregen die heel goed de sfeer van onze mooie dag hebben vastgelegd. Nogmaals ontzettend dank!   quote symbool
bruidspaar Petra & Tim

Petra & Tim


quote symbool   2 goede en aardige fotografen! We voelden ons meteen op ons gemak bij Michael en Hiske, waardoor het foto's maken erg leuk was. Ze hebben goed geluisterd naar onze wensen. Op het feest hadden we niet door dat ze er waren, maar wel alles staat op foto.   quote symbool
bruidspaar Femke & Lex

Femke & Lex


quote symbool   Top fotografen! Echt een aanrader, heel fijn contact voor- en achteraf en op de dag zelf was het in 'no-time' normaal om Michael en Hiske om ons heen te hebben. Ze pakten hun momenten met ons in goed overleg met de ceremoniemeester en hielden heel goed rekening met onze wensen. We hebben een onwijs gaaf boek als aandenken aan onze bruiloft, zelfs met ons eigen logo erop. Michael en Hiske denken in alles met je mee!   quote symbool
bruidspaar Simone & Luke

Simone & Luke


quote symbool   In 1 woord GEWELDIG. Hiske en Michael zijn echt hele fijne mensen en ze maken pracht foto's. We hebben ze 'around the clock' op onze dag gehad, en soms hadden we niet eens in de gaten dat ze er waren. Daar zijn de mooiste en leukste foto's uit ontstaan, en soms dachten we dan ook, hoe en waar dan?! Ook zijn we nog apart foto's gaan maken met Hiske en Michael, we hebben de grootste lol gehad en zijn het niet van die gemaakte foto's! Als je mooie foto's wilt, twijfel niet en kies voor "Met Licht Geschreven Fotografie"! Ook vooraf zijn ze bij ons thuis geweest om de wensen en verwachtingen naar elkaar uit te spreken, en elkaar te leren kennen! Het klikte dan ook gelijk. Ze waren gelijk ook heel eerlijk in hun manier van werken en dat dit wel of niet bij je past! Al met al hebben wij alleen maar goede woorden deze twee fotografen!   quote symbool
bruidspaar Simone & Raymon

Simone & Raymon


quote symbool   Hiske en Michael hebben onze bruiloft van begin tot eind mogen fotograferen. In eerste instantie was dat niet het plan, maar ik bedacht me dat ik ze toch de hele dag erbij wilde hebben. Dat kon gelukkig. En we zijn maar wat blij dat we dat hebben gedaan. Al snel had ik niet eens meer in de gaten dat ze er waren. Dank jullie wel voor de prachtige foto's!   quote symbool
bruidspaar Jessica & Kelly

Jessica & Kelly


quote symbool   Wat een leuke, spontane en professionele fotografen. Prachtige foto's zijn het geworden. En wat hebben wij er met zijn allen een mooie en gezellige dag van gemaakt.   quote symbool