background

Bruidsparen aan het woordfoto van Emy & Maarten

Emy & Maarten

Onze bruiloft was een plaatje ondanks de corona maatregels. Hiske en Michael waren altijd goed te bereiken en alles wat we wensten was mogelijk. De foto's zijn prachtig mooi geworden, als we er naar kijken, neemt het ons weer even terug naar de mooiste dag van ons leven. Ik wil jullie bedanken voor alles!
foto van Laura & Christian

Laura & Christian

Echt een aanrader!!! 21 mei 2021 zijn ik en mijn vriendin getrouwd en met de hulp van deze twee super fotografen is onze dag een groot succes geworden. En dit alleen al nadat wij alsnog alleen de preview foto's hebben gezien (die trouwens super snel toe gestuurd zijn).In een woord geweldig. Is de 5 sterren zeker waard en meer nog. Nogmaals bedankt.
foto van Robin & Damian

Robin & Damian

Onze trouwdag was in een woord PERFECT! Dat kwam mede door Michael & Hiske. Ze hoorden er helemaal bij. Wij vonden ze erg prettig in omgang en waren heel relaxed. Ook onze families en vrienden waren heel erg te spreken over Michael & Hiske. We voelde ons totaal niet ongemakkelijk met de foto's. (Normaal vinden we foto’s heel ongemakkelijk). We hadden wisselvallig weer qua zon, het mooie is dat je dat niet op de foto's terug ziet! Ik zou ze echt aanraden, ook omdat de service na de bruiloft super was! Als je nog een fotograaf zoekt? Kijk niet verder maar boek Michael & Hiske!!
foto van Saskia & Pascal

Saskia & Pascal

Michael en Hiske zijn echt een aanwinst voor je bruiloft. Ze denken mee met de plannen en zijn erg flexibel. Met vol enthousiasme hebben ze zelf tijdens de corona crisis onze bruiloft gefotografeerd. Hierbij hielden zij ook de geldig maatregelen in het achterhoofd wat wij zelf ook wel prettig vonden. Hierdoor kunnen wij met alle plezier terug kijken op onze bruiloft, natuurlijk in ons prachtige album!
foto van Kim & Roel

Kim & Roel

Hiske en Michael zijn de twee fotografen die je op je bruiloft wil hebben. Perfect op elkaar ingespeeld zorgen ze voor de juiste foto's op de juiste momenten. Tijdens de fotoshoot maken ze optimaal gebruik van details in de omgeving, wat natuurlijke en niet overgeposeerde plaatjes oplevert. Ook voor onervaren modellen zoals wij is het daardoor prettig om bij hun voor de camera te staan. Een flinke dosis humor maakte onze dag compleet. De rest van de dag mengen Hiske en Michael zich geruisloos tussen de andere aanwezigen. En ook het eindresultaat is prachtig en snel geleverd: prachtige foto's waar we nog jarenlang met plezier naar zullen terugkijken! Hiske en Michael, bedankt voor jullie aanwezigheid op onze dag! We raden jullie aan iedereen aan!
foto van Saskia & Richard

Saskia & Richard

Hiske en Michael zijn twee hele fijne fotografen om er de hele dag bij te hebben. We hebben bij sommige momenten totaal niet doorgehad dat ze dat hadden vastgelegd, het voelde zo natuurlijk om ze er bij te hebben. Vooral om sommige momenten vanuit 2 verschillende invalshoeken tegelijkertijd te hebben is een héél groot pluspunt aan twee fotografen op jullie trouwdag. De communicatie was goed en duidelijk, ze hielden zich op de juiste momenten op de achtergrond en wisselden dit af met ook op de juiste momenten juist mee te denken in instructies te geven waar nodig. De hele dag voelde heel natuurlijk en we zijn ontzettend blij met onze keuze om hen onze dag vast te laten leggen. De foto's zijn fantastisch en we kregen ze ook al vrij snel binnen. Nogmaals enorm bedankt Hiske en Michael!
foto van Marjolein & Jorno

Marjolein & Jorno

Twee super fijne en rustige fotografen. Hiske en Michael hebben echt prachtige foto's gemaakt van onze bruiloft. Ze hebben echt oog voor detail. Ook ons trouwalbum is prachtig geworden en ze namen echt de tijd om er met ons in overleg voor te zorgen dat deze perfect werd.
foto van Adeline & Nico

Adeline & Nico

Hiske en Michael zijn heel nauwkeurig, doordat ze samen zijn is er veel oog voor detail wat je terug ziet in de foto's. Binnen 2 weken de USB met alle foto's thuis en het fotoboek was snel geleverd en nog mooier dan we verwacht hadden.
foto van Dorine & Joost

Dorine & Joost

Heel erg tevreden! Prettige mensen om mee samen te werken.Reageren super snel! Voordeel dat ze met z'n 2en zijn.
foto van Marieke & Maurice

Marieke & Maurice

Op de dag zelf heel lief, enthousiast en positief. Ik was vergeten dat ze er waren!! Naderhand enorm onder de indruk van de mooie foto's en het prachtige foto album. Heel veel complimenten gehad over de kwaliteit van de foto's en van het foto album.