Header Onze bruiloften

Onze bruiloften

Trouwen in Brabant | Landgoed Ulvenhart

Trouwen in Brabant | Landgoed UlvenhartWe hadden weer een bruiloft in Brabant! Deze keer begonnen we in Chaam waar Dorine door haar zus (of Haarzus :-) ) gekapt en voorzien werd van make-up. Joost zou over een tijdje zijn mooie bruid ophalen in een prachtige Rolls-Royce met in zijn handen het boeket. Dat hij echt het boeket mee moest nem...
Trouwfotograaf in Waalwijk | Bistro Jan

Trouwfotograaf in Waalwijk | Bistro JanImke en Maarten komen uit Waalwijk en dat was ook de stad waar ze gingen trouwen. Ze hebben al een relatie vanaf de middelbare school en niet alleen deze relatie heeft goed stand gehouden. Ze hebben namelijk ook nog veel vrienden uit die tijd die op de bruiloft aanwezig waren! Helaas was hun oude sc...
Trouwen bij PUUR! Het Cachot

Trouwen bij PUUR! Het CachotDit bruidspaar uit Geertruidenberg lieten ons een nieuwe locatie zien: PUUR! Het Cachot. Een trouwlocatie dat voor hun op fietsafstand ligt. Ja, er werd ook voor fietsen gekozen. Tanja en Nando houden hiervan dus wilden ze op een bakfiets naar de trouwlocatie. Zo jammer dat het weer hun een lange...

Trouwen in Dongen bij de Vlaamsche Spijcker

Trouwen in Dongen bij de Vlaamsche SpijckerMarieke en Maurice wonen in Dongen en dat werd ook de plek waar ze gingen trouwen. Marieke begon de dag bij haar ouders thuis en Maurice in hun eigen huis. Deze lag overigens het gaspedaal 1 keer stevig induwen van elkaar verwijderd :-) Marieke is opgegroeid tussen de paarden dus dat ze met een koet...
Trouwen bij Kasteel Kerckebosch | Winterbruiloft

Trouwen bij Kasteel Kerckebosch | WinterbruiloftOnze eerste winterbruiloft in de sneeuw! Kasteel Kerckebosch in Zeist lag er op de bruiloft van Jolanda en Reinier zo mooi bij; sprookjesachtig gewoon. Dit goedlachse bruidspaar hoopte erg op sneeuw op hun trouwdag en dat kregen ze ook!
Chinese Nederlandse Bruiloft in Tilburg

Chinese Nederlandse Bruiloft in TilburgEen bruiloft in Tilburg met een Chinese en een Nederlandse ceremonie. En niet te vergeten de traditionele Chinese deurspelletjes die de bruidegom moet doen om bij zijn bruid te komen. Spelletjes waarbij Rick samen met zijn vrienden flink uitgedaagd werden door de bruidsmeisjes.
Trouwen bij Vlietzigt in Rijswijk | Buiten trouwen

Trouwen bij Vlietzigt in Rijswijk | Buiten trouwenBij ons eerste gesprek gaf dit bruidspaar al aan om bij Vlietzigt in Rijswijk in de buitenlucht te willen trouwen. Stoer als je eind oktober trouwt! En weet je wat zo leuk is? Ze konden ook buiten trouwen, in het herfstzonnetje! Wat een prachtig weer hadden ze op hun bruiloft!
Trouwreportage bij de Efteling | Hotel Waalwijk

Trouwreportage bij de Efteling | Hotel WaalwijkWe hadden weer een leuke thuiswedstrijd! Starten in Tilburg, trouwreportage bij de Efteling in Kaatsheuvel, het ja-woord in het stadhuis van Waalwijk en de rest van de dag bij Hotel Waalwijk. 1500 meter van ons huisje :-)
Bruiloft in Goirle

Bruiloft in GoirleEen bruidspaar in een houding waarbij ze wel zwanger lijkt! Nou, Simone lijkt bij deze foto niet alleen zwanger, ze is zwanger! Bijna 30 weken intussen. Iets dat wel voor moeilijkheden zorgde bij haar jurk maar de bruidsmodezaak heeft een andere jurk helemaal op maat gemaakt voor haar en de details ...
Bruidsfotograaf Alphen-Chaam

Bruidsfotograaf Alphen-ChaamJullie zien het al aan de hoofdfoto: We zijn op de kermis geweest met dit bruidspaar! Het leek Ellen en Teun een leuk idee om met hun broer en zussen in de middag even naar de kermis van Alphen te gaan. Gewoon, omdat ze elk jaar naar de kermis gaan om even iets anders te doen op hun grote dag :-) Wi...
Bruidsfotograaf in Brummen | Gelderland

Bruidsfotograaf in Brummen | GelderlandBij deze bruiloft startte Michael zijn dag in Nijmegen bij de bruidegom en ik reed door naar de bruid die zich in Brummen klaar maakte. De ruitenwissers moesten tijdens deze rit regelmatig aan maar mijn weer-app had goed nieuws: Deze ruitenwissers zouden na aankomst overbodig zijn want het zou dan d...
Trouwen bij Kasteel Dussen

Trouwen bij Kasteel DussenTof een aanvraag van een stel dat wilde trouwen bij kasteel Dussen! Als een bruidspaar interesse heeft in ons als hun bruidsfotografen spreken we altijd een keer vrijblijvend af zodat we elkaar kunnen ontmoeten. Tenslotte is het fijn om elkaar even 'live' te zien, de wensen en de mogelijkheden te ku...1 2 3 4 5 6 7