Header Onze bruiloften

Onze bruiloften

Bruiloft in ZundertNa een korte periode zonder bruiloften konden wij onze camera's weer afstoffen (nou ja, vooral mijn camera's, want Hiske had nog een aantal portret opdrachten te fotograferen) en ons klaarmaken voor de 1e bruiloft van 2023. In Zundert staat Tenniscentrum de Leeuwerik, eigendom van de ouders van Steff en met beschikking over een grote indoor hal. Warm, droog, praktisch en toegang tot de daar aanwezige horeca; de keuze om daar te gaan trouwen was volgens mij snel gemaakt 😊

Gezellige bruiloft in ChaamOnze laatste bruiloft van 2022 en wat een mooie afsluiter was dat! Ellen en Bart wonen samen in Chaam tegenover de melkgeitenhouderij van de ouders van Bart. En die boerderij was ook hun trouw locatie! Al dagen lang waren ze bezig met de voorbereidingen maar het eindresultaat mocht er zijn! Wat een gezellig knusse ruimtes hadden ze er van gemaakt.

Bruiloft bij Het Cachot in GeertruidenbergWe zijn bijna aan het einde van 2022 en de herfstkleuren breken door. De een-na-laatste bruiloft van dit jaar is een fijne thuiswedstrijd, want Geertruidenberg ligt op maar 15 minuten rijden van Waalwijk af. En in Geertruidenberg vind je Evenementenlocatie Het Cachot, een trouwlocatie dat tijdens de oorlog een wapenopslagplaats was voor munitie. 6 steens dikke wanden verhullen een sfeervolle binnenkant waar je knus je bruiloft kunt vieren. Wij zijn hier al een keer eerder geweest dus was het leuk om met Eva en Jeroen de middag en de avond door te brengen.

Trouwen bij de Watermolen van OpwettenBij de trouwlocatie van Leonoor en Sander, De Watermolen van Opwetten, zijn wij nog maar 1 keer geweest. Dit was tijdens de Corona periode waarbij er toen vergaande maatregelen golden. Er mocht alleen maar de ceremonie gevierd worden en verder niets. Gelukkig mochten wij bij deze dag de locatie in zijn volle glorie bewonderen. En het is een hele knusse locatie! Dit bruidspaar had ook een kleine groep gasten uitgenodigd waardoor je ook echt dat huiselijk gevoel had. Lekker kletsen, eten en een hele hoop gezelligheid. Het mooie herfstweer maakte deze bruiloft helemaal af.

Trouwen in DussenDit bruidspaar wilde graag feesten op hun bruiloft dus 2020 en 2021 waren helaas geen optie. Ze verzetten het 2x met al hun leveranciers waardoor we op 29 september 2022 kwamen en wat een heerlijke zonnige dag bleek te zijn. En op zo'n dag is Kasteel Dussen 1 van de 'places to be'! Wat is het daar dan mooi. Charlotte was met het aankleden al in het kasteel aanwezig en Django kleedde zich om bij een B&B in de buurt.

Een Belgische bruiloftWij hebben ongeveer eens per jaar een bruiloft in ons buurland België en deze keer waren dat Loes en Jeroen uit Hoogstraten. Tijdens het gesprek vertelden ze al over hun ideeën met een grote tent in hun tuin. Omdat het toen donker was hadden we geen idee hoe groot de tuin was en hoe groot de tent kon worden. We kunnen nu wel vertellen dat ons huis er zeker inpaste 😁

Trouwen in Dongen | BrabantMet Eveline en Erik hadden wij in 2019 ons eerste gesprek maar door de coronamaatregelen was het verschoven en gingen ze voor safe door het naar 2 jaar later te verplaatsen. En zo brak hun grote dag dan eindelijk aan. Wel was er een groot verschil, er zat een Niek lekker te smikkelen in zijn kinderstoel! Hij keek mij, Hiske, even aan maar ging toen weer gewoon verder. Naast hem werd het haar van zijn moeder gekapt en het was gezellig aan tafel; helemaal toen de ouders van Eveline er bij kwamen. Niek genoot volop!

Bruiloft bij Plantentuin De Kleine BoerderijCaroline en Floris zijn al getrouwd, in februari van dit jaar om precies te zijn. Die dag hebben wij ook mogen vastleggen en vandaag was het dus de beurt aan hun 2e grote dag. Het is erg leuk om dan weer iedereen te zien. En waar het regende in februari, was het vandaag lekker warm. Misschien zelfs iets te warm voor de bruid want van haar mocht het dan wel weer enkele graadjes minder zijn :-) Ze hadden voor een hele fijne groene locatie gekozen in Merksplas; plantentuin De Kleine Boerderij waar je kunt trouwen, dineren, feesten én foto's kun maken.

Trouwen bij De Zwethburch in De LierDit was een spannende dag voor Hiske! Ze volgt namelijk een jaarprogramma bij Marnix te Stigter (1 van de beste bruidsfotografen van Nederland vindt ze) en onderdeel daarvan is dat hij een hele dag met 1 van onze bruiloften meekijkt. Vandaag was het dus zover en natuurlijk, het is allemaal bedoeld om als bruidsfotograaf beter te worden maar toch is het enerverend als zo iemand over je schouder meekijkt. De bruidegom vond het ook heel spannend maar om een andere reden: er zouden trouwfoto's gemaakt worden in het stadion van zijn voetbalclub Feyenoord.

Bruiloft in Vlijmen en ElshoutVlijmen ligt best dicht bij Waalwijk, maar toch zijn wij nog nooit in het stadhuis geweest. Gelukkig nu wel, want het is een leuke en knusse plek om te trouwen. Dat je eerst een flinke trap op moet geeft het ook een beetje flair :-) Maar voor het zover was mocht ik (Michael) het klaarmaken van Tom in Vlijmen en Hiske het klaarmaken van Kelly in Waalwijk fotograferen. Qua gezichten ben ik echt een zeef en herkende ik Tom ook niet in het begin; wij zien ook zo veel mensen in ons vak. Respect voor mensen die wel goed zijn in het onthouden van namen en gezichten! Na een kleine introductie later was het tijd voor het klaarmaken en daarna richting Vlijmen om Kelly op te halen.

Bruiloft op een boerderij in TeteringenAls je ouders en kennissen melkveehouders zijn heb je meestal beschikking over flinke lappen tuin/grond, en bijna alle bruiloften worden dan ook (op de catering na) zelf georganiseerd. Dat het achteraf gezien meer werk is dan je dacht zal iedereen bevestigen, want je regelt de toiletten, versiering, muziek, elektra, stromend water, zitplekken, tenten, bewegwijzering en wat er nog meer bij komt kijken, wat een locatie vaak allemaal voor je regelt. En de dagen erna ben je bezig met afbreken en opruimen. Maar in deze kringen is gelukkig niemand vies van een hard werken dus dat komt allemaal goed. En zo hadden Lieke en Mark 2 mooi versierde en gezellige locaties om te trouwen en te feesten.

Huwelijk vieren bij Landgoed Huize Bergen in VughtHet is voor ons alweer een hele tijd geleden dat wij een bruiloft hebben gefotografeerd bij Landgoed Huize Bergen in Vught. Tenminste, voor mij (Michael) dan, want Hiske gaat soms als 2e fotograaf mee met bruidsfotograaf Linda Ringelberg. Zij woont in Vught en komt daar dus vaker waardoor Hiske er nog niet zo lang geleden is geweest. Het is fijn om bij een locatie te zijn waar je de weg kent, en het is zeker een goede keuze geweest van Pleun en Tim! Want hoewel het is niet alleen een stijlvolle, maar ook een sfeervolle plek om te trouwen. Maar voordat het zover is hadden we nog een kleine tour voor de boeg.1 2 3 4 5 6 7