background

Onze bruiloften

Bruidsreportage in een bomenlaan in Breda.

Bruiloft op een wijngaardDeze zonnige zaterdag in juli bracht ons naar Breda en Etten-Leur. En wij waren al van te voren flink enthousiast gemaakt door Trix, want met haar aanstekelijke en licht chaotische enthousiasme kan ze met speels gemak iedereen meeslepen in haar grote dag. Haar hart ligt op haar tong en die tong k...Bruidsfotografie bij kasteel Dussen

Bruidsfotografie bij kasteel DussenVoor de grote dag van Pamela en Stefan gingen wij naar Kasteel Dussen toe, een plek waar wij vaker bruiloften fotograferen. De hele dag werd daar gevierd dus ook het aankleden en de ontmoeting vond daar plaats. Het kasteel is knus en gezellig, dus het is geen straf om daar te hele dag te mogen fotog...Bruiloft in festival stijl in Uddel

Bruiloft in festival stijl in Uddel25 juni 2022 bracht ons naar het dorpje Uddel in Gelderland. Wij hadden nog nooit van dit dorpje gehoord en veel zouden we er ook niet van zien omdat de grote dag van Sanne en Roel op 1 locatie plaats vond: Herberg 't Vossegat. De foto's hebben we wel iets verderop gemaakt bij het Uddelermeer, maar ...Bruiloft bij de Vlaamsche Spijcker

Bruiloft bij de Vlaamsche SpijckerDit bruidspaar ging op een voor ons bekende locatie trouwen: De Vlaamsche Spijcker in Dongen. Een locatie waar wij vaker komen en een fijne plek is voor het bruidspaar en hun gasten. Je vertoeft er namelijk in een rustige en groene omgeving. Tevens kun je binnen in een gave Vlaamse schuur (niet v...Trouwen bij een kasteel

Trouwen bij een kasteelBrenda en Maarten zijn getrouwd in het modernste kasteel van Nederland; kasteel De Keverberg in Kessel! Een claim die wij niet kunnen staven natuurlijk maar het is zeker een locatie die op een toffe manier oud met nieuw combineert. Grotendeels opgeblazen in de 2e wereldoorlog en daarna geconsolideer...Trouwen aan het water

Trouwen aan het waterDit is leuk! Vanwege corona hadden Dyrene en Bouke besloten om hun trouwdag in 2'en te splitsen. Hun 1e grote dag was op 29 mei 2020 en iets meer dan 2 jaar later was het dan eindelijk zover voor de 2e dag. Wij zien dan weer allemaal bekende gezichten en wij wisten dus al dat wij in fijne families t...Zonnige bruiloft in Noordwijk(erhout)

Zonnige bruiloft in Noordwijk(erhout)De dag voor de grote dag van Sanne en Edwin hadden wij een lange bruiloft in Lisse en Alphen aan den Rijn, en dus hadden wij een hotelletje geboekt in de buurt van Noordwijk(erhout). Zo konden wij fris en fruitig deze bruiloft fotografen. En aangezien Sanne en Edwin echte levensgenieters zijn was fr...Bruiloft in Lisse en Alphen aan Den Rijn

Bruiloft in Lisse en Alphen aan Den RijnOp 3 en 4 juni hadden wij 2 bruiloften achter elkaar. Nu is dat niet zo gek want dat komt regelmatig voor, maar als je beide dagen meer dan een uur heen en een uur terug moet rijden is dat erg pittig. Maar wij hadden geluk! Want de volgende dag was dichtbij de locatie van vandaag :-) Dus wij hadden ...Festival bruiloft in Etten-Leur

Festival bruiloft in Etten-LeurWe zitten halverwege de lente en het weer wordt mooier en de dagen worden langer. Dit betekent voor ons dat wij meer bruiloften mogen fotograferen die het grootste deel van de dag buiten plaats vinden. Dit was ook de wens van Iris en Thomas en hoewel je nooit kunt zeggen of het weer wel goed genoeg ...Trouwen bij De Stek in Raamsdonksveer

Trouwen bij De Stek in RaamsdonksveerOp deze zonnige dag in mei hadden wij weer een gezellige bruiloft! Het aankleden en de buitenfoto's vonden plaats in Geertruidenberg, de binnenfoto's werden in Pand 127 in Rijen gemaakt en de rest van de dag was bij De Stek in Raamsdonksveer. Zo, voor Google hebben we lekker veel zoekwoorden nu :-) ...Trouwen bij Huize Rustoord | Esbeek

Trouwen bij Huize Rustoord | EsbeekOp deze bruiloft was de combinatie van het fotografen-duo Hiske en Daniëlle want Michael was een weekje naar Schotland. Daniëlle en ik hadden het die dag goed naar onze zin op de bruiloft waar heel veel gekust en geknuffeld werd. En dat was niet alleen door het bruidspaar; nee heel de familie hiel...Trouwen in Thorn

Trouwen in ThornIn Thorn, het witte stadje, hebben Carolien en Tim hun zegen gevraagd aan God. Zij waren al eerder voor de wet getrouwd maar voor hun betekende de mis in het mooie kapelletje een definitieve verbintenis van hun huwelijk. De mis was ook erg mooi waarbij live muziek van vrienden afgewisseld werden doo...


1 2 3 4 5 6 7