Header Onze bruiloften

Onze bruiloften

Bruiloft bij Kasteel Wijenburg

Bruiloft bij Kasteel WijenburgRenate en Sijmen hadden ons geboekt zonder een kennismakingsgesprek en als wij een keertje in de buurt van Rotterdam waren zouden wij even langs wippen. Wij wisten dus nog niet zo goed wie wij voor de camera zouden krijgen, maar tijdens ons bezoek hadden wij het al snel in de gaten: Dit zijn hele li...
Twee bruidsfotografen in Leiden

Twee bruidsfotografen in LeidenVoor het fotograferen van deze bruiloft mochten we naar Leiden en wat is dit een mooie stad om te trouwen! Niet alleen is hun stadhuis prachtig, hij staat ook midden in deze geweldige karakteristieke stad. We waren er al eerder geweest voor een bruiloft maar dat was weer jaren geleden. De straat lag...
Bruiloft in Zundert

Bruiloft in ZundertNa een korte periode zonder bruiloften konden wij onze camera's weer afstoffen (nou ja, vooral mijn camera's, want Hiske had nog een aantal portret opdrachten te fotograferen) en ons klaarmaken voor de 1e bruiloft van 2023. In Zundert staat Tenniscentrum de Leeuwerik, eigendom van de ouders van Stef...
Reportagefoto van een bruidspaar in een weiland in Chaam.

Gezellige bruiloft in ChaamOnze laatste bruiloft van 2022 en wat een mooie afsluiter was dat! Ellen en Bart wonen samen in Chaam tegenover de melkgeitenhouderij van de ouders van Bart. En die boerderij was ook hun trouw locatie! Al dagen lang waren ze bezig met de voorbereidingen maar het eindresultaat mocht er zijn! Wat e...

Bruidspaar poseert op een zonnige herfstdag.

Bruiloft bij Het Cachot in GeertruidenbergWe zijn bijna aan het einde van 2022 en de herfstkleuren breken door. De een-na-laatste bruiloft van dit jaar is een fijne thuiswedstrijd, want Geertruidenberg ligt op maar 15 minuten rijden van Waalwijk af. En in Geertruidenberg vind je Evenementenlocatie He...

Reportagefoto van bruidspaar op een ijzeren brug

Trouwen bij de Watermolen van OpwettenBij de trouwlocatie van Leonoor en Sander, De Watermolen van Opwetten, zijn wij nog maar 1 keer geweest. Dit was tijdens de Corona periode waarbij er toen vergaande maatregelen golden. Er mocht alleen maar de ceremonie gevierd worden en verder niets. Gelukkig mochten wij bij deze dag de locatie i...

Reportagefoto van een bruiloft in kasteel Dussen.

Trouwen in DussenDit bruidspaar wilde graag feesten op hun bruiloft dus 2020 en 2021 waren helaas geen optie. Ze verzetten het 2x met al hun leveranciers waardoor we op 29 september 2022 kwamen en wat een heerlijke zonnige dag bleek te zijn. En op zo'n dag is Kasteel Dussen 1 van de 'places to be'! Wat is het da...

Bruidsreportagefoto van bruidspaar dat hand in hand lopen met hun 3 kinderen.

Een Belgische bruiloftWij hebben ongeveer eens per jaar een bruiloft in ons buurland België en deze keer waren dat Loes en Jeroen uit Hoogstraten. Tijdens het gesprek vertelden ze al over hun ideeën met een grote tent in hun tuin. Omdat het toen donker was hadden we geen idee hoe groot de tuin was en hoe groot de te...

bruidsreportage in de suikerfabriek in Zevenbergen.

Trouwen in Dongen | BrabantMet Eveline en Erik hadden wij in 2019 ons eerste gesprek maar door de coronamaatregelen was het verschoven en gingen ze voor safe door het naar 2 jaar later te verplaatsen. En zo brak hun grote dag dan eindelijk aan. Wel was er een groot verschil, er zat een Niek lekker te smikkelen in zijn kind...

bruidspaar bij een dreigende lucht tijdens een trouwreportage

Bruiloft bij Plantentuin De Kleine BoerderijCaroline en Floris zijn al getrouwd, in februari van dit jaar om precies te zijn. Die dag hebben wij ook mogen vastleggen en vandaag was het dus de beurt aan hun 2e grote dag. Het is erg leuk om dan weer iedereen te zien. En waar het regende in februari, was het vandaag lekker warm. Misschien zel...

reportage foto bij het feyenoord stadion in rotterdam

Trouwen bij De Zwethburch in De LierDit was een spannende dag voor Hiske! Ze volgt namelijk een jaarprogramma bij Marnix te Stigter (1 van de beste bruidsfotografen van Nederland vindt ze) en onderdeel daarvan is dat hij een hele dag met 1 van onze bruiloften meekijkt. Vandaag was het dus zover en natuurlijk, het is allemaal bedoel...

bruidsreportage foto in het stadhuis van vlijmen

Bruiloft in Vlijmen en ElshoutVlijmen ligt best dicht bij Waalwijk, maar toch zijn wij nog nooit in het stadhuis geweest. Gelukkig nu wel, want het is een leuke en knusse plek om te trouwen. Dat je eerst een flinke trap op moet geeft het ook een beetje flair :-) Maar voor het zover was mocht ik (Michael) het klaarmaken van To...
1 2 3 4 5 6 7