Header Onze bruiloften

Onze bruiloften

Festival bruiloft bij De Vreemde Vogel | Vlaardingen

Festival bruiloft bij De Vreemde Vogel | VlaardingenDe bruiloft van Dafsy en Rónán bij De Vreemde Vogel in Vlaardingen was kleurrijk, vrolijk, spontaan, ontspannen maar ook, WARM. De weergoden hadden de hoop van het bruidspaar erg serieus genomen en het kwik tegen de 32 aan laten tikken. Hun datum werd de warmste 8 juli ooit gemeten. Maar deze datu...
Trouwen bij De Fazant in Ulvenhout

Trouwen bij De Fazant in UlvenhoutVoor de bruiloft van Marleen en Arian mochten wij richting Ulvenhout. Meestal is de locatie dan Landgoed Ulvenhout maar dit bruidspaar had een ander tof plekje gevonden om te trouwen: De Fazant. Een locatie met 2 zalen waarbij elke zaal een binnen én buiten ruimte heeft waar je kunt trouwen. In het...
Trouwen in Utrecht bij Mereveld

Trouwen in Utrecht bij MereveldNaar deze bruiloft hadden wij lang uitgekeken. Wij kennen Jos en Patricia vooral als ceremoniemeesters van andere bruiloften, maar in januari 2022 kregen wij een belletje van Jos dat het deze keer anders zou zijn; hij en Patricia zullen zich aan de andere kant van het draaiboek bevinden! De locatie,...
Bruiloft bij Boerderij Denissen

Bruiloft bij Boerderij DenissenAfgelopen december hebben Melinda en Marco contact met ons opgenomen om hun grote dag te fotograferen. 6 maanden van te voren beginnen met regelen is in de bruiloft wereld erg kort, maar de grote dag was op een dinsdag. Dat scheelt! Wij waren nog beschikbaar en de gewenste locatie ook :-) Er was wel...
Bruiloft bij Landgoed Wolfslaar in Breda

Bruiloft bij Landgoed Wolfslaar in BredaOp deze zonnige zaterdag heeft het vrolijke bruidspaar Mariska en Roy elkaar het 'ja-woord' gegeven. De locatie was het mooie Landgoed Wolfslaar in Breda en de honneurs werden door niemand minder dan De Kale Babs (Frank Boomaerts) waargenomen. Dus...een vrolijk en lief bruidspaar, een mooie locatie,...
Trouwen bij Hoeve Klein Zundert

Trouwen bij Hoeve Klein ZundertKijk ze daar eens staan! Strak in de kleding en helemaal op elkaar afgestemd. Klaar voor de grote dag.......van papa en mama! Maar het lieve bruidspaar zag er ook zeker chique uit met de vele details van Annicka's jurk en de frisse kleuren van Kevin. Voor het vervoer hadden ze gekozen voor Trouwbus ...
Bruiloft bij Kasteel Wijenburg

Bruiloft bij Kasteel WijenburgRenate en Sijmen hadden ons geboekt zonder een kennismakingsgesprek en als wij een keertje in de buurt van Rotterdam waren zouden wij even langs wippen. Wij wisten dus nog niet zo goed wie wij voor de camera zouden krijgen, maar tijdens ons bezoek hadden wij het al snel in de gaten: Dit zijn hele li...
Twee bruidsfotografen in Leiden

Twee bruidsfotografen in LeidenVoor het fotograferen van deze bruiloft mochten we naar Leiden en wat is dit een mooie stad om te trouwen! Niet alleen is hun stadhuis prachtig, hij staat ook midden in deze geweldige karakteristieke stad. We waren er al eerder geweest voor een bruiloft maar dat was weer jaren geleden. De straat lag...
Bruiloft in Zundert

Bruiloft in ZundertNa een korte periode zonder bruiloften konden wij onze camera's weer afstoffen (nou ja, vooral mijn camera's, want Hiske had nog een aantal portret opdrachten te fotograferen) en ons klaarmaken voor de 1e bruiloft van 2023. In Zundert staat Tenniscentrum de Leeuwerik, eigendom van de ouders van Stef...
Reportagefoto van een bruidspaar in een weiland in Chaam.

Gezellige bruiloft in ChaamOnze laatste bruiloft van 2022 en wat een mooie afsluiter was dat! Ellen en Bart wonen samen in Chaam tegenover de melkgeitenhouderij van de ouders van Bart. En die boerderij was ook hun trouw locatie! Al dagen lang waren ze bezig met de voorbereidingen maar het eindresultaat mocht er zijn! Wat e...

Bruidspaar poseert op een zonnige herfstdag.

Bruiloft bij Het Cachot in GeertruidenbergWe zijn bijna aan het einde van 2022 en de herfstkleuren breken door. De een-na-laatste bruiloft van dit jaar is een fijne thuiswedstrijd, want Geertruidenberg ligt op maar 15 minuten rijden van Waalwijk af. En in Geertruidenberg vind je Evenementenlocatie He...

Reportagefoto van bruidspaar op een ijzeren brug

Trouwen bij de Watermolen van OpwettenBij de trouwlocatie van Leonoor en Sander, De Watermolen van Opwetten, zijn wij nog maar 1 keer geweest. Dit was tijdens de Corona periode waarbij er toen vergaande maatregelen golden. Er mocht alleen maar de ceremonie gevierd worden en verder niets. Gelukkig mochten wij bij deze dag de locatie i...
1 2 3 4 5 6 7