Bruidspaar staat op het strand, kunstzinnige fotoshoot foto met onscherpte bruiloft trouwen

Gezellige bruiloft op Goeree-Overflakkee

Evianne en Peter
04 juni 2024
3 weken voor deze trouwdatum kregen wij een telefoontje van de ceremoniemeester van Evianne en Peter. Ze zouden eigenlijk in augustus trouwen maar door omstandigheden moesten ze de bruiloft zo veel mogelijk naar voren plaatsen. Dat is altijd spannend want je weet niet of alle leveranciers ook op de nieuwe trouwdatum kunnen. Een flinke klus. Maar wij konden gelukkig wel en daar zijn wij blij om, want deze fijne dag hadden we niet willen missen. Liefde en gezelligheid stonden centraal en het bruidspaar had het heel erg naar hun zin. Zeker Peter, die grote lach op zijn gezicht hebben wij de hele dag niet minder zien worden 😁


Voor ons begon de dag een tikkeltje anders; waar wij ons normaliter opsplitsen en ik (Michael) bij de bruidegom begin, begonnen wij allebei bij de bruid. Peter woont namelijk aan de andere kant van het land. Hij en zijn ouders hadden wel een huisje hadden gehuurd in de buurt van de ouders van de bruid waar zij zich klaar maakte, maar praktisch gezien was het handiger om een vriendin bij Peter wat foto's te laten maken en dat wij allebei op dezelfde plek begonnen.

Niet dat er voor mij niets te doen was hoor; integendeel! Het huis moest nog versiert worden (de borrel en diner vond er plaats) en dat zijn nu net de leuke momentjes die wij graag vastleggen. Wij hadden aangeboden om de foto's van de vriendin in de ochtend te bewerken zodat alle foto's een beetje dezelfde stijl hadden.
Gezellige bruiloft in Goeree-Overflakkee
Gezellige bruiloft in Goeree-Overflakkee
Gezellige bruiloft in Goeree-Overflakkee
Gezellige bruiloft in Goeree-Overflakkee
Gezellige bruiloft in Goeree-Overflakkee
Gezellige bruiloft in Goeree-Overflakkee
Gezellige bruiloft in Goeree-Overflakkee
Na de ontmoeting heeft iedereen nog een beetje kunnen ontspannen voordat we naar de fotolocatie reden. Het bruidpaar koos voor strandje Stellendam. Hebben jullie dat leuke autootje al gezien? Die ging als eerste mee op de foto's. Voor het strandje zelf met het bruidspaar scheen de zon gelukkig niet volop want zo konden wij een mooie lucht vastleggen. En strand betekend....zand! Zand in de schoenen van Evianne om precies te zijn 😂 
Gezellige bruiloft in Goeree-Overflakkee
Gezellige bruiloft in Goeree-Overflakkee
Gezellige bruiloft in Goeree-Overflakkee
Gezellige bruiloft in Goeree-Overflakkee
Daarna gingen we lunchen bij de thuisbasis waar het bruidspaar met veel vrolijkheid werd opgewacht door hun familie en vrienden. Er volgden nog een stukje en er werd een woordje gezegd. Fijn om te zien dat het bruidspaar zoveel vrienden en familie hebben die om ze geven. Ook 2 generaties ouder waren er nog volop bij!
Gezellige bruiloft in Goeree-Overflakkee
Gezellige bruiloft in Goeree-Overflakkee
Gezellige bruiloft in Goeree-Overflakkee
Er moest natuurlijk ook getrouwd worden, dus het was de hoogste tijd om op weg te gaan naar de trouwlocatie; Bestuurscentrum Rondeel in Middelharnis. Er waren nog meer mensen aanwezig en de zaal zat goed vol. Tegen de 100 hadden wij gehoord! Onder toeziend oog van al deze mensen en een setje camera's gaven Evianne en Peter elkaar het ja-woord.
Gezellige bruiloft in Goeree-Overflakkee
Gezellige bruiloft in Goeree-Overflakkee
Gezellige bruiloft in Goeree-Overflakkee
Gezellige bruiloft in Goeree-Overflakkee
Gezellige bruiloft in Goeree-Overflakkee
En na de ceremonie gingen we weer naar de thuisbasis voor de borrel en de taart. Het bruidspaar werd overladen door cadeaus! Ook hebben wij de groepsfoto's nog gedaan naast het huis. Wat een fijne thuisbasis, van alle gemakken voorzien 😊 Voor ons zat het er om 15:30 al op; Evianne en Peter vertrokken richting de kerk om God hun huwelijk in te laten zegenen. Deze plechtigheid en het diner erna zou door dezelfde vriendin gefotografeerd worden die ook in de ochtend foto's heeft gemaakt van Peter.

Wij hadden een lange rit voor de boeg dus voor ons was het ook fijn om toch voor het eten weer thuis te zijn. Dit lieve bruidspaar zullen wij zeker niet vergeten en wij vonden het een eer om deze bijzondere gebeurtenis vast te mogen leggen.
Gezellige bruiloft in Goeree-Overflakkee
Gezellige bruiloft in Goeree-Overflakkee
Gezellige bruiloft in Goeree-Overflakkee
Gezellige bruiloft in Goeree-Overflakkee
Gezellige bruiloft in Goeree-Overflakkee
767

Bekijk ook eens onze andere blogjes