Bruidspaar staat in het Arboretum in Kalmthout in het groen met een innige houding

Trouwen in Kalmthout

Amy & Maarten
25 mei 2024
Tijdens de fotoshoot van Amy en Maarten kwamen wij erachter dat ze heel goed waren in het in elkaar vouwen 😁 Kijk maar eens naar de kopfoto! Heel liefdevol en innig konden deze 2 poseren. De reportage was in het Arboretum in Kalmthout (België) en helaas had het veel geregend waardoor een groot deel van de tuin niet toegankelijk was. In hetzelfde Arboretum zijn ze ook voor de wet getrouwd en bij De Keienhof (ook in Kalmthout) heeft dit bruidspaar hun kerkelijke inzegening ontvangen.


Maar het begon voor mij (Michael) niet in België maar in het Nederlandse Bergen op Zoom. Daar was Maarten bij zijn moeder om zich klaar te maken voor de grote dag. Hiske had mij afgezet en reed door naar Kalmthout waar Amy en hun 2 zoons zich klaar maakten. Bij de bruidegom was het rustig en bij de bruid was Hiske samen met de visagiste en de twee zoontjes die goed in de gaten hielden wat er allemaal gebeurde. Later druppelden familie en vrienden langzaam binnen om bij de ontmoeting aanwezig te zijn. 
Trouwen in Kalmthout
Trouwen in Kalmthout
Trouwen in Kalmthout
Trouwen in Kalmthout
Trouwen in Kalmthout
Trouwen in Kalmthout
Maarten en ik reden toen de rit van Bergen op Zoom naar Kalmthout omdat de ontmoeting natuurlijk aanstaande was. De dag werd begeleid door weddingplanners Brigitte en Gitte van Perfect Celebrations. Zij zorgden ervoor dat alles op rolletjes liep; zo ook het overhandigden van het trouwboeket aan Maarten zodat hij eindelijk zijn prachtige bruid voor het eerst kon bewonderen.
Trouwen in Kalmthout
Trouwen in Kalmthout
Daarna zijn we naar het Arboretum vertrokken voor de ceremonie. In Nederland wordt de ceremonie door een BABS verzorgd, maar dat werkt in België net even wat anders...daar mag je je melden bij de burgemeester!
Trouwen in Kalmthout
Trouwen in Kalmthout
Trouwen in Kalmthout
Trouwen in Kalmthout
Net voor de fotoshoot hebben we nog de groepsfoto's gemaakt. Het was gelukkig droog op dat moment en zoals gezegd ging het poseren Amy en Maarten goed af. Zo hoort het; lekker in elkaar vouwen, oog voor elkaar en lekker met elkaar bezig zijn. Hoewel wij de rest van de dag journalistiek werken en niets aansturen, begeleiden wij wel tijdens de fotoshoot een bruidspaar. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je niet weet wat je moet doen tijdens deze sessie. En zoals altijd geldt: geen gehaast! De shoot moet ontspannen en relaxed zijn.
Trouwen in Kalmthout
Trouwen in Kalmthout
Trouwen in Kalmthout
Trouwen in Kalmthout
Bij de kerkelijke inzegening spraken Amy en Maarten hun geloften aan elkaar uit. Maarten deed het 'free-style' en vergeleek ook nog Amy met een potje sambal. Leuk verpakt, pittig van smaak maar oh zo lekker waren zijn woorden 😂 Het was een mooie en vrolijke dienst met een lach, een traan en veel zang.
Trouwen in Kalmthout
Trouwen in Kalmthout
Trouwen in Kalmthout
Trouwen in Kalmthout
Inmiddels was het al 16:00 en begon iedereen toch wel een beetje trek te krijgen 😉 Gelukkig was het al snel tijd voor de 'walking-dinner' en kregen de gasten allemaal lekkere hapjes toegeschoven. Er was een photo-booth en een springkussen die voor het nodige vermaakt zorgden. Leuk voor de kinderen en voor de volwassenen! Natuurlijk moest het bruidspaar even testen of het springkussen wel goed opgeblazen was. Met een beetje aansporing kwamen ook nog de vrienden erbij en werd het een dolle boel. Op en top gezelligheid en nog mooi weer ook in de namiddag. Wat een fijne dag was het!
Trouwen in Kalmthout
Trouwen in Kalmthout
Trouwen in Kalmthout
Trouwen in Kalmthout
Trouwen in Kalmthout
766Trouw- en fotolocatie:Arboretum Kalmthout in Kalmthout
Diner- en feestlocatie:De Keienhof in Kalmthout
Weddingplanner:Perfect Celebrations uit Kalmthout

Bekijk ook eens onze andere blogjes