Header Trouwen bij Buijtenplaets de Vlietwoning in Naaldwijk

Trouwen bij Buijtenplaets de Vlietwoning in Naaldwijk

Willemijn & Roy
12 augustus 2023
Voor deze bruiloft moesten wij een eindje rijden; Willemijn en Roy begonnen namelijk allebei in Monster. Bekend van het strand natuurlijk, maar in ons achterhoofd zal dit plaatsje voortaan ook altijd een linkje hebben aan dit lieve bruidspaar. Gelukkig hoefden wij ons pas rond 10:00 te melden dus wij hoefden niet al te vroeg in de auto te stappen. Onze agenda van deze dag was ook niet heel ingewikkeld, want na de ontmoeting zijn we naar PLUK! in Den Haag gegaan voor de fotoshoot en daarna was het meteen naar de eindbestemming Buijtenplaets de Vlietwoning in Naaldwijk waar de 4 G's werden gedaan: Getrouwd, geborreld, gegeten en gefeest.


En dat is geen trouwfotografie term hoor, dat verzinnen wij er zo maar bij :-) Er waren natuurlijk nog meer G's, want er werd ook gefotografeerd, gedronken, geknutseld, (spelletjes) gespeeld en zo kun je vast nog wel meer verzinnen. Kortom: Gezelligheid! Voor ons was het de eerste bruiloft bij Buijtenplaets de Vlietwoning, maar 2 maanden terug waren wij ook daar. Wij hadden Willemijn en Roy namelijk nog helemaal niet live ontmoet, alleen gesproken via Skype. Daarom hadden we afgesproken dat wij rond juni/juli een keertje een dagje strand gingen doen en op die dag zouden wij bij PLUK! langsgaan om alvast te 'scouten' en met het bruidspaar een drankje doen bij de trouwlocatie. Toen lag Buijtenplaets de Vlietwoning er overigens nog niet zo mooi bij in verband met een grote verbouwing. De grote schuur waar Willemijn en Roy gingen trouwen had een betonvloer die nog moest drogen en het dak moest ook nog gemaakt worden. Maar gelukkig was dit allemaal af op de grote dag.

Er was veel geregeld voor de gasten, zo mocht er lekker geknutseld worden en lagen er veel spellen klaar waar gretig gebruik van werd gemaakt. Ook tijdens het diner konden de mensen lekker hun eigen ding doen en zelf een lekkere pizza, salade of burger 'scoren'. Er was nog een zanger aanwezig voor fijne live muziek en er kwam een ijscoman langs voor het toetje. Dit alles zorgde voor een heel ontspannen sfeer en er viel heel veel te fotograferen voor ons. De tijd vloog ook echt voorbij voor ons gevoel. Wij hebben een te gekke werkdag gehad en het was mooi om deze dag mee te mogen maken.

Trouwen bij Buijtenplaets de Vlietwoning in NaaldwijkTrouwen bij Buijtenplaets de Vlietwoning in NaaldwijkTrouwen bij Buijtenplaets de Vlietwoning in NaaldwijkTrouwen bij Buijtenplaets de Vlietwoning in NaaldwijkTrouwen bij Buijtenplaets de Vlietwoning in NaaldwijkTrouwen bij Buijtenplaets de Vlietwoning in NaaldwijkTrouwen bij Buijtenplaets de Vlietwoning in NaaldwijkTrouwen bij Buijtenplaets de Vlietwoning in NaaldwijkTrouwen bij Buijtenplaets de Vlietwoning in NaaldwijkTrouwen bij Buijtenplaets de Vlietwoning in NaaldwijkTrouwen bij Buijtenplaets de Vlietwoning in NaaldwijkTrouwen bij Buijtenplaets de Vlietwoning in NaaldwijkTrouwen bij Buijtenplaets de Vlietwoning in NaaldwijkTrouwen bij Buijtenplaets de Vlietwoning in NaaldwijkTrouwen bij Buijtenplaets de Vlietwoning in NaaldwijkTrouwen bij Buijtenplaets de Vlietwoning in NaaldwijkTrouwen bij Buijtenplaets de Vlietwoning in NaaldwijkTrouwen bij Buijtenplaets de Vlietwoning in NaaldwijkTrouwen bij Buijtenplaets de Vlietwoning in NaaldwijkTrouwen bij Buijtenplaets de Vlietwoning in NaaldwijkTrouwen bij Buijtenplaets de Vlietwoning in NaaldwijkTrouwen bij Buijtenplaets de Vlietwoning in NaaldwijkTrouwen bij Buijtenplaets de Vlietwoning in NaaldwijkTrouwen bij Buijtenplaets de Vlietwoning in NaaldwijkTrouwen bij Buijtenplaets de Vlietwoning in NaaldwijkTrouwen bij Buijtenplaets de Vlietwoning in NaaldwijkTrouwen bij Buijtenplaets de Vlietwoning in NaaldwijkTrouwen bij Buijtenplaets de Vlietwoning in NaaldwijkTrouwen bij Buijtenplaets de Vlietwoning in NaaldwijkTrouwen bij Buijtenplaets de Vlietwoning in NaaldwijkTrouwen bij Buijtenplaets de Vlietwoning in Naaldwijk
693Fotolocatie:Pluk! Den Haag
Trouw- en feestlocatie:Buijtenplaets de Vlietwoning in Naaldwijk
VISAGIE:Sandra van Uffelen Visagie & Haarstyling in De Lier

Bekijk ook eens onze andere blogjes