Header Trouwen bij Fort Vechten

Trouwen bij Fort Vechten

Annebel & Remco
21 juli 2023
Eind 2020 deed ik, Hiske, een loveshoot met Annebel en Remco in de Loonse en Drunense duinen. Ze waren toen 2 jaar samen en wilden graag foto's van hun samen. Eind 2022 kregen ik nog een mailtje binnen van ze; of ik ook bruidsfotografie deed? Dit lieve stel had trouwplannen!


Natuurlijk erg leuk om het verhaal over hun liefde verder te mogen fotograferen. En zo werd het de zomer van 2023 en reden we naar de provincie Utrecht waar ze allebei de dag begonnen in Schoonhoven. Annebel zat met twee vriendinnen bij Brigitte, haar kapster en visagiste voor die dag. Remco was thuis en werd vergezeld door hun katten, al ging hij na de aankomst van Michael ook nog even snel bij zijn ouders langs. Voor de ontmoeting reden we naar Tienhoven, de locatie waar Annebel in haar jurk ging en daarna met de rest van de familie op de komst van Remco wachtte. En natuurlijk liet Remco zijn aanstaande vrouw niet lang wachten en volgde al snel een fijne ontmoeting. Even later zat de woonkamer vol met familie gezellig aan de koffie en werd het bruidspaar bewonderd.

Na de koffie reden wij met het bruidspaar naar een strandje achter in de tuin van Annebel's tante. Vergezeld door een kudde nieuwsgierige schapen maakten wij aan de Lek een paar foto's met Ameide op de achtergrond. Daarna gingen we verder met de bruidsreportage bij Fort Vechten, de plek waar ze ook gingen trouwen. Terwijl familie en vrienden binnendruppelden deden wij een rondje op deze fijne locatie. Nog niet iedereen had het bruidspaar gezien maar het is daar zo groot dat er gewoon foto's gemaakt kunnen worden zonder dat ze gezien worden. De ochtend begon mooi met zon maar doordat het kon gaan regenen werd er gekozen om onder de tent te trouwen, en tijdens de ceremonie regende het inderdaad even maar het feliciteren kon al meteen buiten de tent! Ook de borrel kon buiten op het gezellige veld plaatsvinden. Kinderen hadden het fijn, vrienden hadden lol en families genoten van het samenzijn. Het diner vond plaats onder de tent en de kinderen konden tussendoor op het veld spelen. Maar ook de avondgasten konden in het begin van de avond kiezen of ze buiten wilde zijn of binnen. Binnen waren er spelletjes en stond er een photobooth. Onder het tentdoek waren gezellige tafeltjes en buiten op het veldje was het ook nog een tijdje gezellig. Die gezelligheid kwam later naar binnen want de regen brachten de gasten naar binnen.

Het was een fijne dag tussen oude muren maar waar de natuur ook een rol speelde. Annebel en Remco, bedankt dat we erbij mochten zijn, het was een mooi vervolg van jullie liefde!

Trouwen bij Fort VechtenTrouwen bij Fort VechtenTrouwen bij Fort VechtenTrouwen bij Fort VechtenTrouwen bij Fort VechtenTrouwen bij Fort VechtenTrouwen bij Fort VechtenTrouwen bij Fort VechtenTrouwen bij Fort VechtenTrouwen bij Fort VechtenTrouwen bij Fort VechtenTrouwen bij Fort VechtenTrouwen bij Fort VechtenTrouwen bij Fort VechtenTrouwen bij Fort VechtenTrouwen bij Fort VechtenTrouwen bij Fort VechtenTrouwen bij Fort VechtenTrouwen bij Fort VechtenTrouwen bij Fort VechtenTrouwen bij Fort VechtenTrouwen bij Fort VechtenTrouwen bij Fort VechtenTrouwen bij Fort VechtenTrouwen bij Fort VechtenTrouwen bij Fort VechtenTrouwen bij Fort VechtenTrouwen bij Fort VechtenTrouwen bij Fort Vechten
691

Bekijk ook eens onze andere blogjes