Header Festival bruiloft bij De Vreemde Vogel | Vlaardingen

Festival bruiloft bij De Vreemde Vogel | Vlaardingen

Dafsy & Rónán
08 juli 2023
De bruiloft van Dafsy en Rónán bij De Vreemde Vogel in Vlaardingen was kleurrijk, vrolijk, spontaan, ontspannen maar ook, WARM. De weergoden hadden de hoop van het bruidspaar erg serieus genomen en het kwik tegen de 32 aan laten tikken. Hun datum werd de warmste 8 juli ooit gemeten. Maar deze datum is voor hun natuurlijk véél specialer dan een vermelding in het weer-recordboek omdat dit de dag was dat ze elkaar het ja-woord gaven.


Dit lieve stel had hun trouwdag geheel gevormd zoals ze dat zelf wilden. In de ochtend vertelde Dafsy bijvoorbeeld nog, terwijl haar haar gedaan werd, dat ze niet voor appeltaart had gekozen voor op de sweet table omdat ze zelf niet van appeltaart houdt. Groot gelijk natuurlijk.

Ze hadden beiden ook een eigen project voor de bruiloft; Rónán had zelf het ceremonie bankje gemaakt, waar tijdens de borrel iedereen zijn naam op de achterkant mocht zetten. Gezaagd uit een boom die in Rotterdam omgewaaid was. Een bankje met mooie houttekening en nog kleine robuuste vormen. En Dafsy, die had haar omslagdoek zelf gebreid. Zo fijntjes, fragiel en zo precies; wat een mooi werk hebben ze allebei geleverd.

En zo waren en nog meer dingen die hun bruiloft een eigen 'vibe' gaf. Na de ceremonie is iedereen naar een ander veld je gegaan (inclusief het bankje) waar het kleurrijk was door de zelf gemaakte versiering van dit stel. Het veld lag vol met spelletjes, zitzakken en stoelen. Even later kwam er ook een bandje spelen, deden de vader van Rónán en een vriendin een speech en aansluitend was er een BBQ. Geheel vegan en wij kunnen oprecht zeggen dat de locatie deze optie uitstekend kan verzorgen. Toen de zon lager ging staan zijn we naar het gebouw zelf verhuisd waar iedereen een lekker ijsje kreeg en waar later een goeie competitieve pub quiz plaatsvond. Deze heerlijke dag eindigde voor ons na het bekend maken van het winnende team maar de gasten bleven daar nog overnachten in de eigenwijze slaapplekjes die De Vreemde Vogel biedt. Dafsy en Rónán hadden een prachtige dag op deze locatie die erg bij hun past en wij kijken terug op een mooie, kleurrijke dag. Bedankt dat we erbij mochten zijn!
Festival bruiloft bij De Vreemde Vogel | VlaardingenFestival bruiloft bij De Vreemde Vogel | VlaardingenFestival bruiloft bij De Vreemde Vogel | VlaardingenFestival bruiloft bij De Vreemde Vogel | VlaardingenFestival bruiloft bij De Vreemde Vogel | VlaardingenFestival bruiloft bij De Vreemde Vogel | VlaardingenFestival bruiloft bij De Vreemde Vogel | VlaardingenFestival bruiloft bij De Vreemde Vogel | VlaardingenFestival bruiloft bij De Vreemde Vogel | VlaardingenFestival bruiloft bij De Vreemde Vogel | VlaardingenFestival bruiloft bij De Vreemde Vogel | VlaardingenFestival bruiloft bij De Vreemde Vogel | VlaardingenFestival bruiloft bij De Vreemde Vogel | VlaardingenFestival bruiloft bij De Vreemde Vogel | VlaardingenFestival bruiloft bij De Vreemde Vogel | VlaardingenFestival bruiloft bij De Vreemde Vogel | VlaardingenFestival bruiloft bij De Vreemde Vogel | VlaardingenFestival bruiloft bij De Vreemde Vogel | VlaardingenFestival bruiloft bij De Vreemde Vogel | VlaardingenFestival bruiloft bij De Vreemde Vogel | VlaardingenFestival bruiloft bij De Vreemde Vogel | VlaardingenFestival bruiloft bij De Vreemde Vogel | VlaardingenFestival bruiloft bij De Vreemde Vogel | VlaardingenFestival bruiloft bij De Vreemde Vogel | VlaardingenFestival bruiloft bij De Vreemde Vogel | VlaardingenFestival bruiloft bij De Vreemde Vogel | VlaardingenFestival bruiloft bij De Vreemde Vogel | VlaardingenFestival bruiloft bij De Vreemde Vogel | VlaardingenFestival bruiloft bij De Vreemde Vogel | VlaardingenFestival bruiloft bij De Vreemde Vogel | VlaardingenFestival bruiloft bij De Vreemde Vogel | VlaardingenFestival bruiloft bij De Vreemde Vogel | VlaardingenFestival bruiloft bij De Vreemde Vogel | VlaardingenFestival bruiloft bij De Vreemde Vogel | VlaardingenFestival bruiloft bij De Vreemde Vogel | VlaardingenFestival bruiloft bij De Vreemde Vogel | VlaardingenFestival bruiloft bij De Vreemde Vogel | VlaardingenFestival bruiloft bij De Vreemde Vogel | Vlaardingen
686VISAGIE:Sandra van Uffelen Visagie & Haarstyling in De Lier
TROUWLOCATIE:De Vreemde Vogel in Vlaardingen

Bekijk ook eens onze andere blogjes