Header Trouwen bij De Fazant in Ulvenhout

Trouwen bij De Fazant in Ulvenhout

Marleen en Arian
17 juni 2023
Voor de bruiloft van Marleen en Arian mochten wij richting Ulvenhout. Meestal is de locatie dan Landgoed Ulvenhout maar dit bruidspaar had een ander tof plekje gevonden om te trouwen: De Fazant. Een locatie met 2 zalen waarbij elke zaal een binnen én buiten ruimte heeft waar je kunt trouwen. In het draaiboek stond ook nog dat de trouwauto op de binnenplaats gereden kon worden, pal naast de plek waar je trouwt. Nou, als iedereen de auto zo kan bewonderen dan ga je natuurlijk voor een gave auto. De witte Porsche met gouden details paste perfect bij deze bruiloft.


De Porsche zag ik (Michael) voor het eerst bij hotel Van Der Valk in Breda waar Marleen zich klaar maakte. Normaliter ben ik in de ochtend al bij de bruidegom maar omdat Arian zich een uur rijden van het hotel bevond, was het niet werkbaar om zijn klaarmaken te fotograferen. Zodoende kon ik bij de entree wachten, waar de gasten zich langzaam maar zeker verzamelden. Dit samenkomen, samen met de aankomst van Arian kon ik daardoor wel vastleggen. De ontmoeting vond plaats op de vide en wij wisten beide reacties goed vast te leggen. Vooral Arian was diep onder de indruk van zijn mooie soon-to-be vrouw.

De reportage foto's hebben we gemaakt in een stukje natuur langs de rivier Mark. Een fijn plekje met variatie in de omgeving. We zijn ook nog een stukje bos in gegaan vlakbij De Fazant voor een paar foto's terwijl de gasten konden arriveren. Zo kon iedereen de al eerder genoemde entree met de auto meemaken.

Er werd daarna voor de wet getrouwd, maar dit bruidspaar wilde ook nog graag een kerkelijk huwelijk. Daarvoor zijn we naar Het Witte Kerkje in Terheijden gegaan. De ceremonies waren relatief vroeg, want Marleen en Arian wilden graag het feest in de middag vieren. Tussen 16:00 en 19:00 werd er gezellig geborreld, gedanst, en gekletst onder begeleiding van live muziek. Alhoewel wij het wel leuk vinden om als fotograaf aanwezig te zijn, zal je ons niet als gast bij grote feesten waar 100 man staan te springen zien. Dus zoals dit bruidspaar het bedacht had vinden wij erg gezellig. De avond bestond uit een lang diner met de 'inner-circle', gevuld met wat speeches. Het was voor ons een lange dag van 13,5 uur, maar het was fijn om te zien dat het zo'n mooie en gezellige dag was.
Trouwen bij De Fazant in UlvenhoutTrouwen bij De Fazant in UlvenhoutTrouwen bij De Fazant in UlvenhoutTrouwen bij De Fazant in UlvenhoutTrouwen bij De Fazant in UlvenhoutTrouwen bij De Fazant in UlvenhoutTrouwen bij De Fazant in UlvenhoutTrouwen bij De Fazant in UlvenhoutTrouwen bij De Fazant in UlvenhoutTrouwen bij De Fazant in UlvenhoutTrouwen bij De Fazant in UlvenhoutTrouwen bij De Fazant in UlvenhoutTrouwen bij De Fazant in UlvenhoutTrouwen bij De Fazant in UlvenhoutTrouwen bij De Fazant in UlvenhoutTrouwen bij De Fazant in UlvenhoutTrouwen bij De Fazant in UlvenhoutTrouwen bij De Fazant in UlvenhoutTrouwen bij De Fazant in UlvenhoutTrouwen bij De Fazant in UlvenhoutTrouwen bij De Fazant in UlvenhoutTrouwen bij De Fazant in UlvenhoutTrouwen bij De Fazant in UlvenhoutTrouwen bij De Fazant in UlvenhoutTrouwen bij De Fazant in UlvenhoutTrouwen bij De Fazant in UlvenhoutTrouwen bij De Fazant in UlvenhoutTrouwen bij De Fazant in Ulvenhout
683Locatie:De Fazant in Ulvenhout

Bekijk ook eens onze andere blogjes