Header Bruiloft bij Boerderij Denissen

Bruiloft bij Boerderij Denissen

Melinda en Marco
23 mei 2023
Afgelopen december hebben Melinda en Marco contact met ons opgenomen om hun grote dag te fotograferen. 6 maanden van te voren beginnen met regelen is in de bruiloft wereld erg kort, maar de grote dag was op een dinsdag. Dat scheelt! Wij waren nog beschikbaar en de gewenste locatie ook! 😊 Er was wel treurig nieuws tijdens ons introductiegesprek; Melinda's moeder was ernstig ziek en had nog maar kort te leven. Nog geen 3 weken na het gesprek kregen wij al een berichtje dat zij overleden was. Wat fijn was om te horen is dat zij een deel van de voorbereidingen mee had gekregen. Dat zijn waardevolle herinneringen bij zo'n verlies.


En natuurlijk was zij er in alle harten bij, evenals de moeder van de Marco die al een lange tijd geleden heen gegaan is. En als ze konden meekijken zagen ze ook een gezellige groep voor het pand van Boerderij Denissen want je kunt hier in de open lucht heerlijk borrelen. Mijn (Michael) dag begon ook bij Boerderij Denissen, omdat de bruidegom samen met wat familie en vrienden de locatie aan het versieren was. Het draaiboek schreef voor dat ik Hiske eerst zou afzetten bij de bruid en pas 2 uurtjes later bij de bruidegom thuis zou zijn, maar liever besteedt ik die tijd aan het vastleggen van momentjes. Dus reed ik naar de locatie 😊

De sfeer was erg fijn en gemoedelijk. Ook bij zijn ouders thuis waar hij zich ging klaarmaken was het gezellig. De trouwauto trok in het begin veel interesse, maar nadat Marco zijn trouwpak had aangetrokken ging de interesse naar zijn persoon. Toffe kleur, strak in het pak....een goede keuze heeft hij gemaakt! Melinda werd bij hun thuis opgehaald in Tilburg, waarna we foto's hebben gemaakt bij Het Witte Kasteel in Loon op Zand. De reportage is voor een bruidspaar meestal een beetje stilte voor de storm. Even samen op de foto, nog niet teveel aandacht van anderen, en even lekker uitwaaien in de auto.

Maar er moest getrouwd worden! Ze werden groots onthaald bij de trouwlocatie en voor extra sfeer hadden ze een harpiste ingehuurd. Zij speelde tijdens de ceremonie en een stukje van de borrel. De zwoele klanken van de harp maakte veel indruk en wij kunnen het zeker aanraden! Na de ceremonie werd de taart aangesneden, geproost en de groepsfoto's gemaakt. Bij Boerderij Denissen heb je een te gek bomenlaantje die een fijne achtergrond geeft voor de groepsfoto's. Ondanks dat er geen groot feest was maar meer een avondborrel, heeft het bruidspaar toch even een openingsdans gedaan. Noemenswaardig was ook het weggooien van het boeket om het volgende bruid te bepalen. Want deze keer was er een variatie die wij nog nooit gezien hadden: Aan het boeket van de bruid werden een aantal linten gehangen, en terwijl de bruid deze omhoog houdt knipt zij blind de linten 1 voor 1 door. De laatste lint die overblijft is diegene die de volgende is.

250 bruiloften en toch weer iets nieuws gezien; wat hebben wij toch heerlijk werk! Lieve Melinda en Marco, bedankt voor deze fijne dag en jullie gastvrijheid!
Bruiloft bij Boerderij DenissenBruiloft bij Boerderij DenissenBruiloft bij Boerderij DenissenBruiloft bij Boerderij DenissenBruiloft bij Boerderij DenissenBruiloft bij Boerderij DenissenBruiloft bij Boerderij DenissenBruiloft bij Boerderij DenissenBruiloft bij Boerderij DenissenBruiloft bij Boerderij DenissenBruiloft bij Boerderij DenissenBruiloft bij Boerderij DenissenBruiloft bij Boerderij DenissenBruiloft bij Boerderij DenissenBruiloft bij Boerderij DenissenBruiloft bij Boerderij DenissenBruiloft bij Boerderij DenissenBruiloft bij Boerderij DenissenBruiloft bij Boerderij DenissenBruiloft bij Boerderij DenissenBruiloft bij Boerderij DenissenBruiloft bij Boerderij DenissenBruiloft bij Boerderij DenissenBruiloft bij Boerderij DenissenBruiloft bij Boerderij DenissenBruiloft bij Boerderij Denissen
681Locatie:Boerderij Denissen in Berkel-Enschot

Bekijk ook eens onze andere blogjes