Bruid houdt bruidegom van achteren vast terwijl ze elkaar liefdevol vasthouden in een herfstige achtergrond

Bruiloft bij Het Cachot in Geertruidenberg

Eva & Jeroen
21 oktober 2022
We zijn bijna aan het einde van 2022 en de herfstkleuren breken door. De een-na-laatste bruiloft van dit jaar is een fijne thuiswedstrijd, want Geertruidenberg ligt op maar 15 minuten rijden van Waalwijk af. En in Geertruidenberg vind je Evenementenlocatie Het Cachot, een trouwlocatie dat tijdens de oorlog een wapenopslagplaats was voor munitie. 6 steens dikke wanden verhullen een sfeervolle binnenkant waar je knus je bruiloft kunt vieren. Wij zijn hier al een keer eerder geweest dus was het leuk om met Eva en Jeroen de middag en de avond door te brengen.


In de ochtend waren de bruid en de bruidegom in Raamsdonksveer dat pal naast Geertruidenberg ligt. Daar heeft Hiske het voorbereiden van Eva en ik (Michael) het voorbereiden van Jeroen gefotografeerd. Na de ontmoeting was er nog even een momentje met de aanwezige gasten die zichtbaar genoten van dit mooie bruidspaar. Even snel een kleine lunch en toen zijn we naar de Loonse en Drunense duinen gegaan om foto's te maken. Meer specifiek bij de Kaatsheuvelse IJsbaan want daar kun je fijn met je hond wandelen. En dan komt onze eregast in beeld; Lizzie! Deze pluizige en superlieve viervoeter was er de hele ochtend en middag bij, gezellig bij de baasjes 😊 Versiert met een bloemenkrans om haar nek stond ze daar lief te wezen. De omgeving was ook erg mooi met de herfstkleuren die er nog niet zo heel lang waren. Na de foto's zijn we dus naar Het Cachot gegaan om daar de rest van de dag door te brengen.

Er hing een knusse sfeer en dankzij het lekkere weer kon je ook nog buiten verder borrelen. Daar hebben we nog wat groepsfoto's gemaakt en voor we het wisten was het al weer tijd voor het diner. De DJ was druk bezig met opbouwen want er stond ook nog een feestje gepland! De zaal was een beetje ingekort met een grote lichtwand van de DJ zodat je een soort van ontvangst entree had waar de photobooth stond en een 'los' feestgedeelte. Goed verzonnen, want de zaal zou anders toch iets te groot zijn en nu had je een lekker gevulde dansvloer. Weer een fijne dag!
Man trekt stropdas over het hoofd van de bruidegom.Moeder van de bruid gezien vanuit een spiegel wordt gekapt door de kapsterOgen van de bruid die zichzelf opmaakt gezien vanuit het spiegeltje van het oogschaduwdoosjeSpiegeling in de zijkant van een auto van de bruidegom en vrienden in pak.Moeder van de bruid sluit de trouwjurk vanachteren terwijl de bruid achterom kijkt.Close-up van bruid die een vrouw een emotionele knuffel heeft.Twee blote voeten die uit de auto steken en vrouw die makkelijke schoen klaar houdt om aan te doen.Bruidspaar in klassieke pose met hond die een bloemenkrans omheeft.Reportagefoto waarbij de focus op bruidegom ligt die haaks achter de bruid staat.Bruidspaar en gasten tijdens de ceremonie bij het Cachot in Geertruidenberg.Hond van het bruidspaar dat braaf op de grond ligt tijdens de reportage.Bruidspaar kust staand tijdens de ceremonie bij het Cachot in Geertruidenberg.Bruidegom schuift trouwring om de vinger van de bruid.Bruid en oma houden voor hoofden emotioneel tegen elkaar.Bruidspaar heft het glas samen met de gasten bij het Cachot in Raamsdonksveer.Man met bier wordt voor de deur bij het Cachot in Raamsdonksveer door de bruid gefotografeerd.Geposeerde familiefoto met bruid en bruidegom bij het Cachot in Raamsdonksveer.Het Cachot in Raamsdonksveer vanaf de dijk gefotografeerd met gasten onder parasols.Bruid en bruidegom met 2 gasten poseren vrolijk voor een photoboothBruid en bruidegom dansen de openingsdans bij het Cachot in Raamsdonksveer.Gasten dansen met handen omhoog bij het Cachot in Raamsdonksveer.Bruidegom en vriend dansen uitbundig bij het Cachot in Raamsdonksveer.
655Trouwlocatie:Evenementenlocatie Het Cachot in Geertruidenberg

Bekijk ook eens onze andere blogjes