Focus op bruid die achter de bruidegom staat die van dichtbij gefotografeerd is.

Trouwen bij de Watermolen van Opwetten

Leonoor & Sander
15 oktober 2022
Bij de trouwlocatie van Leonoor en Sander, De Watermolen van Opwetten, zijn wij nog maar 1 keer geweest. Dit was tijdens de Corona periode waarbij er toen vergaande maatregelen golden. Er mocht alleen maar de ceremonie gevierd worden en verder niets. Gelukkig mochten wij bij deze dag de locatie in zijn volle glorie bewonderen. En het is een hele knusse locatie! Dit bruidspaar had ook een kleine groep gasten uitgenodigd waardoor je ook echt dat huiselijk gevoel had. Lekker kletsen, eten en een hele hoop gezelligheid. Het mooie herfstweer maakte deze bruiloft helemaal af.


Wij ontmoetten het bruidspaar en hun 3 kinderen bij de Laarbrug in Aarle-Rixtel. We hadden deze brug online al bekeken maar in het echt is hij nog mooier. De solide balken en de mooie lijnen van de leuning en zeker de kleur van deze brug is te gek! Wel regende het toen we aankwamen maar tussen de buien door hebben we daar gave foto's kunnen maken. Dit was een goede keuze van Leonoor en Sander!

De rest van de dag hebben we bij de Watermolen doorgebracht. Eerst hebben nog een paar foto's gemaakt in de mooie omgeving van de locatie waarbij de regen plaats maakte voor opklaringen. Toen kwamen de gasten langzaam binnen stromen en ging iedereen zich klaarmaken voor de ceremonie. De zus van Sander, Eveline van Eck (kijk onderaan voor haar contactgegevens), was net beëdigd bij de rechtbank als BABS en zij mocht Leonoor en Sander in de echt verbinden. Dit was haar eerste huwelijk als officiële trouwambtenaar en beide vaders van het bruidspaar zijn al overleden waardoor het zeker een moeilijke taak was voor haar. Maar hoe tof is het dat je wordt getrouwd door je zusje! Ze deed het heel goed en maakte er een warme en persoonlijke ceremonie van. Na de ceremonie was het tijd voor taart en de borrel. We hebben wat groepsfoto's gemaakt tijdens de borrel en het weer was zo opgeklaard dat de zon nog even doorkwam. Na het diner en het begin van het feest was het voor ons alweer tijd om richting huis te keren. Leonoor en Sander zijn 2 hele lieve mensen met evenzo lieve kinderen. Wij voelden ons bij hun en bij hun gasten erg op ons gemak en dat gecombineerd met het knusse van de locatie maakte het een fijne dag om vast te mogen leggen.
Bruidspaar met hun pubers lopen hand in hand over een stoere blauwe metalen brug.Bruidspaar poseren met hun kinderen in de tuin van de Watermolen van Opwetten in Nuenen.Oma knuffelt kleinkind openhartig.Bruidspaar staan uit elkaar en kijken elkaar aan bij een oude muur met glas en loodramen.Silhouette van jongen die een foto maakt van een andere jongen binnen bij  de Watermolen van Opwetten in NuenenVoorste rij gasten tijdens de trouwceremonie bij de Watermolen van Opwetten in NuenenBruidspaar gezien vanaf de schouder van een jongen tijdens de trouwceremonie bij de Watermolen van Opwetten in Nuenen.Overzicht van een trouwceremonie bij de Watermolen van Opwetten in Nuenen.Bruidegom leest zijn belofte voor aan zijn bruid die vriendelijk naar hem lacht.Getuigen met baard en lang haar tekent de trouwacte bij de Watermolen van Opwetten in Nuenen.Man knuffelt vrouw liefdevol bij de Watermolen van Opwetten in Nuenen.Kind tussen mensen met champagneglas proost met iemand anders.Meisje en jongen kijken volspanning naar de bruidstaart die aangesneden wordt.Vrouw tussen bruidspaar wordt door beide gekust buiten bij de Watermolen van Opwetten in Nuenen.Bruid in blauwe jurk wordt in een jas geholpen door de bruidegom.3 jongens gamen binnen op een telefoon zittend op een trapje bij de Watermolen van Opwetten in Nuenen.Gast doet speech tijdens het diner bij de Watermolen van Opwetten in Nuenen.Bruidegom knuffelt vrouw liefdevol.Bruidspaar komt dansend de dansvloer op voor de openingsdans bij de Watermolen van Opwetten in Nuenen.Dansen de mensen op de dansvloer bij de Watermolen van Opwetten in Nuenen.Meisje danst met man bij de Watermolen van Opwetten in Nuenen.
653Trouwlocatie:De Watermolen van Opwetten in Nuenen
Trouwambtenaar:Eveline van Eck | 06-12107459 | evelinevaneck@yahoo.com

Bekijk ook eens onze andere blogjes