bruidspaar kijkt richting het licht bij een donkere blauwe lucht

Bruiloft bij Plantentuin De Kleine Boerderij

Caroline & Floris
03 september 2022
Caroline en Floris zijn al getrouwd, in februari van dit jaar om precies te zijn. Die dag hebben wij ook mogen vastleggen en vandaag was het dus de beurt aan hun 2e grote dag. Het is erg leuk om dan weer iedereen te zien. En waar het regende in februari, was het vandaag lekker warm. Misschien zelfs iets te warm voor de bruid want van haar mocht het dan wel weer enkele graadjes minder zijn :-) Ze hadden voor een hele fijne groene locatie gekozen in Merksplas; plantentuin De Kleine Boerderij waar je kunt trouwen, dineren, feesten én foto's kun maken.


De dag was dus niet al te ingewikkeld qua locaties. In de ochtend waren ze allebei thuis in Baarle-Nassau waar ze zich gingen klaarmaken. Dochterlief nog rustig in bad, jurk en pak (kleed en kostuum voor de Belgen onder ons) aan en dan inpakken om met hun trouwvervoer naar de plantentuin te gaan. Hun vervoer was hetzelfde als in februari; een grote rode brandweerwagen. Die valt wel op daar in die enclaves van Baarle. Eenmaal aangekomen hebben we nog een paar groepsfoto's gedaan voor de brandweerwagen waarna we foto's zijn gaan maken in de tuin. Een locatie waar we gerust uren kunnen spenderen dus het was niet zo moeilijk om daar mooie plekjes te vinden. Ook zijn we samen met hun dochtertje en neefje een paar foto's gaan maken, waarbij een kabouterhuis toch wel erg leuk bleek te zijn.

Gedurende de dag stond er niet zo heel veel op het programma, want na de foto's was het tijd om de dag gasten te verwelkomen en gezellig te gaan borrelen. Daarna een smakelijke barbecue om af te sluiten met het feest. De mooie zon van de middag was wel verdwenen tegen de avond vanwege de flinke bewolking. Het bruidspaar wilde ook nog een paar foto's met het gouden uur, maar dat kon dus helaas niet doorgaan. Daar heb je zon voor nodig :-) Maar die dreigende bewolking deed het wel super met een in-flits foto. Zoiets moet je wel op een heel goed moment doen, want het wordt snel te donker om de wolken goed in beeld te hebben en het is al snel te licht om een mooi contrast met het in-flitsen te hebben.

Het bruidspaar had ook een selectie van de foto's die wij in februari gemaakt hadden afgedrukt en neergehangen bij de entree van het feest. Grappig om dat weer terug te zien en hoe het toen was op de dag dat ze officieel mr. en mrs. gingen worden. Het 1e half jaar hebben ze 'overleefd', maar daar twijfelde niemand aan. En het grote feest dat er toen niet was hebben ze nu toch mooi kunnen vieren met al hun vrienden, familie, kennissen en collega's. Wij vonden het een relaxte dag met fijne mensen.
Bruiloft bij Plantentuin De Kleine Boerderijbruidegom die zijn dochter draagt komt kijken hoe het met de bruid gaat die al haar jurk aan heeftbruidegom in blauw pak poetst zijn zwarte glim schoenen.man kijkt naar bruidegom die in zijn jasje geholpen wordt in de kamergrote oude brandweerwagen rijdt weg en wordt bekeken door mensen die op de grond zittenBruiloft bij Plantentuin De Kleine Boerderijbruidspaar loopt hand in hand door een bloemenveld met blauwe bloemenbruidsreportage bij de plantentuin de kleine boerderijbruidspaar kust elkaar terwijl ze hun handen vasthouden van onderaf gezienbruidsmeisje wordt door bruidspaar tijdens het lopen omhoog getild en lachtbruidsmeisje in witte jurk bij een kabouterhuisje in de plantentuin de kleine boerderijgrote overzichtsfoto van het gebouw bij de plantentuin de kleine boerderijBruiloft bij Plantentuin De Kleine Boerderijbruid lacht samen met haar gasten tijdens de receptie bij Plantentuin de kleine boerderijman met snor hurkt voor de bruid om haar schoenen aan te doengasten bij de barbecue bij de plantentuin de kleine boerderij in belgiëjongetje met witte blouse zit in kleermakerszit en kluift aan zijn bbq vlees.jongens staan op een brug bij de plantentuin de kleine boerderij en gooien een steen aan een touw het water in4 meisjes kijken geïnteresseerd naar een stapel macaronstwee vrouwen tijdens het dansfeestbruidegom kijkt naar wat de bruid op een bierviltje schrijft tijdens een stukje op de bruiloftgasten dansen tijdens het bruidsfeestbruidegom danst uitbundig op de dansvloer.
648Locatie:Plantentuin De Kleine Boerderij in Merksplas

Bekijk ook eens onze andere blogjes