bruidspaar kusten elkaar met op de achtergrond een grote treurwilg

Huwelijk vieren bij Landgoed Huize Bergen in Vught

Pleun & Tim
30 juli 2022
Het is voor ons alweer een hele tijd geleden dat wij een bruiloft hebben gefotografeerd bij Landgoed Huize Bergen in Vught. Tenminste, voor mij (Michael) dan, want Hiske gaat soms als 2e fotograaf mee met bruidsfotograaf Linda Ringelberg. Zij woont in Vught en komt daar dus vaker waardoor Hiske er nog niet zo lang geleden is geweest. Het is fijn om bij een locatie te zijn waar je de weg kent, en het is zeker een goede keuze geweest van Pleun en Tim! Want hoewel het is niet alleen een stijlvolle, maar ook een sfeervolle plek om te trouwen. Maar voordat het zover is hadden we nog een kleine tour voor de boeg.


De ochtend bracht ons naar Helvoirt, waar Tim hemelsbreed 400 meter verwijderd was van Pleun. Een spoorweg, begraafplaats en enkele weilanden was het enige dat ertussen zat. Dat scheelt dan weer een stuk rijden, want het komt ook wel eens voor dat ik 2x een half uur aan het rijden ben voor het aankleden van de bruidegom. Een ontmoeting vind soms met een handje vol daggasten plaats, maar niet bij Pleun en Tim! Alle daggasten en volgens mij nog een paar mensen uit het dorp konden genieten van de first look tussen dit bruidspaar. Na de ontmoeting hadden Pleun en Tim nog even de tijd voor een lunch en heel veel "oooh's" en "aaaah's" :-) En terecht, want mooie Pleun en knappe Tim stalen echt de show.

De foto's hebben we gemaakt in de Vughtse heide en een stukje Den Bosch. De ceremonie zou te druk zijn voor hun hondje Taco en dus was hij er niet bij maar natuurlijk moest hij wel mee op de foto. Bij de heide werd hij dan ook gebracht en vol enthousiasme werd er een sprintje getrokken naar de baasjes. In Den Bosch mocht natuurlijk de Sint-Janskathedraal niet ontbreken! In de achtergrond of in vol ornaat; als hij niet in de steigers staat is het een imposante vertoning. De grachtjes en smalle steegjes waar we ook foto's gemaakt hebben waren een goede keuze van het bruidspaar. De rest van de middag en de avond was dus bij Landgoed Huize Bergen. Daar hebben we nog groepsfoto's gemaakt en hun familie en vrienden zorgden voor entertainment in de vorm van een spel in de middag en in de avond. Ik denk dat ze daar lang naar uitgekeken hebben zodat ze eindelijk met licht beschamende vragen en opdrachten Pleun en Tim konden plagen.
bruids zit in witte kimono terwijl haar haar geknipt wordtbruidegom lacht naar de man die bij hem zijn stropdas om doetvrouw word door visagist opgemaakt in de woonkamerbruid wacht zenuwachtig in de huiskamer op haar bruidegombruidegom omhelst de bruid met op de achtergrond de trouwauto en mensen die toekijkenreportage foto van een bruidspaar bij de heide in vughtbruidspaar aait een klein hondje op de vughtse heide.bruidspaar houdt elkaar vast en staan onder de sluier van de bruidbruidegom kus de bruid op de hand terwijl ze samen door een oude steeg in den bosch lopenbruid en bruidegom staan ieder bij een grote deur van de sint-jan in den bosch en kijken naar elkaarbruidspaar komt aan bij huize bergen in vught en worden opgevangen door hun gasten die applaudisserengasten van een bruiloft lopen lachend door de grote tuin bij huize bergen in vughtbruid komt met haar vader de ceremonie op met op de achtergrond huize bergen in vughtvrouw droog tranen tijdens de ceremonie en krijgt een troostende hand op haar been van haar dochtergasten die vrolijk kijken tijdens de trouwceremonieoverzichtsfoto van de ceremonie in de tuin bij huize bergen in vughtjong kindje prop taart in zijn mondbruidegom met oorjes in lacht vrolijk.een volle dinerzaal bij huize bergen in vughtmam doet speech in de dinerzaal bij huize bergen in vughtbruidegom leunt tegen de trouwauto met handen in zijn zakken en kijkt weg.bruidspaar doet openingsdans waarbij de bruidegom achter de bruid staat waardoor je alleen zijn armen zietgasten tijdens het avondfeest van de bruiloft bij huize bergen in vughtbruid trekt bruidegom tijdens het feest achter zich aan via zijn stropdas en zingt daar vrolijk bij.gasten zakken door hun knieën tijdens het dansen en hebben veel plezier op de dansvloerbruidegom omringd door gasten zwaait met een gouden lolly en heeft een hoed met een vraagteken op zijn hoofd
641Trouwlocatie:Huize Bergen B.V. in Vught

Bekijk ook eens onze andere blogjes