background

Huwelijk vieren bij Landgoed Huize Bergen in Vught

Pleun & Tim

30 juli 2022


Het is voor ons alweer een hele tijd geleden dat wij een bruiloft hebben gefotografeerd bij Landgoed Huize Bergen in Vught. Tenminste, voor mij (Michael) dan, want Hiske gaat soms als 2e fotograaf mee met bruidsfotograaf Linda Ringelberg. Zij woont in Vught en komt daar dus vaker waardoor Hiske er nog niet zo lang geleden is geweest. Het is fijn om bij een locatie te zijn waar je de weg kent, en het is zeker een goede keuze geweest van Pleun en Tim! Want hoewel het is niet alleen een stijlvolle, maar ook een sfeervolle plek om te trouwen. Maar voordat het zover is hadden we nog een kleine tour voor de boeg.

De ochtend bracht ons naar Helvoirt, waar Tim hemelsbreed 400 meter verwijderd was van Pleun. Een spoorweg, begraafplaats en enkele weilanden was het enige dat ertussen zat. Dat scheelt dan weer een stuk rijden, want het komt ook wel eens voor dat ik 2x een half uur aan het rijden ben voor het aankleden van de bruidegom. Een ontmoeting vind soms met een handje vol daggasten plaats, maar niet bij Pleun en Tim! Alle daggasten en volgens mij nog een paar mensen uit het dorp konden genieten van de first look tussen dit bruidspaar. Na de ontmoeting hadden Pleun en Tim nog even de tijd voor een lunch en heel veel "oooh's" en "aaaah's" :-) En terecht, want mooie Pleun en knappe Tim stalen echt de show.

De foto's hebben we gemaakt in de Vughtse heide en een stukje Den Bosch. De ceremonie zou te druk zijn voor hun hondje Taco en dus was hij er niet bij maar natuurlijk moest hij wel mee op de foto. Bij de heide werd hij dan ook gebracht en vol enthousiasme werd er een sprintje getrokken naar de baasjes. In Den Bosch mocht natuurlijk de Sint-Janskathedraal niet ontbreken! In de achtergrond of in vol ornaat; als hij niet in de steigers staat is het een imposante vertoning. De grachtjes en smalle steegjes waar we ook foto's gemaakt hebben waren een goede keuze van het bruidspaar. De rest van de middag en de avond was dus bij Landgoed Huize Bergen. Daar hebben we nog groepsfoto's gemaakt en hun familie en vrienden zorgden voor entertainment in de vorm van een spel in de middag en in de avond. Ik denk dat ze daar lang naar uitgekeken hebben zodat ze eindelijk met licht beschamende vragen en opdrachten Pleun en Tim konden plagen.


Huwelijk vieren bij Landgoed Huize Bergen in VughtHuwelijk vieren bij Landgoed Huize Bergen in VughtHuwelijk vieren bij Landgoed Huize Bergen in VughtHuwelijk vieren bij Landgoed Huize Bergen in VughtHuwelijk vieren bij Landgoed Huize Bergen in VughtHuwelijk vieren bij Landgoed Huize Bergen in VughtHuwelijk vieren bij Landgoed Huize Bergen in VughtHuwelijk vieren bij Landgoed Huize Bergen in VughtHuwelijk vieren bij Landgoed Huize Bergen in VughtHuwelijk vieren bij Landgoed Huize Bergen in VughtHuwelijk vieren bij Landgoed Huize Bergen in VughtHuwelijk vieren bij Landgoed Huize Bergen in VughtHuwelijk vieren bij Landgoed Huize Bergen in VughtHuwelijk vieren bij Landgoed Huize Bergen in VughtHuwelijk vieren bij Landgoed Huize Bergen in VughtHuwelijk vieren bij Landgoed Huize Bergen in VughtHuwelijk vieren bij Landgoed Huize Bergen in VughtHuwelijk vieren bij Landgoed Huize Bergen in VughtHuwelijk vieren bij Landgoed Huize Bergen in VughtHuwelijk vieren bij Landgoed Huize Bergen in VughtHuwelijk vieren bij Landgoed Huize Bergen in VughtHuwelijk vieren bij Landgoed Huize Bergen in VughtHuwelijk vieren bij Landgoed Huize Bergen in VughtHuwelijk vieren bij Landgoed Huize Bergen in VughtHuwelijk vieren bij Landgoed Huize Bergen in VughtHuwelijk vieren bij Landgoed Huize Bergen in Vught
641

Pleun & Tim's adresjesTrouwlocatie:Huize Bergen B.V. in Vught

Bekijk ook eens onze andere blogjes