Header Bruiloft bij de Vlaamsche Spijcker

Bruiloft bij de Vlaamsche Spijcker

Linda & Kevin

23 juni 2022


Dit bruidspaar ging op een voor ons bekende locatie trouwen: De Vlaamsche Spijcker in Dongen. Een locatie waar wij vaker komen en een fijne plek is voor het bruidspaar en hun gasten. Je vertoeft er namelijk in een rustige en groene omgeving. Tevens kun je binnen in een gave Vlaamse schuur (niet verrassend natuurlijk) en buiten in de tuin trouwen dus je kunt er altijd terecht.23 juni 2022 bleek een warme dag te zijn dus van binnen trouwen was geen sprake! Na de ceremonie moest wel de schaduw opgezocht worden en goed drinken was zeker geen overbodige luxe. Ook had de familie ventilators met een water spray meegenomen. Deze hadden wij nog niet eerder gezien en de nevel water in je gezicht geeft heerlijke verkoeling! Grappig was dat 2 weken later mijn (Michael) moeder ook ineens met die dingen op de proppen kwam, haha. "Die ken ik!" was mijn reactie :-)

De dag begon voor ons in Dongen, waar Linda en Kevin apart van elkaar zich gingen klaarmaken en omkleden. Een oude bekende van ons kwamen wij tegen: Trouwbus Tilburg met Patricia achter het stuur. Een super leuke Volkswagen bus T2a in champagne kleur die het bruidspaar na de ontmoeting naar Heuvelpark Dongen bracht. Een industriële binnenlocatie waar het fijn vertoeven was (koel!) en waar je te gekke hoekjes hebt om een bruidspaar te laten poseren. En kijk ze daar nu eens staan, die 2 knapperds! Hun dochtertje was hier niet bij maar wij hebben bij de Vlaamsche Spijcker een paar foto's met haar gemaakt. Na de foto's, de ceremonie en de borrel vertrok iedereen naar een andere fijne locatie: Bos & Co in Oosterhout. Daar ging het bruidspaar en hun gasten lekker eten, maar niet voor een leuk hoe-goed-ken-jij-je-man-of-vrouw-spel :-) Voor ons zat de dag er al op en met de geur van een goede barbecue vertrokken wij huiswaarts!


Bruiloft bij de Vlaamsche SpijckerBruiloft bij de Vlaamsche SpijckerBruiloft bij de Vlaamsche SpijckerBruiloft bij de Vlaamsche SpijckerBruiloft bij de Vlaamsche SpijckerBruiloft bij de Vlaamsche SpijckerBruiloft bij de Vlaamsche SpijckerBruiloft bij de Vlaamsche SpijckerBruiloft bij de Vlaamsche SpijckerBruiloft bij de Vlaamsche SpijckerBruiloft bij de Vlaamsche SpijckerBruiloft bij de Vlaamsche SpijckerBruiloft bij de Vlaamsche SpijckerBruiloft bij de Vlaamsche SpijckerBruiloft bij de Vlaamsche SpijckerBruiloft bij de Vlaamsche SpijckerBruiloft bij de Vlaamsche SpijckerBruiloft bij de Vlaamsche SpijckerBruiloft bij de Vlaamsche SpijckerBruiloft bij de Vlaamsche SpijckerBruiloft bij de Vlaamsche Spijcker
632

Linkjes Linda & KevinTrouwlocatie:De Vlaamsche Spijcker - Stijlvol Brabants in Dongen
Haar en make-up:Inge - Eye for creation in Rijen

Bekijk ook eens onze andere blogjes