Header Trouwen aan het water

Trouwen aan het water

Dyrene & Bouke
10 juni 2022
Dit is leuk! Vanwege corona hadden Dyrene en Bouke besloten om hun trouwdag in 2'en te splitsen. Hun 1e grote dag was op 29 mei 2020 en iets meer dan 2 jaar later was het dan eindelijk zover voor de 2e dag. Wij zien dan weer allemaal bekende gezichten en wij wisten dus al dat wij in fijne families terecht zouden komen. En het bruidspaar? Niets veranderd! :-) Ze pasten ook nog gewoon in hun trouwpak/trouwjurk. En omdat wij het omkleden al 2 jaar geleden hadden vastgelegd begonnen we deze dag meteen met de reportage.


Assistente sleep dragen Dyrene's zusje was ook aanwezig bij de fotoshoot, en daar zagen we toch wel een kleine transformatie van meisje naar jongedame. Iedereen is natuurlijk 2 jaar ouder geworden en dat zie je het beste bij tieners. Na de fotoshoot zijn we naar de kerk gegaan waar het bruidspaar hun zegen van God vroeg over het huwelijk. Ze hebben de 1e 2 jaar als getrouwd stel met verve doorstaan dus ongetwijfeld is er van bovenaf al een oogje in het zeil gehouden. Daarna was het tijd om naar de trouwlocatie te reizen: Waterlust de Kaagsociëteit in Warmond. Een locatie waar je een pontje moet nemen om er te komen maar gelukkig stond er 1 klaar voor ons mét het bruidspaar erop!

Het was erg goed vertoeven zo aan het water. De taart werd aangesneden, de cadeaus in ontvangst genomen en gezellig gekletst. Ook de groepsfoto's en enkele reportagefoto's hebben we daar nog gedaan. De ondergaande zon was wel erg fel en scheen vol op het terras maar daar konden we toch gebruik van maken met een paar foto's. Voor ons eindigde de dag met een paar mooie en emotionele speeches die goed vertelden hoe fijn de band is die Dyrene en Bouke met hun families hebben. Het pontje terug deelden we met opa en oma en daarna hadden we nog een lange autorit voor de boeg. Het was weer een fijne dag met dit lieve bruidspaar!
Trouwen aan het waterTrouwen aan het waterTrouwen aan het waterTrouwen aan het waterTrouwen aan het waterTrouwen aan het waterTrouwen aan het waterTrouwen aan het waterTrouwen aan het waterTrouwen aan het waterTrouwen aan het waterTrouwen aan het waterTrouwen aan het waterTrouwen aan het waterTrouwen aan het waterTrouwen aan het waterTrouwen aan het waterTrouwen aan het water
631

Bekijk ook eens onze andere blogjes