Header Bruiloft in Lisse en Alphen aan Den Rijn

Bruiloft in Lisse en Alphen aan Den Rijn

Kirsten & Bob
03 juni 2022
Op 3 en 4 juni hadden wij 2 bruiloften achter elkaar. Nu is dat niet zo gek want dat komt regelmatig voor, maar als je beide dagen meer dan een uur heen en een uur terug moet rijden is dat erg pittig. Maar wij hadden geluk! Want de volgende dag was dichtbij de locatie van vandaag :-) Dus wij hadden een hotelletje geboekt in de buurt en een grappig detail was dat het bruidspaar toevallig in hetzelfde hotel zou overnachten! Wij zouden ze echter daar niet tegenkomen want als zij bij het hotel aankomen liggen wij al lang op 1 oor en voordat zij wakker zouden worden zouden wij al in de auto zitten op weg naar de volgende bruiloft.


Maar goed, eerst de grote dag van Kirsten en Bob! Een lief en rustig stel dat volgens de moeder van de bruidegom perfect bij elkaar past. Emotioneel vertelde ze mij (Michael) hoe fijn ze het vond dat die twee het zo goed met elkaar konden vinden. Ook was het te gek dat de broer van Bob er bij was, want hij raakt snel overprikkelt en kon daardoor misschien niet de hele dag aanwezig zijn. Hoe tof was het om hem in de avond dan ook te zien dansen :-) Ook leuk was dat Bob op zijn klompen Kirsten kwam ophalen. Intern grapje, want hij schijnt altijd klompen te dragen en Kirsten had hem op het hart gedrukt om voor deze keer toch ander schoeisel aan te trekken. Geen zorgen, hij had ook schoenen bij die iets beter bij zijn pak pasten en Kirsten en haar moeder konden er smakelijk om lachten :-)

De trouwlocatie was Senzaa (by Alfreds), een locatie waar wij al 1 keer eerder waren geweest. Een goede keuze, want wij vinden de locatie erg knus ondanks dat het geen kleine locatie is. We hebben foto's gemaakt bij de Waterleidingduinen, maar de chique Cadillac hebben we in het nabijgelegen parkje gefotografeerd, evenals de groepsfoto's. Handig zo'n parkje naast de locatie! Voor ons zat de dag er na 13,5 uur werken op en wat een fijne start van onze dubbele werkdag was dit! Lieve mensen, fijne locatie en mooi weer, wij hebben genoten!
Bruiloft in Lisse en Alphen aan Den RijnBruiloft in Lisse en Alphen aan Den RijnBruiloft in Lisse en Alphen aan Den RijnBruiloft in Lisse en Alphen aan Den RijnBruiloft in Lisse en Alphen aan Den RijnBruiloft in Lisse en Alphen aan Den RijnBruiloft in Lisse en Alphen aan Den RijnBruiloft in Lisse en Alphen aan Den RijnBruiloft in Lisse en Alphen aan Den RijnBruiloft in Lisse en Alphen aan Den RijnBruiloft in Lisse en Alphen aan Den RijnBruiloft in Lisse en Alphen aan Den RijnBruiloft in Lisse en Alphen aan Den RijnBruiloft in Lisse en Alphen aan Den RijnBruiloft in Lisse en Alphen aan Den RijnBruiloft in Lisse en Alphen aan Den RijnBruiloft in Lisse en Alphen aan Den RijnBruiloft in Lisse en Alphen aan Den Rijn
620

Bekijk ook eens onze andere blogjes