background

Trouwen in Rotterdam

Julianne & William

25 maart 2022


Leuk! In 2017 hebben wij de bruiloft van de broer van de bruidegom mogen fotograferen, en nu 5 jaar later is het de beurt aan William en Julianne! Er is veel veranderd in 5 jaar, maar aan de andere kant ook weer niet. Alle broers en zussen van William zijn een hoofd groter geworden maar verder was het bij zijn familie als vanouds. Het voelde vertrouwd :-) Voor Hiske was het in de ochtend bij Julianne thuis natuurlijk wel 'nieuw' maar wij hebben geen moeite om ons te mengen in de families. Zeker niet omdat wij snel merkten dat er bij Julianne en haar familie net zoveel liefde en warmte is.

Het is natuurlijk niet altijd leuk om deze bruiloft te gaan vergelijken met de bruiloft van William zijn broer, maar je ontkomt er soms niet altijd aan. Ze doen er zelf ook wel een beetje aan mee, want waar zijn broer in de kraag van zijn trouwpak het wapenspreuk van Rotterdam had gezet (echte Rotterdammers kennen hem), stond er bij William 'Ja toch, niet dan' in zijn kraag. Jep, geen twijfel; wij zijn in Rotterdam :-) In het enorme stadhuis van Rotterdam werd er voor de wet getrouwd. De ceremonie vonden wij erg leuk! De BABS, Indira, is een gezellige dame met de nodige humor. In de grote kerk van Alblasserdam werd het zegen van God gevraagd om daarna naar hun diner- en feestlocatie te gaan. Dit was Het Koetshuis in Rotterdam, waar wij ook al een keertje eerder zijn geweest. Een knusse en gezellige locatie waar het bruidspaar even kon bijkomen en de e-nor-me taart kon aansnijden! Voor ons zat de dag er om 17:00 al op, net voor de barbecue waar ze ongetwijfeld enorm van hebben genoten want het weer was ook gewoon perfecte barbecue weer!


Trouwen in RotterdamTrouwen in RotterdamTrouwen in RotterdamTrouwen in RotterdamTrouwen in RotterdamTrouwen in RotterdamTrouwen in RotterdamTrouwen in RotterdamTrouwen in RotterdamTrouwen in RotterdamTrouwen in RotterdamTrouwen in RotterdamTrouwen in RotterdamTrouwen in RotterdamTrouwen in RotterdamTrouwen in RotterdamTrouwen in RotterdamTrouwen in RotterdamTrouwen in RotterdamTrouwen in RotterdamTrouwen in RotterdamTrouwen in Rotterdam
616

De adresjes van Julianne & WilliamDiner- en feestlocatie:Het Koetshuis in Rotterdam

Bekijk ook eens onze andere blogjes