background

Destination wedding Zwitserland | Thun

Elieke en Pieter-Paul

10 september 2021


Op de hoofdfoto staat het bruidspaar er klein op, maar anders is het moeilijk om dit indrukwekkend stukje natuur in Zwitserland goed tot zijn recht te laten komen. Met zijn 1840 meter hoogte was de klim naar de Seebergsee een hele opgave voor ons autootje maar het was zeker de moeite waard! Deze fotolocatie hebben Elieke en Pieter-Paul goed uitgekozen, maar net zo indrukwekkend was slot Schadau in Thun, waar het bruidspaar de rest van de dag doorbracht.

In het slot begon de dag dus voor Elieke en Pieter-Paul. Ook de directe familie hadden kamers gereserveerd in het slot en de daggasten waren aanwezig waardoor het meteen een gezellige boel was. Schadau heeft een heeeeeele grote en sierlijke trap waar natuurlijk de ontmoeting plaats moest vinden. Daarna was het tijd om dit knappe bruidspaar in de mooie omgeving vast te leggen. Eerst hebben we om het slot een paar foto's gemaakt want je kijkt namelijk uit op het prachtige Thunersee met de bergen op de achtergrond. Toen was de Seebergsee aan de beurt zoals jullie al gelezen hebben. Het weer sloeg tegen het einde wel ineens om maar gelukkig hadden wij meer dan genoeg toffe foto's om mee te pronken :-) Eenmaal terug bij het slot kon het bruidspaar even relaxen voordat het volgende spannende moment aanbrak; de ceremonie!

De ceremonie werd begeleid door de broer van de bruid met 'special acts' van vrienden, waardoor er een heel mooi persoonlijk tintje aan zat. Het is altijd leuk om zo het bruidspaar beter te leren kennen, alhoewel wij door de concentratie niet altijd alles mee krijgen :-) Tenslotte zijn wij steeds aan het 'scannen' naar mooie, leuke en ontroerende momentjes. Na de ceremonie volgde de borrel en de groepsfoto's. Deze onderdelen, samen met het diner en het feest, hebben allemaal dezelfde sfeer omdat de verschillende ruimtes in het slot uniform is: Warm, knus en uitnodigend.

Toen het er voor ons op zat zijn wij naar ons hotel gereden, zijn wij in bed gedoken en we waren meteen naar dromenland. De 3 dagen dat wij in Zwitserland waren hebben zo veel indrukken opgeleverd dat wij even moesten bijkomen. Maar was was het tof dat Elieke en Pieter-Paul ons gevraagd hebben om hun grote dag in Zwitserland vast te leggen. Super bedankt voor deze onvergetelijke ervaring!


Destination wedding Zwitserland | ThunDestination wedding Zwitserland | ThunDestination wedding Zwitserland | ThunDestination wedding Zwitserland | ThunDestination wedding Zwitserland | ThunDestination wedding Zwitserland | ThunDestination wedding Zwitserland | ThunDestination wedding Zwitserland | ThunDestination wedding Zwitserland | ThunDestination wedding Zwitserland | ThunDestination wedding Zwitserland | ThunDestination wedding Zwitserland | ThunDestination wedding Zwitserland | ThunDestination wedding Zwitserland | ThunDestination wedding Zwitserland | ThunDestination wedding Zwitserland | Thun
585

Bekijk ook eens onze andere blogjes