background

Bruidsfotograaf bij locatie Klooster Nieuwkerk | Goirle

Nanda & Robin

21 augustus 2021


Deze keer fotografeerde ik een keer niet met Michael maar met Daniëlle Verboven omdat Michael op vakantie was. Samen hadden wij een hele fijne dag als bruidsfotografen bij Klooster Nieuwkerk. Maar onze dag begon in Tilburg bij Nanda en Robin thuis. Nanda had de bovenverdieping en Robin de benedenverdieping om zichzelf klaar te maken.

Daniëlle was boven bij de bruid die zo nu en dan gezellig bezocht werd door een familielid. Beneden ontving Robin de gasten en zorgde voor de koffie. Hij had nog alle tijd voordat hij in zijn pak zou gaan. Om half 11 belde hij strak in zijn pak aan bij de voordeur om daarna de eerste ontmoeting te hebben met zijn mooie bruid. Voor een bruidspaar een van de spannende momenten van de dag en hoe fijn is om dan weer samen te zijn. De fotoshoot vond plaats bij de Spoorzone en een stukje bij de trouw locatie Klooster Nieuwkerk in Goirle; een fijne combinatie van stad en natuur. De witte stoeltjes voor de ceremonie stonden al gezellig tussen de appelbomen. Wat een mooie locatie! Ook de gasten die langzaam binnen druppelden waren onder de indruk en genoten even later van de ceremonie. Het was een ceremonie met mooie woorden en vele natte ogen.

Daar moest natuurlijk op gedronken worden! Even later liepen de gasten met hun drankje door een ander gedeelte van de tuin. Het bruidspaar werd gefeliciteerd, vrienden hadden het gezellig, en oma's hadden een fijn zitplekje. Met andere woorden een veldje vol gezelligheid. En die gezelligheid werd dichter bij elkaar gezet tijdens het diner aan de lange tafel in de boomgaard. Zeker met de sterke speeches van vaders en vrienden. Onze werkdag sloten wij af na het begin van het feest. We maakten nog even een afsluitende foto bij de LOVE lampjes en verlieten de gezellige dag van dit bruidspaar die omringt waren door een warme familie en hechte vrienden. Nog veel geluk en veel liefde toegewenst Nanda en Robin!


Bruidsfotograaf bij locatie Klooster Nieuwkerk | GoirleBruidsfotograaf bij locatie Klooster Nieuwkerk | GoirleBruidsfotograaf bij locatie Klooster Nieuwkerk | GoirleBruidsfotograaf bij locatie Klooster Nieuwkerk | GoirleBruidsfotograaf bij locatie Klooster Nieuwkerk | GoirleBruidsfotograaf bij locatie Klooster Nieuwkerk | GoirleBruidsfotograaf bij locatie Klooster Nieuwkerk | GoirleBruidsfotograaf bij locatie Klooster Nieuwkerk | GoirleBruidsfotograaf bij locatie Klooster Nieuwkerk | GoirleBruidsfotograaf bij locatie Klooster Nieuwkerk | GoirleBruidsfotograaf bij locatie Klooster Nieuwkerk | GoirleBruidsfotograaf bij locatie Klooster Nieuwkerk | GoirleBruidsfotograaf bij locatie Klooster Nieuwkerk | GoirleBruidsfotograaf bij locatie Klooster Nieuwkerk | GoirleBruidsfotograaf bij locatie Klooster Nieuwkerk | GoirleBruidsfotograaf bij locatie Klooster Nieuwkerk | GoirleBruidsfotograaf bij locatie Klooster Nieuwkerk | GoirleBruidsfotograaf bij locatie Klooster Nieuwkerk | GoirleBruidsfotograaf bij locatie Klooster Nieuwkerk | GoirleBruidsfotograaf bij locatie Klooster Nieuwkerk | GoirleBruidsfotograaf bij locatie Klooster Nieuwkerk | GoirleBruidsfotograaf bij locatie Klooster Nieuwkerk | GoirleBruidsfotograaf bij locatie Klooster Nieuwkerk | GoirleBruidsfotograaf bij locatie Klooster Nieuwkerk | GoirleBruidsfotograaf bij locatie Klooster Nieuwkerk | GoirleBruidsfotograaf bij locatie Klooster Nieuwkerk | GoirleBruidsfotograaf bij locatie Klooster Nieuwkerk | Goirle
589

Bekijk ook eens onze andere blogjes