background

Bruiloft in Renesse

Sanne & Maurice

05 augustus 2021


Dit bruidspaar koos ervoor om in Renesse te trouwen. Wij kenden het alleen als een gezellig stadje aan het strand, toen nog niet wetende dat er een heel schattig slot staat. En mocht je denken, wat is die toren scheef gefotografeerd, geloof ons, die staat zo scheef, net zoals sommige muren en raamkozijnen. Dat maakt Slot Moermond juist zo mooi.

Sanne en Maurice kleedde zich beide om in een van de vele kamers die dit slot rijk is. Haar trouwjurk had de hele nacht op deze kamer gehangen en het ridderharnas dat er naast stond zou de jurk beschermen. De ontmoeting die volgde werd op de brug gedaan waar Sanne een woordje deed voor Maurice. En ze had goed haar best gedaan want het was in Duits omdat Maurice dat een mooie taal vindt.

Nadat iedereen hun bewonderd had zijn we met de reportage om het slot begonnen. Genoeg muurtjes en groen in deze omgeving! Maar ook toeristen die het natuurlijk ook leuk vonden om het bruidspaar te zien en hun feliciteerde. In dit stadje is dat dan vaak met de woorden "Herzliche Glückwünsche" mooi in stijl met de eerdere Duitse woorden van Sanne. Tijdens de reportage hebben ze ook nog even hun openingsdans geoefend. Met de jurk van Sanne zou ze met een draai de hele dansvloer vullen! Maar dat zouden we later op die dag gaan zien, eerst nog de ceremonie.
Deze vond plaats op het eilandje, een grasveldje waarbij het slot op de achtergrond pronkte. Een idyllische plek om te trouwen!

Na de "glückwünschen", taart, champagne en gezellige groepsfoto's was het tijd voor het diner. Twee lange tafels vulden een lange zaal op de eerste verdieping; heel knus en intiem. Maurice en Sanne genoten met hun gasten van een fijn diner, lieve woorden en een gezellig spel. Maar daarna werd het weer even spannend voor ze. Sanne's haar werd opnieuw gekapt en Maurice kon niet echt stil zitten en hielp de ceremoniemeesters mee om de laatste puntjes op de i te zetten voor het feest. Maar het feest kon pas beginnen na hun openingsdans, een verrassing voor velen want niemand wist dat ze zouden gaan dansen. Dit stel zette even een chique dans neer! Sanne draaide, vulde de danszaal en Maurice stapte met vloeiende passen om haar heen. Het is maar goed dat niemand onze open mond zag achter de camera :-) Wat een super afsluiting van deze mooie dag Sanne en Maurice! En natuurlijk viel glück zusammen!


Bruiloft in RenesseBruiloft in RenesseBruiloft in RenesseBruiloft in RenesseBruiloft in RenesseBruiloft in RenesseBruiloft in RenesseBruiloft in RenesseBruiloft in RenesseBruiloft in RenesseBruiloft in RenesseBruiloft in RenesseBruiloft in RenesseBruiloft in RenesseBruiloft in RenesseBruiloft in RenesseBruiloft in RenesseBruiloft in RenesseBruiloft in RenesseBruiloft in RenesseBruiloft in RenesseBruiloft in RenesseBruiloft in RenesseBruiloft in RenesseBruiloft in RenesseBruiloft in Renesse
581

Bekijk ook eens onze andere blogjes