Header Trouwen in Het Witte Kasteel in Loon op Zand

Trouwen in Het Witte Kasteel in Loon op Zand

Gamze & Max

30 juli 2021


Deze mooie dag was een fijne thuiswedstrijd voor ons. Binnen 10 minuten waren we aanwezig en weer thuis :-) En het was ook nog eens onze eerste keer bij Het Witte Kasteel in Loon op Zand, dus wij zijn weer een ervaring rijker. Hoewel het mooie landhuis imposant was, waren wij meer onder de indruk van het bruidspaar. Niet door uitbundigheid of door erg aanwezig te zijn, maar omdat het 2 hele lieve mensen zijn. Een eigenschap die ze zonder twijfel van hun ouders hebben meegekregen.

Het was qua weer een hele wisselvallige dag. Het heeft een paar keer hard geregend maar de zon heeft zich ook af en toe laten zien. Gelukkig had de locatie een mooie grote tent waar onder getrouwd en gedineerd kon worden. In het kasteel zelf kon het bruidspaar zich omkleden. Tenminste, Max was bij aankomst al aangekleed en mocht dus wachten op Gamze. In de tussentijd kwamen de gasten aan en het plan was dat het bruidspaar bij de ceremonie elkaar voor het eerst zag. Gelukkig is Max een hele geduldige jongen want het duurde redelijk lang voor hij zijn aanstaande vrouw mocht bewonderen. Eerst waren vader, schoonvader en broer aan de beurt; en wat waren ze toch trots! Mooie momenten die wij graag vastleggen :-)

Na de ceremonie kwam het feliciteer- en taartmoment. Daarna hebben we op het landgoed foto's gemaakt waarbij het even hard regende maar daarna de zon volop scheen. Dankzij die regen kwamen de kleurrijke bloemen en planten wel helemaal tot leven. Het diner werd verzorgd door De Kort Catering en zag er erg goed uit. Het bruidspaar had een select gezelschap uitgenodigd en het was duidelijk te zien dat iedereen het goed met elkaar kon vinden. Geen grote groep, maar wel knus en gezellig! Er was niet echt een feest ingepland maar toen de Turkse muziek aanging liet Max wel zijn dansmoves zien; Turkse stijl uiteraard!

Gamze en Max, het was erg leuk om jullie grote dag vast te leggen; teşekkürler!


Trouwen in Het Witte Kasteel in Loon op ZandTrouwen in Het Witte Kasteel in Loon op ZandTrouwen in Het Witte Kasteel in Loon op ZandTrouwen in Het Witte Kasteel in Loon op ZandTrouwen in Het Witte Kasteel in Loon op ZandTrouwen in Het Witte Kasteel in Loon op ZandTrouwen in Het Witte Kasteel in Loon op ZandTrouwen in Het Witte Kasteel in Loon op ZandTrouwen in Het Witte Kasteel in Loon op ZandTrouwen in Het Witte Kasteel in Loon op ZandTrouwen in Het Witte Kasteel in Loon op ZandTrouwen in Het Witte Kasteel in Loon op ZandTrouwen in Het Witte Kasteel in Loon op ZandTrouwen in Het Witte Kasteel in Loon op ZandTrouwen in Het Witte Kasteel in Loon op ZandTrouwen in Het Witte Kasteel in Loon op ZandTrouwen in Het Witte Kasteel in Loon op Zand
579

Linkjes Gamze & MaxCatering:De Kort Catering uit Rijen
Locatie:Het Witte Kasteel in Loon op Zand

Bekijk ook eens onze andere blogjes