Header Trouwen in Haastrecht

Trouwen in Haastrecht

Manon & Jelle
16 juli 2021
Manon & Jelle gingen trouwen in Haastrecht en wij wisten niet dat wij daar al een keer geweest waren. Totdat in het draaiboek stond dat zij de middag en de avond gingen doorbrengen bij Het Witte Hof; toen viel het kwartje :-) Wij herinnerden ons namelijk dat dit een heel fijn restaurant is op een mooie locatie dus dat was een fijne verrassing. Maar er waren meer verrassingen op deze dag want hun zoontje Finn had zijn eigen 'wheels' om naar de trouwlocatie te rijden.


Overigens was zijn auto geheel in stijl; het was namelijk een miniatuurversie van de trouwauto :-) En zonder rijbewijs deed hij het prima door de straten van Haastrecht. Wij moeten trouwens er wel even bij zeggen wat een schatje Finn is. Hij vond alles prima en kan zo lekker observeren. Je hebt er geen kind aan! Toen het bruidspaar aangekomen was bij 't Raedthuys (ja zo schrijf je het) was er een mooi onthaal van alle daggasten en een aantal kinderen van de klas van juf Manon. Bij de ceremonie was een live-stream voor alle mensen die er niet bij konden zijn die dag én voor een aantal daggasten die door de 1,5 meter afstand maatregel niet in de trouwzaal aanwezig mochten zijn. Maar zij hebben mee kunnen genieten van de ceremonie in een andere kamer met TV. Er was wel een flinke vertraging want na de kus duurde het zeker een halve minuut voordat de andere zaal klapten :-)

Daarna hebben we wat foto's gemaakt van het bruidspaar en Finn voordat we naar Het Witte Hof gingen. Het barbecue buffet viel goed in de smaak, evenals het ijs als toetje. Het avondprogramma bestond uit een pub-quiz met de ceremoniemeesters als 'host'. Deze dames hadden de dag al in goede banen geleidt en wij zeiden nog tegen ze: "vanavond kunnen jullie lekker uitrusten". Maar ze deden het met liefde en plezier en zaten goed in hun rol. Jelle maakte ook goed gebruik van hun diensten door als een koning zijn wensen door te geven, compleet met knippende vingers in de lucht om ze te roepen. Maar wij denken dat ze hem wel terugpakt mocht zij ooit gaat trouwen, dus maak je borst maar alvast nat Jelle ;-)
Trouwen in HaastrechtTrouwen in HaastrechtTrouwen in HaastrechtTrouwen in HaastrechtTrouwen in HaastrechtTrouwen in HaastrechtTrouwen in HaastrechtTrouwen in HaastrechtTrouwen in HaastrechtTrouwen in HaastrechtTrouwen in HaastrechtTrouwen in HaastrechtTrouwen in HaastrechtTrouwen in HaastrechtTrouwen in HaastrechtTrouwen in HaastrechtTrouwen in HaastrechtTrouwen in Haastrecht
575LEVERANCIER:Het Witte Hof in Haastrecht

Bekijk ook eens onze andere blogjes