Header Trouwen in Raamsdonksveer | Brabant

Trouwen in Raamsdonksveer | Brabant

Willemijn en Twan
14 mei 2021
Willemijn en Twan houden erg van reizen en hun robuuste trouwauto gaf ook duidelijk dat sfeertje aan hun bruiloft. Tijdens de ceremonie werd het ons ook duidelijk dat ze elkaar in vakantie-sfeer hebben leren kennen. Ik schrijf sfeer, want Willemijn was aan het werk waar Twan op vakantie ging.


In de ochtend begon ik in 'het vrouwenhuis' en Michael ging naar 'het mannenhuis'. Verschil was duidelijk te zien toen onze foto's samenkwamen; vrouwen waren druk met haar en make-up en de mannen zaten nog gezellig aan het ontbijt. Toen de mannen strak in het pak zaten werd het tijd voor Twan om naar zijn mooie bruid af te reizen. Een van de leukste momenten van de dag! Helemaal gelukkig na hun hereniging stapten ze in hun Land Rover Defender richting De Druivelaar in Breda. De tuin liet duidelijk zien dat het lente was en ook het zonnetje deed goed mee. Maar dit stel had ook nog een prachtig stukje land geregeld waar ze met hun Land Rover op konden. En wat een tof stukje land was dit! Met prachtige lage bomen in lenteblad, blokhut, vijver, paarden, bloemen, openstukken een plek waar je als fotograaf erg goed uit de voeten kan.

De ceremonie vond plaats in de Geertruidskerk, een kerk die wij alleen van de buitenkant kende maar wat een fijn licht viel daar binnen. Ook de ceremonie was mooi en persoonlijk; iedereen genoot van de woorden maar ook van de zus van Twan die live zong. Opvolgend reden we naar De stek in Raamsdonksveer voor de felicitaties en proost. Wat hadden ze hier een stoere oplossing voor het terras dat in deze tijd alleen open mocht. Een ruwe hangar met gave wandbekleding en gezellige lampjes.

Willemijn en Twan, wat een fijne dag was het en wat hebben jullie het goed ingevuld met dingen die erg bij jullie passen. Wij wensen jullie nog heel veel fijne reizen samen!
Trouwen in Raamsdonksveer | BrabantTrouwen in Raamsdonksveer | BrabantTrouwen in Raamsdonksveer | BrabantTrouwen in Raamsdonksveer | BrabantTrouwen in Raamsdonksveer | BrabantTrouwen in Raamsdonksveer | BrabantTrouwen in Raamsdonksveer | BrabantTrouwen in Raamsdonksveer | BrabantTrouwen in Raamsdonksveer | BrabantTrouwen in Raamsdonksveer | BrabantTrouwen in Raamsdonksveer | BrabantTrouwen in Raamsdonksveer | BrabantTrouwen in Raamsdonksveer | BrabantTrouwen in Raamsdonksveer | BrabantTrouwen in Raamsdonksveer | BrabantTrouwen in Raamsdonksveer | BrabantTrouwen in Raamsdonksveer | BrabantTrouwen in Raamsdonksveer | BrabantTrouwen in Raamsdonksveer | BrabantTrouwen in Raamsdonksveer | BrabantTrouwen in Raamsdonksveer | BrabantTrouwen in Raamsdonksveer | BrabantTrouwen in Raamsdonksveer | BrabantTrouwen in Raamsdonksveer | BrabantTrouwen in Raamsdonksveer | BrabantTrouwen in Raamsdonksveer | BrabantTrouwen in Raamsdonksveer | BrabantTrouwen in Raamsdonksveer | Brabant
561

Bekijk ook eens onze andere blogjes