Header Trouwen bij de Watermolen van Opwetten in Nuenen

Trouwen bij de Watermolen van Opwetten in Nuenen

Saskia & Pascal
17 oktober 2020
Het is altijd spannend hoe het draaiboek er uit ziet, zeker in deze tijd waar de richtlijnen strenger zijn. Begin september hadden we al een fotoshoot met Saskia en Pascal gedaan en vertelden ze al over hun aangepaste planning voor hun dag. 1 van de wijzigingen in het draaiboek was een tour door Eindhoven! Omdat meerdere gasten niet naar de ceremonie mochten komen besloten Saskia en Pascal daarom na de ceremonie bij de gasten thuis langs te gaan te gaan. Wat een leuk idee! Dit soort draaiing in de dag maakt ons werk zo leuk.


De ochtend voor de ceremonie begon zoals we gewend zijn. Er waren wel minder mensen aanwezig in huis maar daar worden de momentjes niet minder van. Bij Pascal werden de bloemen, corsages en trouwauto gebracht en waren zijn vriend en zus de helpende handen bij het omkleden van Pascal. Op mijn locatie werd Saskia's haar en make-up gedaan, had vader nog een taak met een pompoen, moeder werd lief gevraagd om wat te strijken voor schoonzoon, zus zorgde voor broodjes en ontving nog een laatste afmelding voor de ceremonie aan. Een fijne rustige start van de dag.

Na de spannende ontmoeting gingen we foto's maken in het wandelbos Eckart. En wat een prachtige periode is de herfst toch altijd, die te gekke kleuren doen het zo lekker op een foto en het bruidspaar paste perfect in dit herfstplaatje. De ceremonie vond plaats bij de Watermolen van Opwetten. En dit is het belangrijkste moment van de dag en deze zijn volgens ons intenser en persoonlijker sinds dat er maar 30 personen aanwezig mogen zijn. Iedereen kon de ceremonie overigens ook volgen via een livestream. Per stel ging iedereen na de ceremonie met een doosje lekkere taartjes weer naar buiten. Daar wachtte het bruidspaar hun op zodat ze iedereen even konden spreken en maakte Michael een foto met ze. Toen volgde de tour door Eindhoven. In hun eigenwijze kever reden ze langs 5 adressen waar ze elke keer weer vol enthousiasme werden ontvangen.

Wij vonden de woorden van Pascals moeder erg pakkend: 'Jij hebt nog heel veel knuffels van mij te goed'! Ja, dat niet mogen knuffelen maakt het zwaar op zo'n dag. Hopelijk kunnen al die knuffels die iedereen te goed heeft snel weer gegeven worden.
Trouwen bij de Watermolen van Opwetten in NuenenTrouwen bij de Watermolen van Opwetten in NuenenTrouwen bij de Watermolen van Opwetten in NuenenTrouwen bij de Watermolen van Opwetten in NuenenTrouwen bij de Watermolen van Opwetten in NuenenTrouwen bij de Watermolen van Opwetten in NuenenTrouwen bij de Watermolen van Opwetten in NuenenTrouwen bij de Watermolen van Opwetten in NuenenTrouwen bij de Watermolen van Opwetten in NuenenTrouwen bij de Watermolen van Opwetten in NuenenTrouwen bij de Watermolen van Opwetten in NuenenTrouwen bij de Watermolen van Opwetten in NuenenTrouwen bij de Watermolen van Opwetten in NuenenTrouwen bij de Watermolen van Opwetten in NuenenTrouwen bij de Watermolen van Opwetten in NuenenTrouwen bij de Watermolen van Opwetten in NuenenTrouwen bij de Watermolen van Opwetten in NuenenTrouwen bij de Watermolen van Opwetten in NuenenTrouwen bij de Watermolen van Opwetten in NuenenTrouwen bij de Watermolen van Opwetten in NuenenTrouwen bij de Watermolen van Opwetten in NuenenTrouwen bij de Watermolen van Opwetten in NuenenTrouwen bij de Watermolen van Opwetten in NuenenTrouwen bij de Watermolen van Opwetten in NuenenTrouwen bij de Watermolen van Opwetten in NuenenTrouwen bij de Watermolen van Opwetten in NuenenTrouwen bij de Watermolen van Opwetten in NuenenTrouwen bij de Watermolen van Opwetten in NuenenTrouwen bij de Watermolen van Opwetten in Nuenen
552Locatie:De Watermolen van Opwetten in Nuenen

Bekijk ook eens onze andere blogjes