Header Trouwen bij Dengh in Utrecht

Trouwen bij Dengh in Utrecht

Kim & Roel
02 oktober 2020
Kijk die 2 knapperds hierboven nu eens staan! Innig, liefdevol en relaxed! Voeg aan die 3 elementen ook nog een flinke scheut lol toe en voilà; je hebt al een hele mooie mix voor een bruiloft. Maar aan deze mix kan je ook heel veel te gekke details toevoegen, en het leek mij (Michael) leuk om vooral de details van deze grote dag te benoemen in deze blog. En ik kan jullie al verklappen; het zijn er veel :-)


In de ochtend werden door mama en een vriendin van de bruid 'goodie-bags' klaargemaakt. Deze tasjes werden niet alleen gevuld met een presentje voor de gasten, maar ook met een drankje voor de toast. Omdat er namelijk op de locatie vanaf 28/09/20 niets geschonken mocht worden kregen alle gasten de gelegenheid om na de ceremonie hun glas te vullen met een drankje uit de goodie-bag zodat er alsnog getoast kon worden op het kersverse bruidspaar. Nog een detail is dat in het tasje ook een vorkje zat, want ook de bruidstaart kon niet gegeten worden en dus kregen alle gasten ook een stukje van de bruidstaart mee :-) De top van de taart werd overigens wel aangesneden wat natuurlijk een leuk momentje was. Nu we toch nog in de ceremonie zitten; ondanks de beperkingen op de locatie had het bruidspaar toch de 2 artiesten laten komen om met live muziek de ceremonie op te leuken. Ook een erg leuk detail!

In plaats van ringen hadden Kim en Roel gekozen voor supergave handgemaakte Mala's, en Kim hield zich buiten warm met een handgeschilderd jasje! Dat zijn 2 details die wij nog niet eerder gezien hadden en wij houden er van om zo steeds nieuwe dingen te zien of mee te maken. Nog meer unieke details? Ja hoor, de manchetknopen van Roel waren voorzien van de koppen van hun 2 katten waar ze zo gek op zijn (en die ook lekker veel aandacht kregen in de ochtend). In het pak van Roel waren nog de namen en trouwdatum van dit leuke stel te vinden, het trouwvervoer was een gave Tesla met vleugeldeuren en de geloften waren afgedrukt op een persoonlijke kaart, zie die van Roel, die gek is op mooie luchten met een Loesje uitspraak.

Deze blog wordt te lang, want er zijn nog meer details zoals de 'open-deur-drive-by' langs de ceremoniegasten bij aanvang van de ceremonie, een Baardman (vogel) als corsage en de enthousiaste Tesla-chauffeur die ervoor zorgde dat het bruidspaar aan niets ontbrak. Lieve Kim en Roel, zoals jullie wel merken hebben wij onze ogen uitgekeken en hebben jullie ons verrast met een paar details die wij nog niet gezien hebben. En dat is knap na 183 bruiloften!
Trouwen bij Dengh in UtrechtTrouwen bij Dengh in UtrechtTrouwen bij Dengh in UtrechtTrouwen bij Dengh in UtrechtTrouwen bij Dengh in UtrechtTrouwen bij Dengh in UtrechtTrouwen bij Dengh in UtrechtTrouwen bij Dengh in UtrechtTrouwen bij Dengh in UtrechtTrouwen bij Dengh in UtrechtTrouwen bij Dengh in UtrechtTrouwen bij Dengh in UtrechtTrouwen bij Dengh in UtrechtTrouwen bij Dengh in UtrechtTrouwen bij Dengh in UtrechtTrouwen bij Dengh in UtrechtTrouwen bij Dengh in UtrechtTrouwen bij Dengh in UtrechtTrouwen bij Dengh in UtrechtTrouwen bij Dengh in UtrechtTrouwen bij Dengh in UtrechtTrouwen bij Dengh in UtrechtTrouwen bij Dengh in UtrechtTrouwen bij Dengh in UtrechtTrouwen bij Dengh in Utrecht
550Trouwjurk:Covers Bridal Couture in Utrecht
Jasje Kim:Aim your Wedding
Trouwvervoer:Trouwtesla uit Heerhugowaard
Trouwlocatie:Dengh in Utrecht
Trouwpak Roel:Salvatore Vacerra in Den Bosch
MUAH:Daisy's Hair uit Vleuten
Muziek tijdens ceremonie:Lara Leaves uit Beek Gem Montferland
Boeket:De Stijl Floral Design in Nieuwegein
Mala's:Manipura Mala in Amsterdam
Taart:Karit Patisserie in Woerden

Bekijk ook eens onze andere blogjes