Bruidsreportage bij Biercafé De Molen in Bodegraven.

Trouwen bij boerderij de Deel

Linda & Thomas
04 juli 2020
Weer of geen weer, boerderij de Deel in Nieuwerbrug aan den Rijn zorgt er voor dat het bruidspaar en hun gasten het goed hebben. Dat Linda en Thomas en hun gasten het fijn hadden is goed te zien op de foto's.


Linda en Thomas waren erg blij toen ze hoorden dat hun bruiloft door kon gaan omdat er vanaf 1 juli 100 gasten op een bruiloft mochten komen. Zoveel gasten zouden ze niet hebben maar voor die datum mochten er maar 30 personen aanwezig zijn op een bruiloft.

Beiden begonnen hun dag op een andere locatie. Linda was thuis met haar 'besties' en later kwamen ook haar ouders. Al vertrok haar vader al snel richting de juwelier...Linda was vergeten haar sieraden op te halen die ze had laten schoonmaken. Je moet aan zoveel dingen denken en de dag ervoor had ze meer oog voor de bruidstaart die ze helemaal zelf gemaakt had.

De reportage hebben we op de boerderij de Deel gemaakt maar we zijn ook naar Biercafé De Molen in Bodegraven gegaan. Voor we het wisten was het bruidspaar al boven in de molen! Maar daarna zijn we ook naar het winkeltje gegaan. Linda en Thomas zijn gek op speciale biertjes en die hadden ze daar genoeg!

De ceremonie vond buiten plaats in een tent die erg gezellig aangekleed was. Linda had een bijzondere getuige, haar oma! Nou, oma wist niet hoe snel ze een handtekening moest zetten want ze wenst deze twee heel veel geluk samen. Wat heeft ze heel de dag zitten genieten. De tent buiten zag er tijdens de ceremonie niet alleen mooi uit, dezelfde plek was ook in iets prachtigs omgetoverd voor het diner en het feest 's-avonds. Een multifunctionele plek!

Linda en Thomas, het was een hele fijne dag met jullie familie en gezellige vrienden, bedankt dat we erbij mochten zijn.
Bruidsreportage thuis bij de bruid met visagiste Trouwen bij boerderij de DeelTrouwen bij boerderij de DeelTrouwen bij boerderij de DeelTrouwen bij boerderij de DeelTrouwen bij boerderij de DeelTrouwen bij boerderij de DeelTrouwen bij boerderij de DeelTrouwen bij boerderij de DeelBruidsreportage bij Biercafé De Molen in Bodegraven.Bruidsreportage bij Biercafé De Molen in Bodegraven.Trouwen bij boerderij de DeelFotomoment tussen door van de gasten.Trouwen bij boerderij de DeelTrouwen bij boerderij de DeelTrouwen bij boerderij de DeelTrouwen bij boerderij de DeelTrouwen bij boerderij de DeelTrouwen bij boerderij de DeelTrouwen bij boerderij de DeelTrouwen bij boerderij de DeelTrouwen bij boerderij de DeelTrouwen bij boerderij de DeelTrouwen bij boerderij de DeelTrouwen bij boerderij de DeelTrouwen bij boerderij de Deel
538Locatie Dineer en Feest:Boerderij De Deel in Nieuwerbrug aan den Rijn

Bekijk ook eens onze andere blogjes