background

Bruiloft bij Ome Neeff | Goirle

Daphne & Sander

13 september 2019

Wij (Hiske & Michael) hebben elkaar ontmoet bij de Hornbach waar wij vroeger allebei werkten. In dat licht zou je ons een 'Hornbach-koppel' kunnen noemen. Maar het blijkt dat Cupido daar ook vaak komt winkelen, want Daphne en Sander hebben elkaar ook bij de Hornbach gevonden! Erg leuk natuurlijk en omdat dit bruidspaar ons al kende werden wij gevraagd om hun grote dag vast te leggen. En zo geschiedde; het werd een prachtige dag waar we het Trappistenklooster en Ome Neeff zouden bezoeken.

Na het aankleden bij Daphne thuis in Tilburg, en bij Sander thuis in Goirle, bezochten we dus het Trappistenklooster in Berkel-Enschot. Dit gave klooster was een speeltuin van mooie natuur, gave hoekjes en ruwe muurtjes. En die zon....oh wat scheen die lekker! De reportage werd op een rustig tempo gedaan en het bruidspaar was lekker hunzelf. Niet te zoetsappig, beetje ruw en stoer. Na de reportage gingen we naar Ome Neeff, waar de rest van de dag zou plaatsvinden. In stijl werden ze door Trouwbus Tilburg in een Volkswagen T2 bus gebracht en afgezet. De gasten zaten al klaar en de mooie entree zorgde voor veel blije gezichten. Natuurlijk werd er "ja" gezegd, en werden Daphne en Sander overladen met cadeaus en knuffels :-)

Een borrel, een stukje, lekker eten, een drankje, wat groepsfoto's en heel veel gezelligheid waren de ingrediënten van de middag. Het was goed te zien dat iedereen het goed met elkaar kon vinden en dat dit een hechte familie is. En zo hoort een bruiloft ook te zijn; genieten met je dierbaren. Natuurlijk werd de dag met een lekker feest afgesloten dat net zo gezellig was als de dag zelf. Een 'goei fiske' dus! Daphne en Sander, het was erg leuk om jullie grote dag vast te mogen leggen en er bij te mogen zijn!

Bruiloft bij Ome Neeff | GoirleBruiloft bij Ome Neeff | GoirleBruiloft bij Ome Neeff | GoirleBruiloft bij Ome Neeff | GoirleBruiloft bij Ome Neeff | GoirleBruiloft bij Ome Neeff | GoirleBruiloft bij Ome Neeff | GoirleBruiloft bij Ome Neeff | GoirleBruiloft bij Ome Neeff | GoirleBruiloft bij Ome Neeff | GoirleBruiloft bij Ome Neeff | GoirleBruiloft bij Ome Neeff | GoirleBruiloft bij Ome Neeff | GoirleBruiloft bij Ome Neeff | GoirleBruiloft bij Ome Neeff | GoirleBruiloft bij Ome Neeff | GoirleBruiloft bij Ome Neeff | GoirleBruiloft bij Ome Neeff | GoirleBruiloft bij Ome Neeff | GoirleBruiloft bij Ome Neeff | GoirleBruiloft bij Ome Neeff | GoirleBruiloft bij Ome Neeff | GoirleBruiloft bij Ome Neeff | GoirleBruiloft bij Ome Neeff | GoirleBruiloft bij Ome Neeff | GoirleBruiloft bij Ome Neeff | GoirleBruiloft bij Ome Neeff | Goirle
488

Daphne & Sander's adresjes:

Vervoer:   Trouwbus Tilburg

Bekijk ook eens onze andere blogjes

Kopfoto Trouwen op het strand bij het Houtse Meer

Trouwen op het strand bij het Houtse Meer

Vrijdag 4 oktober 2019....de hele dag regen. Zondag 6 oktober....de hele dag regen. Zaterdag 5 oktober? Nou, kijk maar naar de kopfoto! Brenda en Bas zijn 'gewoon' buiten getrouwd, al was het wel fris. De ceremonie duurde ook langer dan gepland maar de warme en lieve woorden van hun goede vriend (die voor 1 dag BABS was), en de mooie en leuke speeches van broer en zus maakte het bruidspaar warm van binnen! Oké, en wellicht hielp ook het shotglaasje Schrobbelèr ;-)....
lees verder →
Kopfoto Trouwen op het strand | IJM in Vught

Trouwen op het strand | IJM in Vught

Wij hadden weer een hele gezellige bruiloft met kinderen! Maarten en Nicole hebben zelf 2 kinderen en als je als bruidspaar kinderen hebt plan je een dag toch meestal een beetje anders. Tenslotte ben je eraan gewend dat je dag met kinderen in een zekere mate anders kan lopen dan zonder kinderen :-) Het draaiboek dat we van dit bruidspaar kregen was makkelijk en er was voor alles ruim de tijd genomen.....
lees verder →
Kopfoto Trouwen in Montfoort

Trouwen in Montfoort

De eerste bruiloft na onze vakantie bracht ons naar Montfoort waar de bruiloft bij De Heeren van Montfoort plaats vond. Het diner en het feest was bij Kasteel Montfoort, 250 meter verderop. Zelf waren wij nog niet in dit lieve dorpje geweest, maar wat is het een gezellige plek om te trouwen!....
lees verder →