background

Bruiloft bij Ome Neeff | Goirle

Daphne & Sander

13 september 2019


Wij (Hiske & Michael) hebben elkaar ontmoet bij de Hornbach waar wij vroeger allebei werkten. In dat licht zou je ons een 'Hornbach-koppel' kunnen noemen. Maar het blijkt dat Cupido daar ook vaak komt winkelen, want Daphne en Sander hebben elkaar ook bij de Hornbach gevonden! Erg leuk natuurlijk en omdat dit bruidspaar ons al kende werden wij gevraagd om hun grote dag vast te leggen. En zo geschiedde; het werd een prachtige dag waar we het Trappistenklooster en Ome Neeff zouden bezoeken.

Na het aankleden bij Daphne thuis in Tilburg, en bij Sander thuis in Goirle, bezochten we dus het Trappistenklooster in Berkel-Enschot. Dit gave klooster was een speeltuin van mooie natuur, gave hoekjes en ruwe muurtjes. En die zon....oh wat scheen die lekker! De reportage werd op een rustig tempo gedaan en het bruidspaar was lekker hunzelf. Niet te zoetsappig, beetje ruw en stoer. Na de reportage gingen we naar Ome Neeff, waar de rest van de dag zou plaatsvinden. In stijl werden ze door Trouwbus Tilburg in een Volkswagen T2 bus gebracht en afgezet. De gasten zaten al klaar en de mooie entree zorgde voor veel blije gezichten. Natuurlijk werd er "ja" gezegd, en werden Daphne en Sander overladen met cadeaus en knuffels :-)

Een borrel, een stukje, lekker eten, een drankje, wat groepsfoto's en heel veel gezelligheid waren de ingrediënten van de middag. Het was goed te zien dat iedereen het goed met elkaar kon vinden en dat dit een hechte familie is. En zo hoort een bruiloft ook te zijn; genieten met je dierbaren. Natuurlijk werd de dag met een lekker feest afgesloten dat net zo gezellig was als de dag zelf. Een 'goei fiske' dus! Daphne en Sander, het was erg leuk om jullie grote dag vast te mogen leggen en er bij te mogen zijn!


Bruiloft bij Ome Neeff | GoirleBruiloft bij Ome Neeff | GoirleBruiloft bij Ome Neeff | GoirleBruiloft bij Ome Neeff | GoirleBruiloft bij Ome Neeff | GoirleBruiloft bij Ome Neeff | GoirleBruiloft bij Ome Neeff | GoirleBruiloft bij Ome Neeff | GoirleBruiloft bij Ome Neeff | GoirleBruiloft bij Ome Neeff | GoirleBruiloft bij Ome Neeff | GoirleBruiloft bij Ome Neeff | GoirleBruiloft bij Ome Neeff | GoirleBruiloft bij Ome Neeff | GoirleBruiloft bij Ome Neeff | GoirleBruiloft bij Ome Neeff | GoirleBruiloft bij Ome Neeff | GoirleBruiloft bij Ome Neeff | GoirleBruiloft bij Ome Neeff | GoirleBruiloft bij Ome Neeff | GoirleBruiloft bij Ome Neeff | GoirleBruiloft bij Ome Neeff | GoirleBruiloft bij Ome Neeff | GoirleBruiloft bij Ome Neeff | GoirleBruiloft bij Ome Neeff | GoirleBruiloft bij Ome Neeff | GoirleBruiloft bij Ome Neeff | Goirle
488

Daphne & Sander's adresjes

Vervoer:   Trouwbus Tilburg

Bekijk ook eens onze andere blogjesKopfoto Trouwen in Montfoort

Trouwen in Montfoort

De eerste bruiloft na onze vakantie bracht ons naar Montfoort waar de bruiloft bij De Heeren van Montfoort plaats vond. Het diner en het feest was bij Kasteel Montfoort, 250 meter verderop. Zelf waren wij nog niet in dit lieve dorpje geweest, maar wat is het een gezellige plek om te trouwen!....
lees verder →
Kopfoto Trouwen bij kasteel Wijenburg

Trouwen bij kasteel Wijenburg

Oh wat kan de herfst toch mooi zijn! Het laaghangende zonnetje scheen prachtig door de gekleurde bladeren heen wat een spektakel aan herfst kleuren opleverde. Overigens hielden Niké en Steven van verschillende stijlen want naast het herfst sfeertje hebben we tijdens de reportage nog een mooie heide en een stoere zand- en grindwinning bezocht. De dag zelf vond plaats in het mooie kasteel Wijenburg, waardoor hier een landhuis/kasteel stijl ontstond.....
lees verder →
Kopfoto Trouwen in je eigen achtertuin | Chaam

Trouwen in je eigen achtertuin | Chaam

Linda en Rick trouwden in hun eigen tuin in Chaam. Toen wij daar een paar maanden van te voren langs waren geweest zag de tuin er een beetje troosteloos uit. Ze waren net verhuisd en natuurlijk krijgt de tuin dan pas als laatste zijn aandacht. Maar Rick gaf aan dat het voor die tijd gedeeltelijk bestraat zou zijn en dat het helemaal goed zou komen. En hij had daar helemaal gelijk in; wat was het een prachtige plek geworden!....
lees verder →