background

Bruiloft bij Ome Neeff | Goirle

Daphne & Sander

13 september 2019

Wij (Hiske & Michael) hebben elkaar ontmoet bij de Hornbach waar wij vroeger allebei werkten. In dat licht zou je ons een 'Hornbach-koppel' kunnen noemen. Maar het blijkt dat Cupido daar ook vaak komt winkelen, want Daphne en Sander hebben elkaar ook bij de Hornbach gevonden! Erg leuk natuurlijk en omdat dit bruidspaar ons al kende werden wij gevraagd om hun grote dag vast te leggen. En zo geschiedde; het werd een prachtige dag waar we het Trappistenklooster en Ome Neeff zouden bezoeken.

Na het aankleden bij Daphne thuis in Tilburg, en bij Sander thuis in Goirle, bezochten we dus het Trappistenklooster in Berkel-Enschot. Dit gave klooster was een speeltuin van mooie natuur, gave hoekjes en ruwe muurtjes. En die zon....oh wat scheen die lekker! De reportage werd op een rustig tempo gedaan en het bruidspaar was lekker hunzelf. Niet te zoetsappig, beetje ruw en stoer. Na de reportage gingen we naar Ome Neeff, waar de rest van de dag zou plaatsvinden. In stijl werden ze door Trouwbus Tilburg in een Volkswagen T2 bus gebracht en afgezet. De gasten zaten al klaar en de mooie entree zorgde voor veel blije gezichten. Natuurlijk werd er "ja" gezegd, en werden Daphne en Sander overladen met cadeaus en knuffels :-)

Een borrel, een stukje, lekker eten, een drankje, wat groepsfoto's en heel veel gezelligheid waren de ingrediënten van de middag. Het was goed te zien dat iedereen het goed met elkaar kon vinden en dat dit een hechte familie is. En zo hoort een bruiloft ook te zijn; genieten met je dierbaren. Natuurlijk werd de dag met een lekker feest afgesloten dat net zo gezellig was als de dag zelf. Een 'goei fiske' dus! Daphne en Sander, het was erg leuk om jullie grote dag vast te mogen leggen en er bij te mogen zijn!

Bruiloft bij Ome Neeff | GoirleBruiloft bij Ome Neeff | GoirleBruiloft bij Ome Neeff | GoirleBruiloft bij Ome Neeff | GoirleBruiloft bij Ome Neeff | GoirleBruiloft bij Ome Neeff | GoirleBruiloft bij Ome Neeff | GoirleBruiloft bij Ome Neeff | GoirleBruiloft bij Ome Neeff | GoirleBruiloft bij Ome Neeff | GoirleBruiloft bij Ome Neeff | GoirleBruiloft bij Ome Neeff | GoirleBruiloft bij Ome Neeff | GoirleBruiloft bij Ome Neeff | GoirleBruiloft bij Ome Neeff | GoirleBruiloft bij Ome Neeff | GoirleBruiloft bij Ome Neeff | GoirleBruiloft bij Ome Neeff | GoirleBruiloft bij Ome Neeff | GoirleBruiloft bij Ome Neeff | GoirleBruiloft bij Ome Neeff | GoirleBruiloft bij Ome Neeff | GoirleBruiloft bij Ome Neeff | GoirleBruiloft bij Ome Neeff | GoirleBruiloft bij Ome Neeff | GoirleBruiloft bij Ome Neeff | GoirleBruiloft bij Ome Neeff | Goirle
488

Daphne & Sander's adresjes:

Vervoer:   Trouwbus Tilburg

Bekijk ook eens onze andere blogjes

Kopfoto Bruiloft in de achtertuin

Bruiloft in de achtertuin

Wat hebben bier-pong, een tafeltennistafel, een sjoelbak, een trampoline, een luchtkussen, een schommel en een mega-Jenga gemeen? Ze waren allemaal aanwezig op de bruiloft van Petra en Tim! Dit leuke bruidspaar had niet zo heel veel wensen voor hun grote dag. Droog weer, veel vrienden en familie en een enorme bak gezelligheid waren toch wel de belangrijkste. Missie geslaagd dachten we zo!....
lees verder →
Kopfoto Buiten trouwen | Landgoed Ulvenhart

Buiten trouwen | Landgoed Ulvenhart

Buiten trouwen wordt veel gedaan! Het geeft een open en vrij gevoel maar we wonen in Nederland, dus een locatie moet ook een mogelijkheid hebben om binnen te trouwen. Suus en Joep kozen voor Ulvenhart in Ulvenhout. Hier kun je niet zomaar op een plek buiten trouwen, nee dit kan op een plek met de prachtige naam De Beuken Kathedraal! Omringt door...3 maal raden...Beuken, gaf dit leuke bruidspaar elkaar het 'ja-woord'.....
lees verder →
Kopfoto Trouwen in Dongen bij de Vlaamsche Spijcker

Trouwen in Dongen bij de Vlaamsche Spijcker

Marieke en Maurice wonen in Dongen en dat werd ook de plek waar ze gingen trouwen. Marieke begon de dag bij haar ouders thuis en Maurice in hun eigen huis. Deze lag overigens het gaspedaal 1 keer stevig induwen van elkaar verwijderd :-) Marieke is opgegroeid tussen de paarden dus dat ze met een koets naar de locatie gereden wilde worden stond al snel vast. Maar ook Maurice had zijn momentje met een stoere ruige Jeep; hiermee zijn ze naar de fotolocatie gereden. Ieder zijn ding dus op deze dag.....
lees verder →