Header Bruiloft bij Ome Neeff | Goirle

Bruiloft bij Ome Neeff | Goirle

Daphne & Sander
13 september 2019
Wij (Hiske & Michael) hebben elkaar ontmoet bij de Hornbach waar wij vroeger allebei werkten. In dat licht zou je ons een 'Hornbach-koppel' kunnen noemen. Maar het blijkt dat Cupido daar ook vaak komt winkelen, want Daphne en Sander hebben elkaar ook bij de Hornbach gevonden! Erg leuk natuurlijk en omdat dit bruidspaar ons al kende werden wij gevraagd om hun grote dag vast te leggen. En zo geschiedde; het werd een prachtige dag waar we het Trappistenklooster en Ome Neeff zouden bezoeken.


Na het aankleden bij Daphne thuis in Tilburg, en bij Sander thuis in Goirle, bezochten we dus het Trappistenklooster in Berkel-Enschot. Dit gave klooster was een speeltuin van mooie natuur, gave hoekjes en ruwe muurtjes. En die zon....oh wat scheen die lekker! De reportage werd op een rustig tempo gedaan en het bruidspaar was lekker hunzelf. Niet te zoetsappig, beetje ruw en stoer. Na de reportage gingen we naar Ome Neeff, waar de rest van de dag zou plaatsvinden. In stijl werden ze door Trouwbus Tilburg in een Volkswagen T2 bus gebracht en afgezet. De gasten zaten al klaar en de mooie entree zorgde voor veel blije gezichten. Natuurlijk werd er "ja" gezegd, en werden Daphne en Sander overladen met cadeaus en knuffels :-)

Een borrel, een stukje, lekker eten, een drankje, wat groepsfoto's en heel veel gezelligheid waren de ingrediënten van de middag. Het was goed te zien dat iedereen het goed met elkaar kon vinden en dat dit een hechte familie is. En zo hoort een bruiloft ook te zijn; genieten met je dierbaren. Natuurlijk werd de dag met een lekker feest afgesloten dat net zo gezellig was als de dag zelf. Een 'goei fiske' dus! Daphne en Sander, het was erg leuk om jullie grote dag vast te mogen leggen en er bij te mogen zijn!
Bruiloft bij Ome Neeff | GoirleBruiloft bij Ome Neeff | GoirleBruiloft bij Ome Neeff | GoirleBruiloft bij Ome Neeff | GoirleBruiloft bij Ome Neeff | GoirleBruiloft bij Ome Neeff | GoirleBruiloft bij Ome Neeff | GoirleBruiloft bij Ome Neeff | GoirleBruiloft bij Ome Neeff | GoirleBruiloft bij Ome Neeff | GoirleBruiloft bij Ome Neeff | GoirleBruiloft bij Ome Neeff | GoirleBruiloft bij Ome Neeff | GoirleBruiloft bij Ome Neeff | GoirleBruiloft bij Ome Neeff | GoirleBruiloft bij Ome Neeff | GoirleBruiloft bij Ome Neeff | GoirleBruiloft bij Ome Neeff | GoirleBruiloft bij Ome Neeff | GoirleBruiloft bij Ome Neeff | GoirleBruiloft bij Ome Neeff | GoirleBruiloft bij Ome Neeff | GoirleBruiloft bij Ome Neeff | GoirleBruiloft bij Ome Neeff | GoirleBruiloft bij Ome Neeff | GoirleBruiloft bij Ome Neeff | GoirleBruiloft bij Ome Neeff | Goirle
488Vervoer:Trouwbus Tilburg

Bekijk ook eens onze andere blogjes