background

Bruiloft in België

Nicole en Martin

17 augustus 2019


Een vriendin van 1 van onze bruiden ging zelf ook trouwen en daar mogen we ook de bruiloft van fotograferen. Met andere woorden: 'Via via', zijn we bij deze bruiloft in België gekomen. En daar zijn we eerder geweest, dus wij wisten nu dat de ceremonie in het stadhuis erg snel gaat. Maar het feesten duurt daar langer ;-)

De dag begon in Weelden waar de bruid in haar eigen kapsalon geholpen werd met haar make-up. Voor die tijd had ze al veel vrouwen voorzien van een mooi kapsel en daardoor hield ze maar 20 minuten over voor haar eigen haar. Wanhopig werd er aan haar gevraagd of dat wel genoeg tijd voor haar was. Maar Nicole bleef er rustig onder en voor dat ik het in de gaten had was ze al met de haarlak bezig! Met andere woorden de bruid was klaar om in haar jurk te stappen. De ontmoeting vond plaats bij haar vader waar iedereen met de Engelse dubbeldekker bus naar toe werd gebracht. Martin ging vanuit zijn ouderlijke woonhuis daarheen. In een hele gave Mustang; een moment waar hij naar uitgekeken had! Na de ontmoeting stapte de bruid bij hem in de auto en ging iedereen naar het stadhuis in Weelde. Natuurlijk werd er volmondig ja gezegd. Wel even wennen dat ze in België elkaar daarbij niet de rechterhand geven zoals in Nederland.

In het stadhuis werd er voor een drankje gezorgd en was er tijd voor een paar groepsfoto's. Ook werd daar de Mustang ingeruild voor een voertuig met 1 PK. Ze gingen met een koets naar de kerk, iets dat Nicole heel graag wilde op haar bruiloft! Na de kerkelijke dienst vond de reportage plaats in een prachtige tuin in Baarle-Nassau met de bruidsmeisjes. 2 vonden het minder leuk en de andere twee zouden het model staan een hele dag vol kunnen houden maar het bruidspaar moest natuurlijk ook even alleen op de foto. En zo kwam het avondfeest steeds dichterbij; een feest die tot 04:00 zou duren maar wij lagen toen al heerlijk in ons bedje :-)


Bruiloft in BelgiëBruiloft in BelgiëBruiloft in BelgiëBruiloft in BelgiëBruiloft in BelgiëBruiloft in BelgiëBruiloft in BelgiëBruiloft in BelgiëBruiloft in BelgiëBruiloft in BelgiëBruiloft in BelgiëBruiloft in BelgiëBruiloft in BelgiëBruiloft in BelgiëBruiloft in BelgiëBruiloft in BelgiëBruiloft in BelgiëBruiloft in BelgiëBruiloft in BelgiëBruiloft in BelgiëBruiloft in BelgiëBruiloft in BelgiëBruiloft in BelgiëBruiloft in BelgiëBruiloft in BelgiëBruiloft in BelgiëBruiloft in België
482

Bekijk ook eens onze andere blogjesKopfoto Trouwen in de herfst

Trouwen in de herfst

Aukje en Matthijs kozen ervoor om in de herfst te trouwen. En wij geven ze geen ongelijk want dit seizoen is echt prachtig met zijn uitgesproken kleuren. En de herfst was ook terug te zien in al hun details; blaadjes, eikeltjes, dennenappels, paddenstoelen en pompoenen zorgden voor een echte herfstsfeer! Maar er waren ook nog details die je niet zo maar in een winkel koopt. De bruid was al snel de haaknaald in gekropen na het aanzoek voor het haken van haar eigen boeket. En natuurlijk moest de corsage van Matthijs ook matchen en zagen we later dat de taarttoppers ook 'made by' Aukje waren.....
lees verder →
Kopfoto Trouwen in je eigen achtertuin | Chaam

Trouwen in je eigen achtertuin | Chaam

Linda en Rick trouwden in hun eigen tuin in Chaam. Toen wij daar een paar maanden van te voren langs waren geweest zag de tuin er een beetje troosteloos uit. Ze waren net verhuisd en natuurlijk krijgt de tuin dan pas als laatste zijn aandacht. Maar Rick gaf aan dat het voor die tijd gedeeltelijk bestraat zou zijn en dat het helemaal goed zou komen. En hij had daar helemaal gelijk in; wat was het een prachtige plek geworden!....
lees verder →
Kopfoto Trouwen bij Landgoed Vidaa

Trouwen bij Landgoed Vidaa

Wat heeft dit lieve bruidspaar genoten van hun grote dag! Wij hebben Simone en Kevin non-stop zien lachen en genieten :-) De prachtige locaties die ze hadden uitgekozen waren voor ons nieuw maar voelden meteen warm en vertrouwd aan. Er werd getrouwd bij Landgoed Vidaa en gedineerd (en gefeest) bij Lake House Rotterdam. Landgoed Vidaa biedt een mooie plek in de open lucht aan maar we moesten door het dreigende weer uitwijken naar een Mongoolse Ger.....
lees verder →