background

Bruiloft in België

Nicole en Martin

17 augustus 2019


Een vriendin van 1 van onze bruiden ging zelf ook trouwen en daar mogen we ook de bruiloft van fotograferen. Met andere woorden: 'Via via', zijn we bij deze bruiloft in België gekomen. En daar zijn we eerder geweest, dus wij wisten nu dat de ceremonie in het stadhuis erg snel gaat. Maar het feesten duurt daar langer ;-)

De dag begon in Weelden waar de bruid in haar eigen kapsalon geholpen werd met haar make-up. Voor die tijd had ze al veel vrouwen voorzien van een mooi kapsel en daardoor hield ze maar 20 minuten over voor haar eigen haar. Wanhopig werd er aan haar gevraagd of dat wel genoeg tijd voor haar was. Maar Nicole bleef er rustig onder en voor dat ik het in de gaten had was ze al met de haarlak bezig! Met andere woorden de bruid was klaar om in haar jurk te stappen. De ontmoeting vond plaats bij haar vader waar iedereen met de Engelse dubbeldekker bus naar toe werd gebracht. Martin ging vanuit zijn ouderlijke woonhuis daarheen. In een hele gave Mustang; een moment waar hij naar uitgekeken had! Na de ontmoeting stapte de bruid bij hem in de auto en ging iedereen naar het stadhuis in Weelde. Natuurlijk werd er volmondig ja gezegd. Wel even wennen dat ze in België elkaar daarbij niet de rechterhand geven zoals in Nederland.

In het stadhuis werd er voor een drankje gezorgd en was er tijd voor een paar groepsfoto's. Ook werd daar de Mustang ingeruild voor een voertuig met 1 PK. Ze gingen met een koets naar de kerk, iets dat Nicole heel graag wilde op haar bruiloft! Na de kerkelijke dienst vond de reportage plaats in een prachtige tuin in Baarle-Nassau met de bruidsmeisjes. 2 vonden het minder leuk en de andere twee zouden het model staan een hele dag vol kunnen houden maar het bruidspaar moest natuurlijk ook even alleen op de foto. En zo kwam het avondfeest steeds dichterbij; een feest die tot 04:00 zou duren maar wij lagen toen al heerlijk in ons bedje :-)


Bruiloft in BelgiëBruiloft in BelgiëBruiloft in BelgiëBruiloft in BelgiëBruiloft in BelgiëBruiloft in BelgiëBruiloft in BelgiëBruiloft in BelgiëBruiloft in BelgiëBruiloft in BelgiëBruiloft in BelgiëBruiloft in BelgiëBruiloft in BelgiëBruiloft in BelgiëBruiloft in BelgiëBruiloft in BelgiëBruiloft in BelgiëBruiloft in BelgiëBruiloft in BelgiëBruiloft in BelgiëBruiloft in BelgiëBruiloft in BelgiëBruiloft in BelgiëBruiloft in BelgiëBruiloft in BelgiëBruiloft in BelgiëBruiloft in België
482

Bekijk ook eens onze andere blogjesKopfoto Trouwen op het strand bij het Houtse Meer

Trouwen op het strand bij het Houtse Meer

Vrijdag 4 oktober 2019....de hele dag regen. Zondag 6 oktober....de hele dag regen. Zaterdag 5 oktober? Nou, kijk maar naar de kopfoto! Brenda en Bas zijn 'gewoon' buiten getrouwd, al was het wel fris. De ceremonie duurde ook langer dan gepland maar de warme en lieve woorden van hun goede vriend (die voor 1 dag BABS was), en de mooie en leuke speeches van broer en zus maakte het bruidspaar warm van binnen! Oké, en wellicht hielp ook het shotglaasje Schrobbelèr ;-)....
lees verder →
Kopfoto Trouwen op de fiets

Trouwen op de fiets

Deze bruiloft bracht ons naar Strijen, een plaats die wij eerst op Google Maps moesten opzoeken. Maar na deze bruiloft is onze topografie weer verrijkt en kunnen we het aanwijzen op de kaart. Het is er lekker open, ruimtelijk en vlak. Oftewel echt Hollands! Dit gevoel werd versterkt door het bruidspaar Dorenda en Bas die op de fiets gingen trouwen.....
lees verder →
Kopfoto Buiten trouwen | Landgoed Ulvenhart

Buiten trouwen | Landgoed Ulvenhart

Buiten trouwen wordt veel gedaan! Het geeft een open en vrij gevoel maar we wonen in Nederland, dus een locatie moet ook een mogelijkheid hebben om binnen te trouwen. Suus en Joep kozen voor Ulvenhart in Ulvenhout. Hier kun je niet zomaar op een plek buiten trouwen, nee dit kan op een plek met de prachtige naam De Beuken Kathedraal! Omringt door...3 maal raden...Beuken, gaf dit leuke bruidspaar elkaar het 'ja-woord'.....
lees verder →