background

Bruiloft in België

Nicole en Martin

17 augustus 2019

Een vriendin van 1 van onze bruiden ging zelf ook trouwen en daar mogen we ook de bruiloft van fotograferen. Met andere woorden: 'Via via', zijn we bij deze bruiloft in België gekomen. En daar zijn we eerder geweest, dus wij wisten nu dat de ceremonie in het stadhuis erg snel gaat. Maar het feesten duurt daar langer ;-)

De dag begon in Weelden waar de bruid in haar eigen kapsalon geholpen werd met haar make-up. Voor die tijd had ze al veel vrouwen voorzien van een mooi kapsel en daardoor hield ze maar 20 minuten over voor haar eigen haar. Wanhopig werd er aan haar gevraagd of dat wel genoeg tijd voor haar was. Maar Nicole bleef er rustig onder en voor dat ik het in de gaten had was ze al met de haarlak bezig! Met andere woorden de bruid was klaar om in haar jurk te stappen. De ontmoeting vond plaats bij haar vader waar iedereen met de Engelse dubbeldekker bus naar toe werd gebracht. Martin ging vanuit zijn ouderlijke woonhuis daarheen. In een hele gave Mustang; een moment waar hij naar uitgekeken had! Na de ontmoeting stapte de bruid bij hem in de auto en ging iedereen naar het stadhuis in Weelde. Natuurlijk werd er volmondig ja gezegd. Wel even wennen dat ze in België elkaar daarbij niet de rechterhand geven zoals in Nederland.

In het stadhuis werd er voor een drankje gezorgd en was er tijd voor een paar groepsfoto's. Ook werd daar de Mustang ingeruild voor een voertuig met 1 PK. Ze gingen met een koets naar de kerk, iets dat Nicole heel graag wilde op haar bruiloft! Na de kerkelijke dienst vond de reportage plaats in een prachtige tuin in Baarle-Nassau met de bruidsmeisjes. 2 vonden het minder leuk en de andere twee zouden het model staan een hele dag vol kunnen houden maar het bruidspaar moest natuurlijk ook even alleen op de foto. En zo kwam het avondfeest steeds dichterbij; een feest die tot 04:00 zou duren maar wij lagen toen al heerlijk in ons bedje :-)

Bruiloft in BelgiëBruiloft in BelgiëBruiloft in BelgiëBruiloft in BelgiëBruiloft in BelgiëBruiloft in BelgiëBruiloft in BelgiëBruiloft in BelgiëBruiloft in BelgiëBruiloft in BelgiëBruiloft in BelgiëBruiloft in BelgiëBruiloft in BelgiëBruiloft in BelgiëBruiloft in BelgiëBruiloft in BelgiëBruiloft in BelgiëBruiloft in BelgiëBruiloft in BelgiëBruiloft in BelgiëBruiloft in BelgiëBruiloft in BelgiëBruiloft in BelgiëBruiloft in BelgiëBruiloft in BelgiëBruiloft in BelgiëBruiloft in België
482

Bekijk ook eens onze andere blogjes

Kopfoto Trouwen in Dongen bij de Vlaamsche Spijcker

Trouwen in Dongen bij de Vlaamsche Spijcker

Marieke en Maurice wonen in Dongen en dat werd ook de plek waar ze gingen trouwen. Marieke begon de dag bij haar ouders thuis en Maurice in hun eigen huis. Deze lag overigens het gaspedaal 1 keer stevig induwen van elkaar verwijderd :-) Marieke is opgegroeid tussen de paarden dus dat ze met een koets naar de locatie gereden wilde worden stond al snel vast. Maar ook Maurice had zijn momentje met een stoere ruige Jeep; hiermee zijn ze naar de fotolocatie gereden. Ieder zijn ding dus op deze dag.....
lees verder →
Kopfoto Trouwen in Helvoirt | Noord-Brabant

Trouwen in Helvoirt | Noord-Brabant

We beginnen maar gelijk met 1 van de opvallende punten bij dit bruidspaar: Ja de bruidegom draagt een korte broek! Alle etiquette konden zo de prullenbak in, en daar houden we wel van. Zo ben je gewoon jezelf en voel je jezelf op je best. Dus dit is een dag met een lekker gek bruidspaar dat er een gezellige dag van willen maken met veel vrienden en familie! Kom maar op :-)....
lees verder →
Kopfoto Trouwfotograaf in Waalwijk | Bistro Jan

Trouwfotograaf in Waalwijk | Bistro Jan

Imke en Maarten komen uit Waalwijk en dat was ook de stad waar ze gingen trouwen. Ze hebben al een relatie vanaf de middelbare school en niet alleen deze relatie heeft goed stand gehouden. Ze hebben namelijk ook nog veel vrienden uit die tijd die op de bruiloft aanwezig waren! Helaas was hun oude school, de Dr. Mollercollege, niet meer toegankelijk want anders had daar de reportage plaatsgevonden.....
lees verder →