Header Trash the Dress fotoshoot met bruidspaar onderwater

Trash the Dress fotoshoot met bruidspaar onderwater

Jolinde en Dirk
03 augustus 2019
Een leeg zwembad, een vrolijk bruidspaar in de vorm van Jolinde en Dirk (al ruim een maand gelukkig getrouwd) en een camera die onder water kan. De ingrediënten voor een superleuke onderwater Trash the Dress shoot! Oké het was vroeg en best fris maar hier werd al lang naar uitgekeken. Bovendien was deze fotoshoot voor het bruidspaar extra bijzonder want ze hebben elkaar als collega's leren kennen op dit zwembad.


De onderwater camerabescherming hadden we thuis zorgvuldig getest in een emmer en als nood hadden we ook nog een bak met ongekookte rijst meegenomen mocht er iets mis gaan. Michael heeft de shoot in het water gedaan en ik was de steun en toeverlaat op de kant. Het begon rustig met voetje baden; goed te doen voor het bruidspaar. Maar daarna wilden we graag een foto waarbij ze achterover het water in vielen. Best spannend om met bruidskleding het koude water in te vallen, maar ze gingen er voor! We hadden een lijstje met ideeën die we wilden afwerken en Jolinde en Dirk waren overal voor in :-) Op een gegeven moment waren we aangekomen bij foto's op de glijbaan, iets dat Jolinde liever niet wilde doen. Maar Dirk en Michael (die achteruit en soms bijna tollend mee gleed) hadden zoveel plezier en laten zien dat het goed ging dat ze er toch voor ging. En het bleef niet bij één keer.

Het was echt een hele gezellig ochtend; ik had niet gedacht dat we meer dan 3 uur ons zouden vermaken. Nou ja, wij zouden ons wel vermaken maar voor het bruidspaar was het wel koud en zwaar. Dirk zat zo strak in zijn pak dat hij niet echt een zwemslag kon maken en de bruidsjurk van Jolinde was door het water erg zwaar geworden. Toch waren ze niet te stoppen en gingen ze van het ene bad naar het andere. Ze sprongen, wachten en herhaalde geduldig houdingen. Wat een super ervaring was dit! Het idee dat tijdens ons eerste gesprek ontstond, is erg leuk verlopen. Het was gezellig met jullie, stelletje otters ;-)
Trash the Dress fotoshoot met bruidspaar onderwaterTrash the Dress fotoshoot met bruidspaar onderwaterTrash the Dress fotoshoot met bruidspaar onderwaterTrash the Dress fotoshoot met bruidspaar onderwaterTrash the Dress fotoshoot met bruidspaar onderwaterTrash the Dress fotoshoot met bruidspaar onderwaterTrash the Dress fotoshoot met bruidspaar onderwaterTrash the Dress fotoshoot met bruidspaar onderwaterTrash the Dress fotoshoot met bruidspaar onderwaterTrash the Dress fotoshoot met bruidspaar onderwaterTrash the Dress fotoshoot met bruidspaar onderwaterTrash the Dress fotoshoot met bruidspaar onderwaterTrash the Dress fotoshoot met bruidspaar onderwaterTrash the Dress fotoshoot met bruidspaar onderwaterTrash the Dress fotoshoot met bruidspaar onderwaterTrash the Dress fotoshoot met bruidspaar onderwater
480