Header Trash the dress fotoshoot in Brabant

Trash the dress fotoshoot in Brabant

Trash the dress Alice & Martin

18 juli 2015


Alice mailde ons al voor hun bruiloft dat ze graag een trash the dress fotoshoot wilde na de bruiloft. Voor ons was het de eerst keer maar wij gingen de uitdaging graag aan. Al keek haar oma haar vragend aan toen ze op de trouwdag hoorde wat ze wilde gaan doen met haar jurk.

Maar na de bruiloft van Alice en Martin wisten wij al zeker dat het echt zou gaan gebeuren, die twee zijn wel in voor een beetje gekkigheid. Ze hadden elkaar ook bij het water leren kennen dus dat maakte het wel een mooie eenheid. Sterker nog; het werd de Geffense plas waar ze elkaar voor het eerst ontmoetten. Het was vroeg voor een zondag maar het was er perfect!! Met andere woorden, niet te koud en geen hond te zien, het water helemaal voor ons alleen. Zo, Alice en Martin, kom maar op dacht ik met mijn middel al in het water. Ze volgden al snel! Met dolfijnen zwemmen lijkt mij leuk, maar ik moet toegeven dat het zwemmen met een bruidspaar ook erg leuk is! Alice werd in het water gegooid, ze spetterden elkaar flink nat, dreven op het water, doken op uit het water en spetterden onze kanten op. Dikke pret. Bij het nabewerken zie ik nog eens wat een lol ze samen hebben, het was een superleuke ochtend...voor herhaling vatbaar! Kom maar op, wie durft/wil? ;-)


Trash the dress fotoshoot in BrabantTrash the dress fotoshoot in BrabantTrash the dress fotoshoot in BrabantTrash the dress fotoshoot in BrabantTrash the dress fotoshoot in BrabantTrash the dress fotoshoot in BrabantTrash the dress fotoshoot in BrabantTrash the dress fotoshoot in BrabantTrash the dress fotoshoot in BrabantTrash the dress fotoshoot in BrabantTrash the dress fotoshoot in BrabantTrash the dress fotoshoot in BrabantTrash the dress fotoshoot in BrabantTrash the dress fotoshoot in BrabantTrash the dress fotoshoot in BrabantTrash the dress fotoshoot in BrabantTrash the dress fotoshoot in Brabant
176