background

Trouwen bij de Woeste Hoeve | Beekbergen

Annemieke & Wesley

22 juni 2019


Na de mooie verhalen van Annemieke en Wesley, tijdens het introductiegesprek, waren wij erg nieuwsgierig geworden over hun trouwlocatie; De Woeste Hoeve in Beekbergen. Voor ons niet in de buurt dus kenden wij deze trouwlocatie nog niet. Er zou een mooi hoekje in de tuin zijn waar getrouwd kan worden maar ook het borrelen en de taart zou in de gezellige tuin plaats vinden.

Maar voor we naar De Woeste Hoeve gingen werd Hiske afgezet bij de bruid in Ugchelen. Jawel, weer een plaatsje dat we op moesten zoeken. Maar ik kan al meteen vertellen dat het een klein half uurtje rijden is van Barneveld, de plaats waar Michael die ochtend heen ging voor de bruidegom. We hadden wel een paar flashbacks die ochtend, want wij bevonden ons tussen mensen die wij al eerder gefotografeerd hebben. De zus van Annemieke was net een jaar geleden getrouwd en hun grote dag hebben wij ook mogen fotograferen! We wisten dus al dat het een gezellige en knusse bruiloft zou gaan worden. Na de ontmoeting hebben wij de fotoshoot in het Natuurpark Berg & Bos gedaan; een gevarieerd park dat naast De Apenheul ligt. Oh, overigens was de reportage samen met hun wel opgevoede hond Pip, een 'good girl' pur sang :-) Er was veel groen waar dit bruidspaar erg van houdt. En dat groen was dus ook aanwezig op de trouwlocatie want de tuin was goed begroeid waardoor er allemaal mooie hoekjes ontstonden. Achter in de tuin, een beetje verborgen, stond alles klaar voor de ceremonie. De kleurrijke bloemen maakten het een fleurig hoekje. Annemieke en Wesley hadden helemaal gelijk, het was er prachtig!

Tijdens de ceremonie waren er nog persoonlijke speeches van oma en een vriendin. De ring werd door trouwe Pip gebracht. Maar deze gasten hadden nog meer in petto want tijdens de borrel moest het bruidspaar nog een persoonlijk opgebouwd spel spelen, werd er nog een keer gespeecht door de ouders en vond er nog een 'flash-mob dance' plaats. En niet te vergeten de vele persoonlijke cadeautjes die ze ontvingen. Wat een fijne knusse dag op een prachtige locatie. Annemieke, Wesley en Pip, wij wensen jullie nog vele liefdevolle jaren!


Trouwen bij de Woeste Hoeve | BeekbergenTrouwen bij de Woeste Hoeve | BeekbergenTrouwen bij de Woeste Hoeve | BeekbergenTrouwen bij de Woeste Hoeve | BeekbergenTrouwen bij de Woeste Hoeve | BeekbergenTrouwen bij de Woeste Hoeve | BeekbergenTrouwen bij de Woeste Hoeve | BeekbergenTrouwen bij de Woeste Hoeve | BeekbergenTrouwen bij de Woeste Hoeve | BeekbergenTrouwen bij de Woeste Hoeve | BeekbergenTrouwen bij de Woeste Hoeve | BeekbergenTrouwen bij de Woeste Hoeve | BeekbergenTrouwen bij de Woeste Hoeve | BeekbergenTrouwen bij de Woeste Hoeve | BeekbergenTrouwen bij de Woeste Hoeve | BeekbergenTrouwen bij de Woeste Hoeve | BeekbergenTrouwen bij de Woeste Hoeve | BeekbergenTrouwen bij de Woeste Hoeve | BeekbergenTrouwen bij de Woeste Hoeve | BeekbergenTrouwen bij de Woeste Hoeve | BeekbergenTrouwen bij de Woeste Hoeve | BeekbergenTrouwen bij de Woeste Hoeve | BeekbergenTrouwen bij de Woeste Hoeve | BeekbergenTrouwen bij de Woeste Hoeve | BeekbergenTrouwen bij de Woeste Hoeve | BeekbergenTrouwen bij de Woeste Hoeve | BeekbergenTrouwen bij de Woeste Hoeve | BeekbergenTrouwen bij de Woeste Hoeve | BeekbergenTrouwen bij de Woeste Hoeve | BeekbergenTrouwen bij de Woeste Hoeve | BeekbergenTrouwen bij de Woeste Hoeve | BeekbergenTrouwen bij de Woeste Hoeve | Beekbergen
477

Annemieke & Wesley's adresjes

Trouw- diner- en feestlocatie:   Woeste Hoeve In Beekbergen

Bekijk ook eens onze andere blogjesKopfoto Trouwen in Dongen bij de Vlaamsche Spijcker

Trouwen in Dongen bij de Vlaamsche Spijcker

Marieke en Maurice wonen in Dongen en dat werd ook de plek waar ze gingen trouwen. Marieke begon de dag bij haar ouders thuis en Maurice in hun eigen huis. Deze lag overigens het gaspedaal 1 keer stevig induwen van elkaar verwijderd :-) Marieke is opgegroeid tussen de paarden dus dat ze met een koets naar de locatie gereden wilde worden stond al snel vast. Maar ook Maurice had zijn momentje met een stoere ruige Jeep; hiermee zijn ze naar de fotolocatie gereden. Ieder zijn ding dus op deze dag.....
lees verder →
Kopfoto Trouwen in Helvoirt | Noord-Brabant

Trouwen in Helvoirt | Noord-Brabant

We beginnen maar gelijk met 1 van de opvallende punten bij dit bruidspaar: Ja de bruidegom draagt een korte broek! Alle etiquette konden zo de prullenbak in, en daar houden we wel van. Zo ben je gewoon jezelf en voel je jezelf op je best. Dus dit is een dag met een lekker gek bruidspaar dat er een gezellige dag van willen maken met veel vrienden en familie! Kom maar op :-)....
lees verder →
Kopfoto Trouwen in de herfst

Trouwen in de herfst

Aukje en Matthijs kozen ervoor om in de herfst te trouwen. En wij geven ze geen ongelijk want dit seizoen is echt prachtig met zijn uitgesproken kleuren. En de herfst was ook terug te zien in al hun details; blaadjes, eikeltjes, dennenappels, paddenstoelen en pompoenen zorgden voor een echte herfstsfeer! Maar er waren ook nog details die je niet zo maar in een winkel koopt. De bruid was al snel de haaknaald in gekropen na het aanzoek voor het haken van haar eigen boeket. En natuurlijk moest de corsage van Matthijs ook matchen en zagen we later dat de taarttoppers ook 'made by' Aukje waren.....
lees verder →