Header Trouwen bij de Woeste Hoeve | Beekbergen

Trouwen bij de Woeste Hoeve | Beekbergen

Annemieke & Wesley
22 juni 2019
Na de mooie verhalen van Annemieke en Wesley, tijdens het introductiegesprek, waren wij erg nieuwsgierig geworden over hun trouwlocatie; De Woeste Hoeve in Beekbergen. Voor ons niet in de buurt dus kenden wij deze trouwlocatie nog niet. Er zou een mooi hoekje in de tuin zijn waar getrouwd kan worden maar ook het borrelen en de taart zou in de gezellige tuin plaats vinden.


Maar voor we naar De Woeste Hoeve gingen werd Hiske afgezet bij de bruid in Ugchelen. Jawel, weer een plaatsje dat we op moesten zoeken. Maar ik kan al meteen vertellen dat het een klein half uurtje rijden is van Barneveld, de plaats waar Michael die ochtend heen ging voor de bruidegom. We hadden wel een paar flashbacks die ochtend, want wij bevonden ons tussen mensen die wij al eerder gefotografeerd hebben. De zus van Annemieke was net een jaar geleden getrouwd en hun grote dag hebben wij ook mogen fotograferen! We wisten dus al dat het een gezellige en knusse bruiloft zou gaan worden. Na de ontmoeting hebben wij de fotoshoot in het Natuurpark Berg & Bos gedaan; een gevarieerd park dat naast De Apenheul ligt. Oh, overigens was de reportage samen met hun wel opgevoede hond Pip, een 'good girl' pur sang :-) Er was veel groen waar dit bruidspaar erg van houdt. En dat groen was dus ook aanwezig op de trouwlocatie want de tuin was goed begroeid waardoor er allemaal mooie hoekjes ontstonden. Achter in de tuin, een beetje verborgen, stond alles klaar voor de ceremonie. De kleurrijke bloemen maakten het een fleurig hoekje. Annemieke en Wesley hadden helemaal gelijk, het was er prachtig!

Tijdens de ceremonie waren er nog persoonlijke speeches van oma en een vriendin. De ring werd door trouwe Pip gebracht. Maar deze gasten hadden nog meer in petto want tijdens de borrel moest het bruidspaar nog een persoonlijk opgebouwd spel spelen, werd er nog een keer gespeecht door de ouders en vond er nog een 'flash-mob dance' plaats. En niet te vergeten de vele persoonlijke cadeautjes die ze ontvingen. Wat een fijne knusse dag op een prachtige locatie. Annemieke, Wesley en Pip, wij wensen jullie nog vele liefdevolle jaren!
Trouwen bij de Woeste Hoeve | BeekbergenTrouwen bij de Woeste Hoeve | BeekbergenTrouwen bij de Woeste Hoeve | BeekbergenTrouwen bij de Woeste Hoeve | BeekbergenTrouwen bij de Woeste Hoeve | BeekbergenTrouwen bij de Woeste Hoeve | BeekbergenTrouwen bij de Woeste Hoeve | BeekbergenTrouwen bij de Woeste Hoeve | BeekbergenTrouwen bij de Woeste Hoeve | BeekbergenTrouwen bij de Woeste Hoeve | BeekbergenTrouwen bij de Woeste Hoeve | BeekbergenTrouwen bij de Woeste Hoeve | BeekbergenTrouwen bij de Woeste Hoeve | BeekbergenTrouwen bij de Woeste Hoeve | BeekbergenTrouwen bij de Woeste Hoeve | BeekbergenTrouwen bij de Woeste Hoeve | BeekbergenTrouwen bij de Woeste Hoeve | BeekbergenTrouwen bij de Woeste Hoeve | BeekbergenTrouwen bij de Woeste Hoeve | BeekbergenTrouwen bij de Woeste Hoeve | BeekbergenTrouwen bij de Woeste Hoeve | BeekbergenTrouwen bij de Woeste Hoeve | BeekbergenTrouwen bij de Woeste Hoeve | BeekbergenTrouwen bij de Woeste Hoeve | BeekbergenTrouwen bij de Woeste Hoeve | BeekbergenTrouwen bij de Woeste Hoeve | BeekbergenTrouwen bij de Woeste Hoeve | BeekbergenTrouwen bij de Woeste Hoeve | BeekbergenTrouwen bij de Woeste Hoeve | BeekbergenTrouwen bij de Woeste Hoeve | BeekbergenTrouwen bij de Woeste Hoeve | BeekbergenTrouwen bij de Woeste Hoeve | BeekbergenTrouwen bij de Woeste Hoeve | Beekbergen
477Trouw- diner- en feestlocatie:Woeste Hoeve In Beekbergen

Bekijk ook eens onze andere blogjes