background

Trouwen bij de Woeste Hoeve | Beekbergen

Annemieke & Wesley

22 juni 2019


Na de mooie verhalen van Annemieke en Wesley, tijdens het introductiegesprek, waren wij erg nieuwsgierig geworden over hun trouwlocatie; De Woeste Hoeve in Beekbergen. Voor ons niet in de buurt dus kenden wij deze trouwlocatie nog niet. Er zou een mooi hoekje in de tuin zijn waar getrouwd kan worden maar ook het borrelen en de taart zou in de gezellige tuin plaats vinden.

Maar voor we naar De Woeste Hoeve gingen werd Hiske afgezet bij de bruid in Ugchelen. Jawel, weer een plaatsje dat we op moesten zoeken. Maar ik kan al meteen vertellen dat het een klein half uurtje rijden is van Barneveld, de plaats waar Michael die ochtend heen ging voor de bruidegom. We hadden wel een paar flashbacks die ochtend, want wij bevonden ons tussen mensen die wij al eerder gefotografeerd hebben. De zus van Annemieke was net een jaar geleden getrouwd en hun grote dag hebben wij ook mogen fotograferen! We wisten dus al dat het een gezellige en knusse bruiloft zou gaan worden. Na de ontmoeting hebben wij de fotoshoot in het Natuurpark Berg & Bos gedaan; een gevarieerd park dat naast De Apenheul ligt. Oh, overigens was de reportage samen met hun wel opgevoede hond Pip, een 'good girl' pur sang :-) Er was veel groen waar dit bruidspaar erg van houdt. En dat groen was dus ook aanwezig op de trouwlocatie want de tuin was goed begroeid waardoor er allemaal mooie hoekjes ontstonden. Achter in de tuin, een beetje verborgen, stond alles klaar voor de ceremonie. De kleurrijke bloemen maakten het een fleurig hoekje. Annemieke en Wesley hadden helemaal gelijk, het was er prachtig!

Tijdens de ceremonie waren er nog persoonlijke speeches van oma en een vriendin. De ring werd door trouwe Pip gebracht. Maar deze gasten hadden nog meer in petto want tijdens de borrel moest het bruidspaar nog een persoonlijk opgebouwd spel spelen, werd er nog een keer gespeecht door de ouders en vond er nog een 'flash-mob dance' plaats. En niet te vergeten de vele persoonlijke cadeautjes die ze ontvingen. Wat een fijne knusse dag op een prachtige locatie. Annemieke, Wesley en Pip, wij wensen jullie nog vele liefdevolle jaren!


Trouwen bij de Woeste Hoeve | BeekbergenTrouwen bij de Woeste Hoeve | BeekbergenTrouwen bij de Woeste Hoeve | BeekbergenTrouwen bij de Woeste Hoeve | BeekbergenTrouwen bij de Woeste Hoeve | BeekbergenTrouwen bij de Woeste Hoeve | BeekbergenTrouwen bij de Woeste Hoeve | BeekbergenTrouwen bij de Woeste Hoeve | BeekbergenTrouwen bij de Woeste Hoeve | BeekbergenTrouwen bij de Woeste Hoeve | BeekbergenTrouwen bij de Woeste Hoeve | BeekbergenTrouwen bij de Woeste Hoeve | BeekbergenTrouwen bij de Woeste Hoeve | BeekbergenTrouwen bij de Woeste Hoeve | BeekbergenTrouwen bij de Woeste Hoeve | BeekbergenTrouwen bij de Woeste Hoeve | BeekbergenTrouwen bij de Woeste Hoeve | BeekbergenTrouwen bij de Woeste Hoeve | BeekbergenTrouwen bij de Woeste Hoeve | BeekbergenTrouwen bij de Woeste Hoeve | BeekbergenTrouwen bij de Woeste Hoeve | BeekbergenTrouwen bij de Woeste Hoeve | BeekbergenTrouwen bij de Woeste Hoeve | BeekbergenTrouwen bij de Woeste Hoeve | BeekbergenTrouwen bij de Woeste Hoeve | BeekbergenTrouwen bij de Woeste Hoeve | BeekbergenTrouwen bij de Woeste Hoeve | BeekbergenTrouwen bij de Woeste Hoeve | BeekbergenTrouwen bij de Woeste Hoeve | BeekbergenTrouwen bij de Woeste Hoeve | BeekbergenTrouwen bij de Woeste Hoeve | BeekbergenTrouwen bij de Woeste Hoeve | Beekbergen
477

Annemieke & Wesley's adresjes

Trouw- diner- en feestlocatie:   Woeste Hoeve In Beekbergen

Bekijk ook eens onze andere blogjesKopfoto Trouwen in Helvoirt | Noord-Brabant

Trouwen in Helvoirt | Noord-Brabant

We beginnen maar gelijk met 1 van de opvallende punten bij dit bruidspaar: Ja de bruidegom draagt een korte broek! Alle etiquette konden zo de prullenbak in, en daar houden we wel van. Zo ben je gewoon jezelf en voel je jezelf op je best. Dus dit is een dag met een lekker gek bruidspaar dat er een gezellige dag van willen maken met veel vrienden en familie! Kom maar op :-)....
lees verder →
Kopfoto Trouwen bij kasteel Wijenburg

Trouwen bij kasteel Wijenburg

Oh wat kan de herfst toch mooi zijn! Het laaghangende zonnetje scheen prachtig door de gekleurde bladeren heen wat een spektakel aan herfst kleuren opleverde. Overigens hielden Niké en Steven van verschillende stijlen want naast het herfst sfeertje hebben we tijdens de reportage nog een mooie heide en een stoere zand- en grindwinning bezocht. De dag zelf vond plaats in het mooie kasteel Wijenburg, waardoor hier een landhuis/kasteel stijl ontstond.....
lees verder →
Kopfoto Bruiloft bij Ome Neeff | Goirle

Bruiloft bij Ome Neeff | Goirle

Wij (Hiske & Michael) hebben elkaar ontmoet bij de Hornbach waar wij vroeger allebei werkten. In dat licht zou je ons een 'Hornbach-koppel' kunnen noemen. Maar het blijkt dat Cupido daar ook vaak komt winkelen, want Daphne en Sander hebben elkaar ook bij de Hornbach gevonden! Erg leuk natuurlijk en omdat dit bruidspaar ons al kende werden wij gevraagd om hun grote dag vast te leggen. En zo geschiedde; het werd een prachtige dag waar we het Trappistenklooster en Ome Neeff zouden bezoeken.....
lees verder →