background

Trouwen bij de Woeste Hoeve | Beekbergen

Annemieke & Wesley

22 juni 2019

Na de mooie verhalen van Annemieke en Wesley, tijdens het introductiegesprek, waren wij erg nieuwsgierig geworden over hun trouwlocatie; De Woeste Hoeve in Beekbergen. Voor ons niet in de buurt dus kenden wij deze trouwlocatie nog niet. Er zou een mooi hoekje in de tuin zijn waar getrouwd kan worden maar ook het borrelen en de taart zou in de gezellige tuin plaats vinden.

Maar voor we naar De Woeste Hoeve gingen werd Hiske afgezet bij de bruid in Ugchelen. Jawel, weer een plaatsje dat we op moesten zoeken. Maar ik kan al meteen vertellen dat het een klein half uurtje rijden is van Barneveld, de plaats waar Michael die ochtend heen ging voor de bruidegom. We hadden wel een paar flashbacks die ochtend, want wij bevonden ons tussen mensen die wij al eerder gefotografeerd hebben. De zus van Annemieke was net een jaar geleden getrouwd en hun grote dag hebben wij ook mogen fotograferen! We wisten dus al dat het een gezellige en knusse bruiloft zou gaan worden. Na de ontmoeting hebben wij de fotoshoot in het Natuurpark Berg & Bos gedaan; een gevarieerd park dat naast De Apenheul ligt. Oh, overigens was de reportage samen met hun wel opgevoede hond Pip, een 'good girl' pur sang :-) Er was veel groen waar dit bruidspaar erg van houdt. En dat groen was dus ook aanwezig op de trouwlocatie want de tuin was goed begroeid waardoor er allemaal mooie hoekjes ontstonden. Achter in de tuin, een beetje verborgen, stond alles klaar voor de ceremonie. De kleurrijke bloemen maakten het een fleurig hoekje. Annemieke en Wesley hadden helemaal gelijk, het was er prachtig!

Tijdens de ceremonie waren er nog persoonlijke speeches van oma en een vriendin. De ring werd door trouwe Pip gebracht. Maar deze gasten hadden nog meer in petto want tijdens de borrel moest het bruidspaar nog een persoonlijk opgebouwd spel spelen, werd er nog een keer gespeecht door de ouders en vond er nog een 'flash-mob dance' plaats. En niet te vergeten de vele persoonlijke cadeautjes die ze ontvingen. Wat een fijne knusse dag op een prachtige locatie. Annemieke, Wesley en Pip, wij wensen jullie nog vele liefdevolle jaren!

Trouwen bij de Woeste Hoeve | BeekbergenTrouwen bij de Woeste Hoeve | BeekbergenTrouwen bij de Woeste Hoeve | BeekbergenTrouwen bij de Woeste Hoeve | BeekbergenTrouwen bij de Woeste Hoeve | BeekbergenTrouwen bij de Woeste Hoeve | BeekbergenTrouwen bij de Woeste Hoeve | BeekbergenTrouwen bij de Woeste Hoeve | BeekbergenTrouwen bij de Woeste Hoeve | BeekbergenTrouwen bij de Woeste Hoeve | BeekbergenTrouwen bij de Woeste Hoeve | BeekbergenTrouwen bij de Woeste Hoeve | BeekbergenTrouwen bij de Woeste Hoeve | BeekbergenTrouwen bij de Woeste Hoeve | BeekbergenTrouwen bij de Woeste Hoeve | BeekbergenTrouwen bij de Woeste Hoeve | BeekbergenTrouwen bij de Woeste Hoeve | BeekbergenTrouwen bij de Woeste Hoeve | BeekbergenTrouwen bij de Woeste Hoeve | BeekbergenTrouwen bij de Woeste Hoeve | BeekbergenTrouwen bij de Woeste Hoeve | BeekbergenTrouwen bij de Woeste Hoeve | BeekbergenTrouwen bij de Woeste Hoeve | BeekbergenTrouwen bij de Woeste Hoeve | BeekbergenTrouwen bij de Woeste Hoeve | BeekbergenTrouwen bij de Woeste Hoeve | BeekbergenTrouwen bij de Woeste Hoeve | BeekbergenTrouwen bij de Woeste Hoeve | BeekbergenTrouwen bij de Woeste Hoeve | BeekbergenTrouwen bij de Woeste Hoeve | BeekbergenTrouwen bij de Woeste Hoeve | BeekbergenTrouwen bij de Woeste Hoeve | Beekbergen
477

Annemieke & Wesley's adresjes:

Trouw- diner- en feestlocatie:   Woeste Hoeve In Beekbergen

Bekijk ook eens onze andere blogjes

Kopfoto Trouwen bij PUUR! Achter de Markt in Geertruidenberg

Trouwen bij PUUR! Achter de Markt in Geertruidenberg

Dit bruidspaar uit Geertruidenberg lieten ons een nieuwe locatie zien: PUUR! Achter de Markt. Een trouwlocatie dat voor hun op fietsafstand ligt. Ja, er werd ook voor fietsen gekozen. Tanja en Nando houden hiervan dus wilden ze op een bakfiets naar de trouwlocatie. Zo jammer dat het weer hun een lange tijd in spanning hield. Niet alleen werd er gehoopt op goed weer tijdens het fietsen, maar ook voor de reportage wilden ze heel graag de natuur in. Maar we reden Geertruidenberg binnen met een zonnetje op ons gezicht, een goed begin!....
lees verder →
Kopfoto Trouwen in de herfst

Trouwen in de herfst

Aukje en Matthijs kozen ervoor om in de herfst te trouwen. En wij geven ze geen ongelijk want dit seizoen is echt prachtig met zijn uitgesproken kleuren. En de herfst was ook terug te zien in al hun details; blaadjes, eikeltjes, dennenappels, paddenstoelen en pompoenen zorgden voor een echte herfstsfeer! Maar er waren ook nog details die je niet zo maar in een winkel koopt. De bruid was al snel de haaknaald in gekropen na het aanzoek voor het haken van haar eigen boeket. En natuurlijk moest de corsage van Matthijs ook matchen en zagen we later dat de taarttoppers ook 'made by' Aukje waren.....
lees verder →
Kopfoto Bruiloft in de achtertuin

Bruiloft in de achtertuin

Wat hebben bier-pong, een tafeltennistafel, een sjoelbak, een trampoline, een luchtkussen, een schommel en een mega-Jenga gemeen? Ze waren allemaal aanwezig op de bruiloft van Petra en Tim! Dit leuke bruidspaar had niet zo heel veel wensen voor hun grote dag. Droog weer, veel vrienden en familie en een enorme bak gezelligheid waren toch wel de belangrijkste. Missie geslaagd dachten we zo!....
lees verder →