Header Bruiloft met veel kinderen

Bruiloft met veel kinderen

Lydia & Dennie
08 juni 2019
Deze leuke bruiloft bracht ons weer over de zuidelijke grens, waar "foto's maken" "plaatjes trekken" is; België! :-) De ceremonie vond plaats in het prachtige gemeentehuis van Wuustwezel, en het feest bij het gezellige Molenhof in Brecht. Dus rond half 8 in de ochtend vertrokken we met veel zin richting het bruidspaar!


Er was genoeg te doen in de ochtend. Lydia en Dennie hebben zelf 3 hele lieve kinderen, maar familie en vrienden ook. Dus niet alleen mama en papa moesten in pak en jurk, maar ook de kids! Inmiddels was de gave oude schoolbus gearriveerd om alle aanwezigen bij de bruidegom op te halen en naar Lydia te brengen. De kinderen genoten zichtbaar van mama in haar mooie bruidsjurk, en ook papa was erg blij om met deze mooie vrouw te mogen trouwen. Dit zou ook snel gebeuren, want na een lunch werd er koers gezet naar het gemeentehuis. Op het veldje aan de overkant werden al voorbereidingen getroffen om iedereen van een hapje en een drankje te voorzien na de ceremonie. De kindjes van school, waar Lydia beter bekend is als juf Lydia, kwamen ook langs. Na de ceremonie kregen al deze kinderen ook nog een presentje, die door het zoontje van het bruidspaar werden uitgereikt. Zo lief!

Na de gezellige borrel voor het stadhuis zijn we plaatjes gaan trekken. Het bruidspaar hadden een te gekke binnenlocatie uitgezocht. Binnen, maar toch een beetje buiten, want je had totaal niet het idee dat je binnen was. Zie bijvoorbeeld de kopfoto; gewoon overdekt! We zijn ook even naar een buitenlocatie gegaan, waar Lydia en Dennie een heel mooi stukje bos en veld hadden uitgezocht. Het was echter tijd om naar het Molenhof in Brecht te vertrekken voor de borrel en het feest. Het bruidspaar had veel gasten uitgenodigd en het was er erg gezellig. Er werd lekker gegeten en gedanst, en natuurlijk waren er wat leuke stukjes tussendoor. Moe maar voldaan reden wij weer de grens over!
Bruiloft met veel kinderenBruiloft met veel kinderenBruiloft met veel kinderenBruiloft met veel kinderenBruiloft met veel kinderenBruiloft met veel kinderenBruiloft met veel kinderenBruiloft met veel kinderenBruiloft met veel kinderenBruiloft met veel kinderenBruiloft met veel kinderenBruiloft met veel kinderenBruiloft met veel kinderenBruiloft met veel kinderenBruiloft met veel kinderenBruiloft met veel kinderenBruiloft met veel kinderenBruiloft met veel kinderenBruiloft met veel kinderenBruiloft met veel kinderenBruiloft met veel kinderenBruiloft met veel kinderenBruiloft met veel kinderenBruiloft met veel kinderenBruiloft met veel kinderenBruiloft met veel kinderenBruiloft met veel kinderenBruiloft met veel kinderenBruiloft met veel kinderen
473Borrel- en feestlocatie:in Brecht

Bekijk ook eens onze andere blogjes