background

Bruiloft met veel kinderen

Lydia & Dennie

08 juni 2019


Deze leuke bruiloft bracht ons weer over de zuidelijke grens, waar "foto's maken" "plaatjes trekken" is; België! :-) De ceremonie vond plaats in het prachtige gemeentehuis van Wuustwezel, en het feest bij het gezellige Molenhof in Brecht. Dus rond half 8 in de ochtend vertrokken we met veel zin richting het bruidspaar!

Er was genoeg te doen in de ochtend. Lydia en Dennie hebben zelf 3 hele lieve kinderen, maar familie en vrienden ook. Dus niet alleen mama en papa moesten in pak en jurk, maar ook de kids! Inmiddels was de gave oude schoolbus gearriveerd om alle aanwezigen bij de bruidegom op te halen en naar Lydia te brengen. De kinderen genoten zichtbaar van mama in haar mooie bruidsjurk, en ook papa was erg blij om met deze mooie vrouw te mogen trouwen. Dit zou ook snel gebeuren, want na een lunch werd er koers gezet naar het gemeentehuis. Op het veldje aan de overkant werden al voorbereidingen getroffen om iedereen van een hapje en een drankje te voorzien na de ceremonie. De kindjes van school, waar Lydia beter bekend is als juf Lydia, kwamen ook langs. Na de ceremonie kregen al deze kinderen ook nog een presentje, die door het zoontje van het bruidspaar werden uitgereikt. Zo lief!

Na de gezellige borrel voor het stadhuis zijn we plaatjes gaan trekken. Het bruidspaar hadden een te gekke binnenlocatie uitgezocht. Binnen, maar toch een beetje buiten, want je had totaal niet het idee dat je binnen was. Zie bijvoorbeeld de kopfoto; gewoon overdekt! We zijn ook even naar een buitenlocatie gegaan, waar Lydia en Dennie een heel mooi stukje bos en veld hadden uitgezocht. Het was echter tijd om naar het Molenhof in Brecht te vertrekken voor de borrel en het feest. Het bruidspaar had veel gasten uitgenodigd en het was er erg gezellig. Er werd lekker gegeten en gedanst, en natuurlijk waren er wat leuke stukjes tussendoor. Moe maar voldaan reden wij weer de grens over!


Bruiloft met veel kinderenBruiloft met veel kinderenBruiloft met veel kinderenBruiloft met veel kinderenBruiloft met veel kinderenBruiloft met veel kinderenBruiloft met veel kinderenBruiloft met veel kinderenBruiloft met veel kinderenBruiloft met veel kinderenBruiloft met veel kinderenBruiloft met veel kinderenBruiloft met veel kinderenBruiloft met veel kinderenBruiloft met veel kinderenBruiloft met veel kinderenBruiloft met veel kinderenBruiloft met veel kinderenBruiloft met veel kinderenBruiloft met veel kinderenBruiloft met veel kinderenBruiloft met veel kinderenBruiloft met veel kinderenBruiloft met veel kinderenBruiloft met veel kinderenBruiloft met veel kinderenBruiloft met veel kinderenBruiloft met veel kinderenBruiloft met veel kinderen
473

Lydia & Dennie's adresjes

Borrel- en feestlocatie:    in Brecht

Bekijk ook eens onze andere blogjesKopfoto Bruiloft bij Ome Neeff | Goirle

Bruiloft bij Ome Neeff | Goirle

Wij (Hiske & Michael) hebben elkaar ontmoet bij de Hornbach waar wij vroeger allebei werkten. In dat licht zou je ons een 'Hornbach-koppel' kunnen noemen. Maar het blijkt dat Cupido daar ook vaak komt winkelen, want Daphne en Sander hebben elkaar ook bij de Hornbach gevonden! Erg leuk natuurlijk en omdat dit bruidspaar ons al kende werden wij gevraagd om hun grote dag vast te leggen. En zo geschiedde; het werd een prachtige dag waar we het Trappistenklooster en Ome Neeff zouden bezoeken.....
lees verder →
Kopfoto Trouwen bij kasteel Wijenburg

Trouwen bij kasteel Wijenburg

Oh wat kan de herfst toch mooi zijn! Het laaghangende zonnetje scheen prachtig door de gekleurde bladeren heen wat een spektakel aan herfst kleuren opleverde. Overigens hielden Niké en Steven van verschillende stijlen want naast het herfst sfeertje hebben we tijdens de reportage nog een mooie heide en een stoere zand- en grindwinning bezocht. De dag zelf vond plaats in het mooie kasteel Wijenburg, waardoor hier een landhuis/kasteel stijl ontstond.....
lees verder →
Bruidsreportage bij Biercafé De Molen in Bodegraven.

Trouwen bij boerderij de Deel

Weer of geen weer, boerderij de Deel in Nieuwerbrug aan den Rijn zorgt er voor dat het bruidspaar en hun gasten het goed hebben. Dat Linda en Thomas en hun gasten het fijn hadden is goed te zien op de foto's.....
lees verder →